Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2019. Vărsătorii sunt confuzi sentimental

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2019. Vărsătorii sunt confuzi sentimental

De: Cancan 12/03/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2019. Vărsătorii sunt confuzi sentimental
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Horoscopul zilei de 13 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 13 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 13 martie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător pot fi confuzi din punct de vedere sentimental.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia să particiope la conferințe, seminarii, dezbateri și să-și susțină cu multă tărie punctul de vedere. Nativii pot cunoaște oameni importanți pentru statutul lor profesional și nu este exclus să se lege relații apropiate care să aducă și sentimente ulterior.  Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot intra în conflicte cu cei mai în vârstă din familie sau cu frații, vecinii, rudele îndepărtate.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Taur ar putea avea ocazia să poarte niște dialoguri constructive pe teme financiare. Nu este exclus să li se propune niște sarcini noi plătite suplimentar sau să le apară în cale niște oportunități de a câștiga un ban în plus. Pentru unii poate fi vorba de o mărire de salariu, însă după lungi și stresante negocieri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi atenționează că pot fi tentați să facă cheltuieli semnificative și nu neapărat necesare.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna martie 2019

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni tind să fie ușor agitați și să se implice în prea multe proiecte deodată, aspect care îi poate obosi și le poate afecta capacitatea de concentrare. Nativii vor avea ocazia să lămurească o situație care vizează zona profesională, posibil să renegocieze un contract, și sunt sfătuiți să adopte calmul și diplomația în dialog, mai ales că guvernatorul lor, Mercur, retrogradează în zodia Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce dialoguri constructive cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Rac au tendința să se interiorizeze pe fondul unor probleme apărute la locul de muncă și care, la o primă vedere, par fără soluție. Momente de confuzie în care nativii pot regreta o decizie luată în trecut, posibil o schimbare a unui loc de muncă, o funcție preluată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să se odihnească mai mult și să evite implicarea în proiecte, evenimente și situații care-i pot obosi suplimentar.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Leu au ocazia să lămurească o situație din trecut în care au fost implicați alături de persoane din anturaj. Unii nativi pot avea parte de dialoguri interesante cu prietenii, se pot împăca cu aceștia și își pot face planuri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să aibă grijă la dialogul cu persoana iubită care poate fi ușor tensionat. A se evita reproșurile și acuzele dacă nu se vine și cu soluții.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să nu dea înapoi, să nu refuze implicarea într-un proiect profesional, chiar dacă pe moment simt și cred că nu se vor descurca. Nativii nu trebuie să facă investiții și tranzacții acum, însă ar putea adopta strategia amânării unei decizii până la finalizarea retrogradării lui Mercur din zodia Pești. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce dialoguri ce vizează schimbări de statut profesional.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Balanță ar putea pleca într-o scurtă deplasare sau, cel puțin, să pună niște detalii ale unei călătorii la punct. Dacă pornesc la drum, sunt sfătuiți să o facă cu prudență pentru a evita neplăcerile. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate aduce dialoguri și discuții incitante pe tema unor principii de viață. Nativii nu trebuie să-și impună viziunea cu orice preț, ci mai degrabă să asculte ce informații vin spre ei și să le capteze pentru a le analiza și chiar pentru a se folosi pe viitor de ele.

Citește și: Horoscop săptămânal 11 – 17 martie 2019. Scorpionii se pot despărți de partener

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie foarte atenți la discuțiile pe teme financiare deoarece cineva s-ar putea să încerce să-i păcălească. Dacă este vorba de împărțirea unui bun comun, nativii trebuie să se aștepte ca cealaltă persoană să-i abordeze la sentiment și să se folosească de zona emoțională pentru a obține ceea ce-și doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să fie raționali pe cât posibil pentru a nu regreta mai târziu o decizie.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Săgetător ar putea avea parte de dialoguri importante cu persoana iubită, chiar ar putea lămuri o confuzie din trecut, iar cei care erau despărțiți să aducă în discuție o împăcare. Nativii sunt sfătuiți să fie calmi, stăpâni pe ei și să dea dovadă de interes în găsirea celor mai potrivite soluții pentru ei înșiși. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie atenți în semnarea contractelor și parteneriatelor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn pot avea parte de situații stresante, tensionate la locul de muncă și nativii să simtă că nu le mai pot face față. Orice ar fi, sunt sfătuiți să fie pe cât posibil de calmi și discreți în dialog, pentru că doar așa vor găsi cele mai bune soluții. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să fie mai relaxați și să încerce să delege sarcini, să evite să se implice în toate proiectele și să aibă mai multă grijă la sănătate, sector care poate fi încercat acum.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de trăiri tumultoase, poate chiar confuze, în zona sentimentală. Nativii sunt sfătuiți să fie prudenți în luarea unor decizii radicale în ceea ce privește persoana iubită, mai ales dacă locuiesc sub același acoperiș, pentru că nu putem să ignorăm că guvernatorul lor, Uranus, a intrat în zodia Taur. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu copiii, dacă sunt părinți, și să se dedice mai mult activităților relaxante, distractive, sportive, de natură să le abată gândurile din zona negativistă.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 martie 2019

Cei născuți în zodia Pești au ocazia să-și găsească liniștea în mijlocul familiei, să petreacă mai mult timp cu cei dragi și să primească sfaturi esențiale și ajutătoare de la părinți. Nativii se pot preocupa de redecorarea locuinței, iar horoscopul de azi pentru zodia Pești le susține acest gen de activități, mai ales dacă astfel reușesc să-și încarce bateriile și să devină mai optimiști. Poate nu ar strica să adauge mai multă culoare în cămin, să rearmonizeze obiectele prin casă, să facă curățenie și să arunce ceea ce nu-i mai reprezintă și nu le mai este de folos.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Victor Cornea și Andreea Bălan NU se căsătoresc: „Acest obiectiv nu mai este de atins”! Declarația artistei schimbă tot
Victor Cornea și Andreea Bălan NU se căsătoresc: „Acest obiectiv nu mai este de atins”!...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Două asistente medicale, bănuite că au „profitat” de un bolnav psihic! Situația a scăpat de sub control!
Două asistente medicale, bănuite că au „profitat” de un bolnav psihic! Situația a scăpat de...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune artistul despre iubita lui
Care este secretul relației de 8 ani a lui Mario Fresh cu Alexia. Ce spune...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...