Home » Stiri » Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

De: Cancan 24/11/2018 | 19:53
Rareș Bogdan se întoarce pe post la Realitatea! Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp

Bomba din lumea televiziunii a “explodat” în urmă cu puțin timp, iar Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, are toate detaliile. Rareș Bogdan se întoarce la „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, după ce în urmă cu câteva zile fusese suspendat, pe motivul că, marți seara a cerut, în emisiunea lui, demisia directorului Realitatea, Edward Pastia.

UPDATE 20:05 Sa incepem cu culisele… Rares Bogdan se refera la discutia de tip personala care a avut loc intre mine si el. Cealalta latura, e cu regrete, cu scuzele pe care si le-a prezentat colegilor, telespectatorilor. Rares este legat de colegii lui, ei il inteleg. Exista un principiu in mass-media: lupi intre noi, haita cu cei din afara. E normal sa existe conflicte intre noi, dar cand actionezi in mass-media in exterior este normal sa actionam unitar. Au fost lucruri care nu ne-au facut placere. Trebuie sa se intelega insa ca nu se poate juca nimeni cu credibilitatea unei televiziuni ca Realitatea TV. Si domnul Coldea (fostul boss din SRI) a fost in spatele acestei telenovele. Decizia editoriala cu privire la Oreste Teodorescu sau Oana Stanciulescu va ramane aceeasi. Atunci cand un invitat are o agenda personala care intra in zona incorectitudinii si a ilegaluluu, trebuie sa actionam”, a declarat Cozmin Gușă.

Legat de Coldea, si-a folosit informatiile pentru a subjuga oamenii prin santaj. Aceste trompete ale lui Coldea le-am remarcat si in aceasta perioada si le-am urmarit parcursul. Acest incident nefericit din viata Realitatii Tv a fost o oportunitate sa vad cum mai actioneaza trompetele lui Coldea. Noi am aratat insa ca stam uniti“, a adăugat Gușă.

UPDATE 20:03: În urmă cu puțin timp, Rareș Bogdan a confirmat, printr-o postare pe pagina lui de Facebook, faptul că se întoarce la Realitatea TV.

Mulțumesc zecilor de mii de oameni care au scris, au trimis mesaje de încurajare și susținere și m-au determinat să reflectez. Pot fi acuzat de multe – că mă aprind ușor, că nu sunt prea diplomat – dar nu am dorit nicio secundă să aduc vreun deserviciu televiziunii care mi-a oferit o tribună pentru a iubi România așa cum cred eu că este bine și moral.

Publicul Realitatea TV, publicul fabulos al „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” merită câteva explicații pe care le dau din toată inima, având mintea extrem de limpede.

Realitatea TV și emisiunea fanion, „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, nu își schimbă direcția! Continuăm lupta pe baricada României morale, României reale, României eterne. Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” sunt o poveste despre lungul drum al jurnalistului către succes pe calea inteligenței, a muncii, a corectitudinii și a pasiunii.

Adevărul este exact cel pe care l-am spus mereu: am avut libertate totală să aleg temele emisiunii, unghiul de abordare, lista de invitați. Nu am ce să-i reproșez lui Cozmin Gușă din acest punct de vedere, care a dovedit încă o dată că a avut nas atunci când a mizat pe mine.

Ne-am spus ce am avut de spus în particular, ca doi bărbați. În seara când lucrurile au degenerat, poate și ulterior, am fost amândoi pătimași. Nu pot să-i reproșez asta, nu mi-o reproșez nici mie. Atunci când nu ne vom mai arăta sentimentele vom fi doar niște roboți, vom fi vrednici de milă, vom fi asemeni celor împotriva cărora luptăm, fiecare pe drumul său: meschini, ipocriți, lipsiți de onoare, nepăsători cu propria țară.

Mi-ar plăcea ca toți jurnaliștii din România să aibă norocul celor care lucrează la Realitatea TV, să aibă parte de un asemenea Patronat, să nu simtă pe gât, ca o cizmă, punctul de vedere al unui proprietar care are argumentul unic că-ți plătește leafa, deci ți-a cumpărat conștiința. Exact pe asta a mizat Cozmin: pe libertate. Iar unul dintre argumente este acela că publicul simte fake-urile, e sătul de ele, te dorește autentic, chiar dacă mai greșești.

