Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2019. Berbecii sunt energici și motivați

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2019. Berbecii sunt energici și motivați

De: Cancan 08/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2019. Berbecii sunt energici și motivați
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2019. Berbecii sunt energici și motivați

Horoscopul zilei de 9 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec sunt plini de viață și motivați în îndeplinirea obiectivelor propuse.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt energici, veseli, curajoși, motivați, au inițiativă și sunt determinați să-și atingă scopurile, însă sunt sfătuiți să-și stăpânească pe cât posibil impulsivitatea caracteristică pentru a nu da naștere conflictelor cu cei din jur. Nu este exclus să fie animați de începerea unui program de antrenamente sportive sau chiar să fie tentați să-și schimbe stilul alimentar cu unul mai sănătos. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se dedica activităților care le fac plăcere și le pun în valoare talentele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se concentrează cu greu pe ceea ce au de făcut și raționamentul le poate fi afectat. Nativii pot fi confuzi, se pot confrunta cu frământări interioare în căutarea unui răspuns și nu este exclus să se închidă în ei, să se izoleze și să refuze socializarea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dureri de cap și de dinți, insomnie, agitație și oboseala psihică se poate accentua.

Citește și: Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019. Scorpionii se pot despărți de partener

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de neînțelegeri, discuții în contradictoriu și chiar conflicte cu prietenii, dar și cu persoana iubită. Oricât de mult ar încerca să se impună nativii, cei din jur nu vor agreea autoritatea nejustificată a acestora. Nu este exclus să aibă loc rupturi în relațiile de prietenie, dar și în poveștile de iubire care se află la început. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și concentreze atenția asupra planurilor pe care le au, mai ales că azi se pot întâlni cu persoane din anturaj și pot reanaliza un proiect de viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea da naștere unor dialoguri tensionate legate de niște planuri profesionale pe care aceștia intenționează să le pună în practică. Cu toate că nu sunt pregătiți să-și asume riscuri, nativii vor merge până în pânzele albe să-i convingă pe cei din jur că decizia lor este cea mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce ocazii de afirmare în cazul nativilor care lucrează cu legea, politie, armată, dar și în cazul sportivilor care se află în competiție.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își fac planuri de călătorie, însă chiar și dacă este vorba de o minivacanță în zonă, nativii sunt atenționați că planurile pot fi date peste cap în ultimul moment. Nu sunt excluse dialogurile filosofice în care aceștia încearcă cu vehemență să-și impună punctul de vedere, mai exact să le impună celor din jur propriile principii și teorii despre viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și canalizeze energia și motivația către studiu. Pot afla de existența unor cursuri de dezvoltare profesională care să-i incite.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de neplăceri, nemulțumiri și discuții tensionate legate de o avere, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care trebuie să o primească de la partenerii de afaceri. În cuplu pot apărea conflicte legate de un partaj și nu este exclus ca nativii să refuze susținerea financiară a persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente și trăiri intense în intimitate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte de anvergură cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri, dacă poartă dialoguri în prima parte a zilei. Cei căsătoriți sau care se află în relații de lungă durată par să nu mai aibă răbdare cu persoana iubită și să se enerveze din orice. Inițiativele lor pot fi judecate greșit sau pot fi catalogate ca neinspirate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai multă răbdare cu cei din jur și să încerce să-și mențină echilibrul caracteristic în dialoguri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se pot stresa din cauza unui proiect profesional sau din cauza unor sarcini de muncă pe care nu și le-au finalizat. Nu este exclus să apară stări de nervozitate, de irascibilitate, stres și dureri de cap, iar nativii pot avea o percepție ușor deformată asupra realității. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu ia decizii astăzi și să încerce pe cât posibil să se relaxeze și să se odihnească. Poate fi un moment bun pentru a se dedica activităților sportive.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi ușor conflictuali în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Nativii sunt sfătuiți să se dedice activităților distractive și creative, dar mai ales celor sportive care le pot consuma energia în exces de care dau dovadă astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține competițiile și le poate aduce un premiu sportivilor sau artiștilor născuți în zodia Săgetător sau care au ascendent în acest semn zodiacal. Unii nativi pot începe acum un program susținut la sala de sport sau fitness.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn își pot face griji din cauza unor membrii ai familiei. Posibil ca veștile venite din partea părinților să nu fie chiar pe placul lor și să fie nevoiți să scoată o sumă de bani considerabilă din buzunar pentru a-i susține. În unele cazuri se întrevăd cheltuieli neplanificate cu locuința, cu reamenajarea sau repararea casei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute confortul căminului, să nu se enerveze din cauza activităților gospodărești pe care le au de întreprins și să nu tensioneze și mai mult dialogul cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de superficialitate în dialogul cu cei din jur. Nativii pot deveni irascibili din cauza unei călătorii amânate sau din cauza unor vești primite de la persoane (instituții) din străinătate. Moment mai puțin favorabil procesului de învățare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe cei care au de susținut examene, teste, interviuri să fie atenți la comunicare și la expunere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot descoperi niște nereguli financiare și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cheltuieli, tranzacții și investiții. Este de preferat să evite toate aceste acțiuni nu doar azi, ci pe întreaga perioadă în care Mercur retrogradează în zodia Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot pierde o sumă de bani, pot fi păcăliți sau furați. La modul general, se întrevăd vești destabilizatoare în zona financiară.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Regula OBLIGATORIE pentru toți românii! S-a anunțat astăzi, 3 Mai
Probleme legate de funcționarea telefoanelor iPhone. Apple, mesaj pentru utilizatori
Probleme legate de funcționarea telefoanelor iPhone. Apple, mesaj pentru utilizatori
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...