Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018. Balanțele se întâlnesc cu persoane din trecut

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018. Balanțele se întâlnesc cu persoane din trecut

De: Cancan 27/12/2018 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018. Balanțele se întâlnesc cu persoane din trecut
Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018 spune că Balanțele se întâlnesc cu persoane din trecut

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot avea parte de întâlniri cu persoane din trecut.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de înțelegere a celor din jur și pot avea parte de momente frumoase alături de familie. Nativii vor fi preocupați de activități casnice și gospodărești și vor avea o stare de spirit foarte bună. Posibili oaspeți neașteptați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia ed a cunoaște oameni noi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur care au avut parte de discuții tensionate sau conflicte cu partenerul de cuplu vor observa o îmbunătățire a comunicării, existând chiar șanse de împăcare. Nativii sunt sfătuiți să nu-ți neglijeze responsabilitățile profesionale pentru a nu primi reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu facă investiții financiare majore.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să nu lase neînțelegerile cu persoana iubită să se acumuleze. Este momentul să se așeze față în față și să tragă niște concluzii, să-și impună noi reguli și să schimbe ceea ce nu funcționează. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține din punctul de vedere al comunicării.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot intra în conflicte cu unii membri ai familiei. Este posibil să se reia niște discuții pe teme mai vechi și să se schimbe radical abordarea și viziunea. Nativii vor avea tendința de a duce la extrem o situație, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu fie radicali și egocentriști și să asculte și argumentele celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor primi toată susținerea persoanei iubite într-un demers financiar pe care l-au planificat. În unele cazuri poate fi vorba de o investiție pentru casă și/sau familie. Comunicarea va fi un punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești de peste hotare sau chiar vizita unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică activităților relaxante, hobby-urilor și nu este exclus să învețe un sport nou, un joc nou. Nativii dau dovadă de o capacitate excepțională de dialog, sunt înțelegători și foarte răbdători. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a se pune în valoare, de a-și evidenția unele calități și talente ascunse.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize, evenimente neașteptate și-și vor schimba radical programul prestabilit. Nu va fi vorba de situații neplăcute, ci din contră poate fi vorba de vizite neașteptate, călătorii planificate pe ultima sută de metri sau invitații în oraș, la petreceri, la film, la cină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a revedea persoane din trecut și a trăi cu emoție și bucurie momentele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de sprijinul financiar al unei rude, al unui membru al familiei care le poate susține un proiect, o investiție. Nativii dau dovadă de idei ingenioase, revoluționare care puse în aplicare pot deschide noi orizonturi profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți și la propunerile partenerului de viață sau cel puțin să se consulte cu acesta în cazul unor decizii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de unele discuții pe teme financiare cu partenerul de viață. În unele cazuri aceștia pot fi trași la răspundere pentru niște cheltuieli, iar în alte cazuri nativii pot pune la cale un plan de investiții pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească mai mult și să fie mai răbdători, mai echilibrați psihic.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să pună pe locul doi activitățile profesionale și să acorde mai mult timp persoanei iubite. Dacă unii nativi au depășit cu bine faza de Lună Plină de zilele trecute care le-a afectat (mai mult sau mai puțin) relația, nu înseamnă că totul va merge minunat de acum înainte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se implice mai mult în viața partenerului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să se facă remarcați la locul de muncă. Nativii pot rezolva cu bine niște sarcini de ultim moment și-și vor asuma cu încredere responsabilități pe care altă dată le-ar fi evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să rămână raționali și, totodată, să fie atenți la unii colegi care pot avea intenții ascunse.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se simt foarte bine și traversează o etapă energică, optimistă și constructivă în viața personală. Nativii se pot împăca cu persoanele cu care au fost în conflict până acum și pot pune bazele unor noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite dacă-și doresc să reechilibreze relația.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în vârstă de 21 de ani ar fi petrecut împreună înainte de tragedie: „Ar fi avut un conflict acolo”
Accidentul de la Suceava ar fi fost produs în mod intenționat. Victima și șoferul în...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Macron pune în alertă toată Europa. România e direct vizată
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
Antena 1, lider de audiență cu Chefi la cuțite. S-au folosit două amulete
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape trei ani sunt împreună
De ce evită Lidia Buble să se afișeze cu iubitul ei, Horațiu Nicolau. De aproape...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...