România se află la o răscruce pe care, dacă Realitatea TV și „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” nu o intuiesc, nu-și merită locul de oșteni ai adevărului, de câini ai democrației. E prea mult dezechilibru în lumea politică, între instituțiile media, în propriile conștiințe pentru a adăuga și noi argumente că suntem un neam pulverizat! Publicul nu trebuie trădat! Publicul „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan”, publicul câștigat de Realitatea TV în timp, cu mare greutate, nu trebuie abadonat. Acest public are nevoie de „Jocuri de Putere cu Rareș Bogdan” și de invitații excepționali, extrem de liberi ai acestei emisiuni.

Le cer scuze telespectatorilor, ascultătorilor și colegilor că au trebuit să treacă prin asta! Continuăm împreună lupta împotriva “ciumei roșii”, de pe ultima baricadă a libertății și demnității! Dragnea și PSD trebuie opriți din tentativa de a captura statul român. Noi împreună putem contribui la asta!

Prin urmare: toate lucrurile vor reintra în normal. Mă întorc acasă! Ne vedem duminică la ora 21. Sunt un om de echipă!

Realitatea TV nu moare și nici nu se predă! Vă aștept de duminică până joi, de la ora 21 până la 1 noaptea, alături de toți invitații mei excepționali! Continuăm împreună, câștigăm împreună!„, a scris Rareș Bogdan.

Gestul lui Rareș Bogdan a venit după ce Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu au mai fost primiți ca invitați la Realitatea TV. (Citește AICI mai multe detalii)

Informațiile noastre de ultimă oră spun că Rareș Bogdan și Cozmin Gușă au îngropat securea războiului, clarificând toate neînțelegerile care au existat între ei. După perioada de suspedare, prezentatorul Rareș Bogdan își va relua emisiunea “Jocuri de putere” duminică seară.

VEZI AICI: RAREȘ BOGDAN ȘI-A TRIMIS FAMILIA LA 12.000 KM DE ROMÂNIA DUPĂ CE A FOST AMENINȚAT: „NU CEDEZ!”

Cum a început scandalul

În ediția de marți seară a emisiunii, Rareș Bogdan a spus că intenționează să-și încheie “activitatea” de la Realitatea TV dacă Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu mai sunt primiți pe post. El a cerut și concedierea lui Eduard Pastia de la conducerea editorială a postului. Rareș Bogdan îl acuza pe Pastia că ar fi decis ca invitații tradiționali la „Jocuri de putere” să fie interziși pe post.

“Care era problema că Oreste a apărut în emisiune?1 Erau 10 invitați, nu era el singur, iar Oreste nu a derapat niciodată. Nici Oreste, nici eu nu am criticat niciodată Partidul Realitatea, ci am afirmat doar faptul că noi preferăm să rămânem jurnaliști și să nu susținem acest demers politic. Nu a sărit nimeni cu topoarele pe Partidul Realitatea. Am ales doar să rămânem jurnaliști, ceea ce nu înseamnă că ne împotrivim vreunei asocieri politice”, a explicat Rareș Bogdan, pentru Cancan.ro.

Citește și: RAREŞ BOGDAN: “CĂTĂLIN TOLONTAN ANULEAZĂ ŞANSELE UNOR COPII DE A FACE PERFORMANŢĂ. ESTE NEDEMN”

Reacția lui Cozmin Gușă

“Următoarele două zile, Rareș Bogdan nu va mai realiza emisiunea Jocuri de putere. În locul lui, va intra pe post ca realizator al emisiunii Jocuri de putere – pentru că numele emisiunii este al meu și al Realității – Claudiu Popa. Faptul că Rareș Bogdan și-a permis să ceară demisia șefului său nu se admite. Acum zece zile, conducerea postului, prin directorul postului, mi-a zis că, din cauza unor lucruri neconforme legate de Oreste și de Oana Stănciulescu, pe aliniamente diferite, că vor să ia decizia ca repsectivii să nu mai vină ca invitați la Realitatea. Eu am fost de acord.

Ei nu au mai fost invitați zece zile. I s-a comunicat acest lucru și lui Rareș. El a acceptat că este o problemă cu ei și nu îi mai invită. Aseară însă, l-a invitat pe Oreste, fără ca discuția lămuritoare dintre mine și Oreste Teodorescu să aibă loc (eu am spus că voi avea o astfel de discuție). Oreste a fost invitat, a venit la Realitatea, iar producătorii emisiunii i-au spus că nu poate intra, că nu e situația clarificată.

