Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018. Balanțele se întâlnesc cu persoane din trecut

Publicat: 27/12/2018 | 20:00

Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 28 decembrie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 28 decembrie 2018 spune că astăzi nativii din zodia Balanță pot avea parte de întâlniri cu persoane din trecut.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o bună capacitate de înțelegere a celor din jur și pot avea parte de momente frumoase alături de familie. Nativii vor fi preocupați de activități casnice și gospodărești și vor avea o stare de spirit foarte bună. Posibili oaspeți neașteptați. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia ed a cunoaște oameni noi.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Taur care au avut parte de discuții tensionate sau conflicte cu partenerul de cuplu vor observa o îmbunătățire a comunicării, existând chiar șanse de împăcare. Nativii sunt sfătuiți să nu-ți neglijeze responsabilitățile profesionale pentru a nu primi reproșuri și acuze. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să nu facă investiții financiare majore.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Gemeni sunt sfătuiți să nu lase neînțelegerile cu persoana iubită să se acumuleze. Este momentul să se așeze față în față și să tragă niște concluzii, să-și impună noi reguli și să schimbe ceea ce nu funcționează. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi susține din punctul de vedere al comunicării.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Rac pot intra în conflicte cu unii membri ai familiei. Este posibil să se reia niște discuții pe teme mai vechi și să se schimbe radical abordarea și viziunea. Nativii vor avea tendința de a duce la extrem o situație, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să nu fie radicali și egocentriști și să asculte și argumentele celorlalți.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Leu vor primi toată susținerea persoanei iubite într-un demers financiar pe care l-au planificat. În unele cazuri poate fi vorba de o investiție pentru casă și/sau familie. Comunicarea va fi un punctul lor forte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce vești de peste hotare sau chiar vizita unei persoane pe care nu au mai văzut-o de multă vreme.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se dedică activităților relaxante, hobby-urilor și nu este exclus să învețe un sport nou, un joc nou. Nativii dau dovadă de o capacitate excepțională de dialog, sunt înțelegători și foarte răbdători. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia de a se pune în valoare, de a-și evidenția unele calități și talente ascunse.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de surprize, evenimente neașteptate și-și vor schimba radical programul prestabilit. Nu va fi vorba de situații neplăcute, ci din contră poate fi vorba de vizite neașteptate, călătorii planificate pe ultima sută de metri sau invitații în oraș, la petreceri, la film, la cină. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia de a revedea persoane din trecut și a trăi cu emoție și bucurie momentele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de sprijinul financiar al unei rude, al unui membru al familiei care le poate susține un proiect, o investiție. Nativii dau dovadă de idei ingenioase, revoluționare care puse în aplicare pot deschide noi orizonturi profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să fie atenți și la propunerile partenerului de viață sau cel puțin să se consulte cu acesta în cazul unor decizii.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Săgetător pot avea parte de unele discuții pe teme financiare cu partenerul de viață. În unele cazuri aceștia pot fi trași la răspundere pentru niște cheltuieli, iar în alte cazuri nativii pot pune la cale un plan de investiții pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să se odihnească mai mult și să fie mai răbdători, mai echilibrați psihic.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Capricorn ar trebui să pună pe locul doi activitățile profesionale și să acorde mai mult timp persoanei iubite. Dacă unii nativi au depășit cu bine faza de Lună Plină de zilele trecute care le-a afectat (mai mult sau mai puțin) relația, nu înseamnă că totul va merge minunat de acum înainte. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să se implice mai mult în viața partenerului.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să se facă remarcați la locul de muncă. Nativii pot rezolva cu bine niște sarcini de ultim moment și-și vor asuma cu încredere responsabilități pe care altă dată le-ar fi evitat. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să rămână raționali și, totodată, să fie atenți la unii colegi care pot avea intenții ascunse.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 28 decembrie 2018

Cei născuți în zodia Pești se simt foarte bine și traversează o etapă energică, optimistă și constructivă în viața personală. Nativii se pot împăca cu persoanele cu care au fost în conflict până acum și pot pune bazele unor noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să petreacă mai mult timp în compania persoanei iubite dacă-și doresc să reechilibreze relația.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 24 – 30 DECEMBRIE 2018. TAURII DEVIN JUSTIȚIARI

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2018

Citește și...