Acasă » Exclusiv » Documente șocante din dosarul militarului care și-a măcelărit iubita la manichiură: ”Când victima era în agonie, el…”

Documente șocante din dosarul militarului care și-a măcelărit iubita la manichiură: ”Când victima era în agonie, el…”

De: I.D. 12/12/2018 | 22:16

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii șocante din dosarul subofițerului MApN care și-a înjunghiat mortal iubita într-un coafor din Titu, în luna ianuarie a acestui an. Zilele trecute, militarul a fost condamnat definitiv la 25 de ani de închisoare și la plata unor daune de 3.000.000 de lei.  

 D.A.S. (Departamenul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor documente-bombă din dosarul subofițerului MApN, Florin Oprea, bărbatul care și-a măcelărit iubita la manichiură.  

Dacă, în primă fază, subofițerul și-a recunoscut fapta și s-a declarat vinovat, ulterior a încercat tot felul de tertipuri pentru a scăpa de încadrarea la faptă cu premeditare. În fața magistraților, subofițerul MApN și-a acuzat iubita de infidelitate, fapt ce l-ar fi determinat să comită odioasa crimă. (NU RATA, AICI: CUM A SCĂPAT DE ÎNCHISOARE FOTBALISTUL UNIVERSITĂȚII LUI MITITELU)

În timpul anchetei au ieșit la iveală amănunte șocante. După ce și-a înjunghiat iubita cu 15 lovituri de cuțit, Florin Oprea a aruncat în aceasta, care era în agonie, pe podeaua coaforului, cu mânerul cuțitului, care se rupsese în timpul atacului. A lovit-o apoi puternic cu piciorul și i-a adresat mai multe înjurături. Faptele terifiante ale militarului au fost înregistrate de camerele de supraveghere, iar înregistrările au fost depuse ca probe la dosar. (VEZI ȘI: IMAGINI COLOSALE CU FOSTUL ȘEF AL SPIONILOR DIN SIE)

„Își cheltuia salariul pe jocuri de noroc și consuma frecvent băuturi alcoolice”

”Din declarațiile martorilor audiați în cauză și care cunoșteau relația dintre inculpat și victimă (f.155-157 dos. u.p., f.87-88 – declarații persoană vătămată/ parte civilă M____ C_______ , mama victimei; f.160-163 dos. u.p., f.89-90 – declarații persoană vătămată/ p ar t e civil ă M____ N______, tatăl victimei; f.91-92 – declarație martora S___ A______ N_______, colegă de serviciu a victimei; f.93 – declarație martora V____ E____, colegă de serviciu a victimei; f.147 – declarație martor V____ R_____, unchiul victimei) reiese cu evidență că între cei doi existau de mult timp tensiuni generate de problemele materiale, pe de o parte, iar pe de altă parte, de conduitele pe care aceștia și le reproșau unul altuia ca neconforme.

Astfel, martorii arată, în esență, că existau, în primul rând, certuri legate de felul cum înțelegeau să-și cheltuiască veniturile, acestea nefiind suficiente pentru ceea ce își doreau, iar în al doilea rând, referitoare la atitudini care erau imputate reciproc, respectiv consum de băuturi alcoolice și jocuri de noroc, în cazul inculpatului și infidelitate, în ceea ce o privește pe victimă.

În mare măsură relatările sunt subiective și tind să susțină fie versiunea victimei (declarațiile rudelor și ale colegelor de serviciu), prezentată pe larg de părinții acesteia, conform căreia inculpatul își cheltuia salariul pe jocuri de noroc și consuma frecvent băuturi alcoolice, momente când se întâmpla să devină violent față de concubina sa, fie pe cea a plt. O____ F_____ (prefigurată în declarația dată în cursul urmăririi penale și expusă foarte pe larg cu ocazia audierii în fața instanței – f.148-152; declarația martorei G_______ G___, sora inculpatului), întemeiată pe convingerea acestuia că era înșelat de concubina sa, care ar fi avut relații și cu alți bărbați”, scriu magistrații în motivarea deciziei.

Militarul și fosta lui iubită

„A scos din geacă cuțitul ce-l avea asupra sa și…”

Faptele subofițerului sunt descrise cu lux de amănunte la dosar.

„Această infidelitate este prezentată de inculpat ca fiind izvorul principal al tensiunilor și certurilor dintre ei, gelozia motivându-i conduita în cadrul relației și, în final, gestul de a o ucide. În privința stării de fapt reținută în rechizitoriu și a conformității acesteia cu ceea ce reiese din ansamblul probelor administrate în cauză, este necesară lămurirea a două aspecte, care, de altfel, au motivat cele două cereri puse în discuție în cursul judecății, de schimbare a încadrării juridice a faptei.

În primul rând, corespunzător stării de fapt reținute de organul de urmărire penală, inculpatul a fost trimis în judecată pentru săvârșirea faptei cu premeditare , încadrarea juridică stabilită fiind aceea de omor calificat prev. de art.188 alin.1 – art.189 alin.1 lit. a) rap. la art.199 alin.1 C.pen. Astfel, procurorul m______ arată că în data de 23.01.2018, în jurul orelor 15 40 după ce anterior a consumat băuturi alcoolice și s-a înarmat cu un cuțit cu lama de aproximativ 21 cm lungime și lățime de 2,5 c m (în realitate, așa cum am arătat, lățimea lamei măsurată cu ocazia cercetării la fața locului este de 3,5 cm – f.14 dos. u.p.) , s-a deplasat la coaforul situat pe _____________________ din orașul T___, lângă Penny Market unde se afla fosta sa concubină M arin A________ E____ la manichiură, a scos din geacă cuțitul ce-l avea asupra sa și i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuțitul în zona toracelui și a membrelor, leziuni care au condus la deces”, mai arată magistrații.