Rareș Bogdan trebuie să își asume o greșeală. El trebuie să își ceară scuze pentru ce a făcut. A pus în pericol brandul Realitatea și a generat un eveniment neplăcut pentru televiziune. La fel cum a făcut acum patru ani, când a căzut în brațele lui Ponta în legătură cu postul de șef al TVR. I-am spus atunci că este o greșeală. Atunci l-am iertat și a revenit pe post”, a fost reacția lui Cozmin Gușă, pentru Cancan.ro.

Rămâneți pe Cancan.ro, site-ul nr 1 din România, pentru noi detalii!

Parteneri
"Soldaţii ruşi se comportă ciudat". Un ucrainean a făcut descoprirea stranie în locuinţa proprie imediat...
FOTO. Loredana Groza s-a pozat fără lenjerie pe ea! `Cred că ar avea succes în filmele pentru adulți`
FOTO. Loredana Groza s-a pozat fără lenjerie pe ea! `Cred că ar avea succes în...
Ford Bronco a ajuns pe AUTOVIT. Prețul lasă pe toată lumea MASCĂ
Ford Bronco a ajuns pe AUTOVIT. Prețul lasă pe toată lumea MASCĂ
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul gras e stadiul 1 al cirozei
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus. Ficatul...
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum arată la plajă
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Ce mănâncă vedeta în fiecare zi și cum...
7 invenții mai puțin cunoscute care au SCHIMBAT lumea PENTRU TOTDEAUNA!
7 invenții mai puțin cunoscute care au SCHIMBAT lumea PENTRU TOTDEAUNA!
DEVINE OBLIGATORIU de mâine, 15 AUGUST! Autoritățile tocmai au făcut anunțul: Ne corelăm cu Poliția
DEVINE OBLIGATORIU de mâine, 15 AUGUST! Autoritățile tocmai au făcut anunțul: Ne corelăm cu Poliția
Florin Salam reacționează după ce s-a scris că a murit. Declarații video de pe patul de spital: „Luați în serios situația cu Covidul. Nu știi niciodată când poți să cazi”
Florin Salam reacționează după ce s-a scris că a murit. Declarații video de pe patul...
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă și inima este…”
BANCUL ZILEI: Un tip și-o tipă în lift. El îi atinge bustul voluptos: “Doamnă, dacă...
„De-abia mai stau în picioare” Cu ce boală are de-a face soțul Gabrielei Cristea
„De-abia mai stau în picioare” Cu ce boală are de-a face soțul Gabrielei Cristea
Când și-a verificat telefonul, soția, mai tânără cu 8 ani, a încremenit. E motiv de divorț!
Când și-a verificat telefonul, soția, mai tânără cu 8 ani, a încremenit. E motiv de...
Substanţa chimică din creier ce duce la epuizare mentală
Substanţa chimică din creier ce duce la epuizare mentală
Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul
Anunț de ultimă oră despre FLORIN SALAM. Cum se simte, de fapt, manelistul
Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității
Ce-i leagă pe Buzdugan, Păsărin și Alex Velea? Adevărul din spatele celebrității
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Mireasă, umilită la propria nuntă! Cum s-a răzbunat soțul pe ea, după ce a aflat că îl înșală
Mireasă, umilită la propria nuntă! Cum s-a răzbunat soțul pe ea, după ce a aflat...
Florin Salam, reacție dură dupa ce s-a scris în presă că ar fi murit: "Dragilor, nu am murit! Voi fi scurt si la obiect!" Mesajul și mai tranșant al fiicei lui, Betty
Florin Salam, reacție dură dupa ce s-a scris în presă că ar fi murit: "Dragilor,...
Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară! Cum a aflat că va fi mămică din nou?
Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară! Cum a aflat că va fi mămică din...
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia
Breaking news-ul care a răvășit România! Lovitură pe piața media după 'moartea' lui Florin Salam
Breaking news-ul care a răvășit România! Lovitură pe piața media după 'moartea' lui Florin Salam
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și rezistă la apă
Lidl va vinde un dispozitiv Parkside util pentru mașină și casă. Merge cu baterii și...