Acasă » Exclusiv » În urmă cu 10 ani, era printre cei mai sexy cântăreți din România. Între timp, a divorțat de ”fosta” lui Ilie Năstase și…

În urmă cu 10 ani, era printre cei mai sexy cântăreți din România. Între timp, a divorțat de ”fosta” lui Ilie Năstase și…

De: Mircea Tudose 18/12/2018 | 22:59

Prin 2005, toate româncele erau înnebunite după băieții de la AXXA, iar frumușelul Gabi Onilă, fratele lui Mihai Onilă, era unul dintre cei mai doriți artiști.  CANCAN.RO. SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă prezintă, în exclusivitate, odiseea lui „Jim Morrison de România”, care, între timp, s-a despărțit de ”fosta” lui Ilie Năstase și și-a refăcut viața.

AXXA a fost o formație muzicală compusă exclusiv din băieți, variantă românească a celor de la Take That, înființată în 1999.    La început, a fost formată din Mihai Onilă, Dinu Maxer – pe atunci iubitul Nicoletei Luciu -, Adrian Filip și Sorin Raia. (VEZI ȘI: ÎL MAI ŢII MINTE PE ADRIAN FILIP, CARE A FĂCUT SENZAŢIE CU TRUPA AXXA? IATĂ CE FACE ŞI CUM ARATĂ ACUM)

Trupa AXXA și impresara Corina

Bomba a venit însă în 2004, când în trupă a apărut fratele mai mic al lui Mihai Onilă, frumușelul Gabi, care a ajutat formația să ajungă sus în topuri. Admiratoarele erau în delir la vederea lui Gabi, care și-a câștigat supranumele „Jim Morrison de România”.    După aceasta mutare, la scurt timp, Dinu Maxer a părăsit AXXA.

Gabi Onilă, relație cu impresara trupei, „fosta” lui Ilie Năstase

Ilie Năstase și Corina Vâlceanu

Cam în acea perioadă, prin 2004-2005, datorită impresarei lor, Ileana Corina Vâlceanu, trupa AXXA a ajuns pe primele locuri în topurile muzicale din România.   Puțini știu însă că între noul venit în trupă, Gabi Onilă, și impresară, a existat mai mult decât o relație profesională. Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, deși între cei doi era o diferență de câțiva ani, ar fi trăit o iubire pasională, în urma căreia a rezultat un copil.

Este însă de notorietate că impresara nu era la prima ei poveste de dragoste cu o vedetă. La începutul anilor 1999, ea ar fi fost iubita lui Ilie Năstase. După cum se știe, cea care i-a luat locul ulterior în inima marelui tenismen a fost Amalia, a cărei asemănare cu Ileana Corina Vâlceanu se poate lesne observa. (NU RATA, AICI: CUM ARATĂ ACUM NICK, FOSTUL COLEG AL DELIEI DIN TRUPA N&D)

Gabi se desparte de impresară și se mută cu noua iubită, Monica

Gabi Onilă, un artist de succes

După câțiva ani, trupa și-a pierdut din faimă, poate și din cauza despărțirii abrupte dintre impresară și Gabi, iar AXXA a rămas de izbeliște. Atunci, fiecare dintre membrii trupei s-a reorientat separat în carieră. Cât despre Corina, ea s-a dedicat altor vedete. Prin 2007, a început colaborarea cu pilotul de raliu Daniel Onoriu. Tot pe atunci, Gabi s-a mutat la o jurnalistă, Monica, mai mare ca el cu aproximativ zece ani.

În 2011, Gabi s-a căsătorit cu Marta, dar s-au despărțit

Relația cu Monica a mers bine o perioadă, dar se pare că artistul nu era mulțumit de faptul că Monica nu dorea copii, așa că, în jurul anului 2010, el se îndrăgostește de Marta, cântăreață și ea. În 2011, s-a și căsătorit, de altfel, cu Marta. Peste cinci ani, în 2016, spunea public că Marta i-a schimbat viața și recunoaștea că a devenit un om mai bun, de când aceasta este lângă el.

Gabi și Marta

Cu toate acestea, cei doi, Marta și Gabi, s-au despărțit recent, artistul însuși făcând public anunțul pe contul lui de Facebook și postând că este „despărțit”.  Surse din anturajul Martei susțin că aceasta s-ar fi cuplat ulterior cu un englez, Mattias Eskilsson, și că relația este mai mult decât serioasă, cei doi punându-și poze pe Facebook în ipostaze apropiate și vizitându-se regulat. (CITEȘTE ȘI: RAZBOI INTRE MEMBRII UNEI TRUPE CUNOSCUTE SI IMPRESARUL LOR)

Dramă în familia Onilă

Mihai Onilă și soția sa

Pe de altă parte, Mihai, fratele mai mare al lui Gabi, a suferit chiar în acea perioadă, prin 2016, o traumă imensă, când lui și Adrianei le-a murit fetița, Ioana Emily Hope, care avea o tumoare inoperabilă pe creier. Acum, Mihai Onilă a lăsat muzica și a devenit vindecător cu capacități paranormale, fiind stabilit în Belgia. (DETALII AICI)

Gabi, încercat de amintirile fostelor iubiri

Axxa, după ce a plecat si Dinu Maxer

Cât despre cel care era comparat cu Jim Morrison, Gabi, acum singur, acesta a continuat cu muzica, dar pe cont propriu și are concerte chiar și în această perioadă. Amintirile nu îi dau însă pace și, recent, și-a postat pe contul de Facebook o fotografie în care apare alături de trupa sa, AXXA, dar și de fosta iubită, impresara Corina Vâlceanu. Iubirile trecute nu se uită nicidecum și la fotografiile lui Gabi, care este acum „singur”, îi dă like-uri fosta iubită, Monica. Cât despre AXXA, fanii lui Gabi îl întreabă: „De ce nu vă reuniți?”

În ceea ce îi privește pe ceilalți membri ai trupei AXXA: prin 2008, Adrian Filip și-a făcut propriul studio de producție „Si Bemol Productions”, în București, iar din 2010 a ales să performeze în trupa pop-rock Cazino. La rândul lui, Dinu Maxer a ales o carieră solo, și apoi alături de actuala sa soție, Deea. (VEZI AICI: ȘI-AU PREMEDITAT DIVORȚUL PENTRU AUDIENȚĂ)

Dar, potrivit zicalei „Niciodată să nu spui niciodată”, așteptăm cu interes reunirea trupei AXXA!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în această zi
JOIA MARE, tradiții, obiceiuri, semnificație. Ce nu ai voie sub nicio formă să faci în...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat cel mai important comandant al Armatei Române în Primului Război Mondial
Eroul român care a lansat celebra deviză „Pe aici nu se trece!”. Povestea generalului considerat...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte din viața ei: „Nu știam dacă îi voi supraviețui”
Oana Roman, la un pas de moarte! Vedeta a povestit despre cea mai neagră noapte...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa
Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
S-a interzis în toată România. Șoferii trebuie să aibă acest document la ei
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost răpus de o boală incurabilă
Lumea afacerilor din România, zguduită de decesul unui dintre cei mai cunoscuţi afacerişti. A fost...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25 mai
Se verifică BANII românilor. Statul te OBLIGĂ să anunți. Ai termen legal până pe 25...
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
Doliu la Hollywood. Vedeta din „Line of Duty” a murit neașteptat, la 59 de ani
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de frontieră
FOTO. Unde se ascundea traficantul de migranţi care a atacat cu cuţitul doi poliţişti de...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...