De unde rezultă premeditarea

„În ședința de judecată din 18.09.2018 apărătorul ales al inculpatului a solicitat, în baza art.386 C.pr.pen., schimbarea încadrării juridice dată faptei prin actul de sesizare, respectiv renunțarea la art.189 alin.1 lit a) C.pen. – premeditarea, motivând că rechizitoriul a fost întocmit fără argumente în acest sens. A mai arătat că între inculpat și victimă existau neînțelegeri care au dus la despărțire a în fapt a acestora, când fosta concubină a ridicat un inventar de obiecte din casă, ce l-a lăsat pe inculpat fără lucruri și a generat nemulțumirea acestuia. Se susține că, de fapt, inculpatul a cumpărat un cuțit de pâine întrucât acasă nu mai avea niciunul. Chiar la intrarea în coafor, din declarațiile martorilor audiați, a reieșit că inculpatul a avut o atitudine blândă, nu a țipat, nu a avut alt interes decât acela de a o convinge să se întoarcă la familie, cum a făcut de atâtea ori.

Analizând probele administrate în cauză, instanța constată că versiunea susținută de apărarea inculpatului nu este fundamentată. Probatoriul relevă indubitabil faptul ascunderii cuțitului utilizat ca armă, în condițiile în care în contextul justificării oferite de apărarea inculpatului, ascunderea obiectului respectiv nu era necesară și nici firească. Achiziționarea cuțitului pentru uzul casnic ulterior, ar fi rezultat, într-o logică elementară, din păstrarea acestuia în ambalajul în care în mod obișnuit se comercializează astfel de obiecte cu potențial vătămător ridicat în cazul unei manipulări neatente, eventual și într-o sacoșă pentru cumpărături, de vreme ce „tocmai fusese cumpărat”.

În schimb, portul pe stradă și în alte locuri publice, în mână sau în buzunar, a unui cuțit scos din ambalajul original, mai ales a unuia cu dimensiunile celui utilizat ca armă de inculpat, nu este asociat, într-o accepție comună, cu ideea de cumpărături de rutină urmate de gestul firesc al transportului acestora la domiciliu. Cuțitul aflat asupra inculpatului nu era pur și simplu transportat de acesta, ci ascuns în buzunarul interior al gecii și nu se mai afla în ambalaj, corespunzător ideii că tocmai fusese achiziționat pentru o utilizare pașnică ulterioară, ci era pregătit de utilizare. Scoaterea din ambalaj și ascunderea în buzunarul interior al gecii, cu asumarea riscului inerent de vătămare accidentală a propriei persoane sau în anumite circumstanțe, a celor din jur, nu-și găsesc logica într-o conduită asociată firesc versiunii apărării inculpatului, ci doar ca acte preparatoare în contextul unei prealabile hotărâri infracționale specifice premeditării. Această idee de pregătire anterioară a armei, corespunde întru totul cu modul concret în care s-a desfășurat __________, vizibil foarte clar pe imaginile înregistrate de camerele video din interiorul salonului de înfrumusețare. Inculpatul se uită de la distanță pe geamul salonului, după care face câțiva pași alegând până la ușă, ______________________, cu geaca descheiată, gluga trasă pe cap și după cele câteva secunde cât a durat altercația în cursul căreia a încercat să ia telefonul victimei, fără nicio ezitare, scoate cuțitul și lovește repetat, cu furie, pe M____ A________ E____ , producându-i nu mai puțin de cincisprezece plăgi tăiate și înțepat – tăiate (cum rezultă din Raportul Medico – Legal de necropsie )”, se mai arată în motivare.

„Aruncă disprețuitor în aceasta mânerul cuțitului, o lovește puternic cu piciorul și i se adresează batjocoritor”

„Mai mult, după ce încetează loviturile cu acel cuțit, când fosta sa concubină era prăbușită, în agonie cerând ajutor, aruncă disprețuitor în aceasta mânerul cuțitului, o lovește puternic cu piciorul și i se adresează batjocoritor, gesturi care vădesc o intenție vindicativă și în niciun caz un gest spontan și că nu a mai știut ce face, cum inculpatul a susținut în fața instanței. Dimpotrivă, acesta era perfect conștient de semnificația momentului, acțiunile și postura sa vădind o hotărâre ce nu poate fi caracterizată ca spontan-emotivă, ci dimpotrivă, ca aducându-i satisfacția dorită și așteptată”, mai scrie în motivarea magistraților.

 Alexandra, înjunghiată de 15 ori

Pe 23 ianuarie 2018, în jurul prânzului, Alexandra Marin (25 de ani) se afla la masa de manichiură dintr-un coafor din oraşul Titu. La un moment dat, subofițerul MApN Florin Oprea, cu care Alexandra avusese o relație de mai mulți ani, dar de care se despărțise de puțin timp, a intrat în salon, înarmat cu un cuţit. 

Fără să se certe cu tânăra, bărbatul i-a spus doar: ”Ai văzut că te-am găsit?”. După câteva secunde, militarul a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe Alexandra 15 ori. Martorii spun că Florin Oprea a lovit cu o cruzime ieșită din comun.  Fata a fost transportată la spitalul din Titu, însă aici a decedat. Cei doi aveau împreună o fetiţă de trei ani.  Alexandra Marin mai avea un băiat, în vârstă de șase ani, dintr-o altă relație. (CITEȘTE ȘI: S-A PRONUNȚAT DIVORȚUL DINTRE CELEBRUL FIU AL MILIONARULUI ȘI SUPERBA LUI (EX-)SOȚIE!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...