Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 martie 2019. Berbecii sunt energici și motivați

Publicat: 08/03/2019 | 20:00

Horoscopul zilei de 9 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Berbec sunt plini de viață și motivați în îndeplinirea obiectivelor propuse.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt energici, veseli, curajoși, motivați, au inițiativă și sunt determinați să-și atingă scopurile, însă sunt sfătuiți să-și stăpânească pe cât posibil impulsivitatea caracteristică pentru a nu da naștere conflictelor cu cei din jur. Nu este exclus să fie animați de începerea unui program de antrenamente sportive sau chiar să fie tentați să-și schimbe stilul alimentar cu unul mai sănătos. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă ocazia de a se dedica activităților care le fac plăcere și le pun în valoare talentele.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur se concentrează cu greu pe ceea ce au de făcut și raționamentul le poate fi afectat. Nativii pot fi confuzi, se pot confrunta cu frământări interioare în căutarea unui răspuns și nu este exclus să se închidă în ei, să se izoleze și să refuze socializarea. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce dureri de cap și de dinți, insomnie, agitație și oboseala psihică se poate accentua.

Citește și: Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019. Scorpionii se pot despărți de partener

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de neînțelegeri, discuții în contradictoriu și chiar conflicte cu prietenii, dar și cu persoana iubită. Oricât de mult ar încerca să se impună nativii, cei din jur nu vor agreea autoritatea nejustificată a acestora. Nu este exclus să aibă loc rupturi în relațiile de prietenie, dar și în poveștile de iubire care se află la început. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să-și concentreze atenția asupra planurilor pe care le au, mai ales că azi se pot întâlni cu persoane din anturaj și pot reanaliza un proiect de viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac ar putea da naștere unor dialoguri tensionate legate de niște planuri profesionale pe care aceștia intenționează să le pună în practică. Cu toate că nu sunt pregătiți să-și asume riscuri, nativii vor merge până în pânzele albe să-i convingă pe cei din jur că decizia lor este cea mai bună. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce ocazii de afirmare în cazul nativilor care lucrează cu legea, politie, armată, dar și în cazul sportivilor care se află în competiție.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu își fac planuri de călătorie, însă chiar și dacă este vorba de o minivacanță în zonă, nativii sunt atenționați că planurile pot fi date peste cap în ultimul moment. Nu sunt excluse dialogurile filosofice în care aceștia încearcă cu vehemență să-și impună punctul de vedere, mai exact să le impună celor din jur propriile principii și teorii despre viață. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să-și canalizeze energia și motivația către studiu. Pot afla de existența unor cursuri de dezvoltare profesională care să-i incite.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de neplăceri, nemulțumiri și discuții tensionate legate de o avere, de o moștenire sau de o sumă de bani pe care trebuie să o primească de la partenerii de afaceri. În cuplu pot apărea conflicte legate de un partaj și nu este exclus ca nativii să refuze susținerea financiară a persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce momente și trăiri intense în intimitate.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de conflicte de anvergură cu partenerul de viață, dar și cu partenerii de afaceri, dacă poartă dialoguri în prima parte a zilei. Cei căsătoriți sau care se află în relații de lungă durată par să nu mai aibă răbdare cu persoana iubită și să se enerveze din orice. Inițiativele lor pot fi judecate greșit sau pot fi catalogate ca neinspirate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi sfătuiește să aibă mai multă răbdare cu cei din jur și să încerce să-și mențină echilibrul caracteristic în dialoguri.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion se pot stresa din cauza unui proiect profesional sau din cauza unor sarcini de muncă pe care nu și le-au finalizat. Nu este exclus să apară stări de nervozitate, de irascibilitate, stres și dureri de cap, iar nativii pot avea o percepție ușor deformată asupra realității. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să nu ia decizii astăzi și să încerce pe cât posibil să se relaxeze și să se odihnească. Poate fi un moment bun pentru a se dedica activităților sportive.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi ușor conflictuali în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Nativii sunt sfătuiți să se dedice activităților distractive și creative, dar mai ales celor sportive care le pot consuma energia în exces de care dau dovadă astăzi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține competițiile și le poate aduce un premiu sportivilor sau artiștilor născuți în zodia Săgetător sau care au ascendent în acest semn zodiacal. Unii nativi pot începe acum un program susținut la sala de sport sau fitness.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn își pot face griji din cauza unor membrii ai familiei. Posibil ca veștile venite din partea părinților să nu fie chiar pe placul lor și să fie nevoiți să scoată o sumă de bani considerabilă din buzunar pentru a-i susține. În unele cazuri se întrevăd cheltuieli neplanificate cu locuința, cu reamenajarea sau repararea casei. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să caute confortul căminului, să nu se enerveze din cauza activităților gospodărești pe care le au de întreprins și să nu tensioneze și mai mult dialogul cu cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător dau dovadă de superficialitate în dialogul cu cei din jur. Nativii pot deveni irascibili din cauza unei călătorii amânate sau din cauza unor vești primite de la persoane (instituții) din străinătate. Moment mai puțin favorabil procesului de învățare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe cei care au de susținut examene, teste, interviuri să fie atenți la comunicare și la expunere.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 9 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești pot descoperi niște nereguli financiare și sunt sfătuiți să fie foarte atenți la cheltuieli, tranzacții și investiții. Este de preferat să evite toate aceste acțiuni nu doar azi, ci pe întreaga perioadă în care Mercur retrogradează în zodia Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că pot pierde o sumă de bani, pot fi păcăliți sau furați. La modul general, se întrevăd vești destabilizatoare în zona financiară.

 

 

 

Citește și...