Acasă » Știri » Sport » Who dares wins! FINAL FOUR si ALL STAR GAME la Cluj-Napoca

Who dares wins! FINAL FOUR si ALL STAR GAME la Cluj-Napoca

De: Cristian Lisandru 18/04/2019 | 11:46
Who dares wins! FINAL FOUR si ALL STAR GAME la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va găzdui cele mai importante evenimente baschetbalistice ale primăverii: Turneul Final al Cupei României și All-Star Game. Povestea extraordinară a început în urmă cu cinci ani, în 2014, atunci când fanii clijeni au putut asista la un eveniment cu adevărat memorabil, un spectacol baschetbalistic de excepție, All-Star Game 2014, desfășurat la sala Horia Damian.

Dar anul 2019 are o importanță covârșitoare. Va fi sărbătorit Centenarul clubului „U” Cluj-Napoca, cu această ocazie fiind organizat All-Star Game-ul (19 aprilie) și – în premieră – Turneul Final al Cupei României (17-18 aprilie).

Jocurile din Cupa României se vor desfăşura în perioada 17-18 aprilie la BTarena, iar organizatorii promit spectacol la „Meciul Stelelor”.

Programul evenimentului

?? ??????? ???? | Semifinale

17.00 | Dinamo Știința București – BC CSU Sibiu

19.30 | CSM CSU Oradea – U-Banca Transilvania

?? ??????? ???? | Finala Cupei României

19.30 | Câștigătoare semifinală 1 – Câștigătoare semifinală 2

?? ??????? ???? | ?ll Star Game LNBM

19.19 | #TeamKuti vs. #TeamBobe

Ne dorim foarte mult să câștigam cupa pe teren propriu”

Mihai Silvășan, antrenor principal U-Banca Transilvania este nerăbdător să își vadă băieții la lucru și este convins că suporterii vor avea motive de mândrie și bucurie:

“Ne bucură faptul că organizăm Turneul Final al Cupei României într-un an atât de important în istoria Universității Cluj, anul Centenarului. Ne dorim foarte mult să câștigam cupa pe teren propriu și să oferim suporterilor motive de bucurie și mândrie. Așteptam cu nerăbdare evenimentul. După cum se știe primul meci este cu Oradea. Probabil cel mai greu adversar, însă nu ne gândim la asta prea mult. Oricum va trebui să câștigam două meciuri pentru a câștiga trofeul pentru a patra oară consecutiv.”

U-Banca Transilvania va da piept cu CSM CSU Oradea, în timp ce Dinamo o va întâlni pe CSU Sibiu.

Evenimentele vor avea ca loc de desfășurare BT Arena din Cluj-Napoca.

Este pentru prima oară când U-Banca Transilvania are onoarea să găzduiască un turneul final al Cupei României. În schimb, clubul a organizat ediţiile All Star Game din 2014, respectiv 2006.

Trupa Voltaj – concert extraordinar

Trupa Voltaj va susține un concert extraordinar, dar aceasta nu este singura surpriză promisă de organizatori. Fanii vor descoperi concursuri incitante, premii tentante, slam dunk contest, 3 point contest, MVP All Star Game, Fan Zone, Face Paiting și Photobooth.

Biletele pot fi achiziționate de aici: http://bit.ly/F4AllStar

Informații despre bilete:

– 24 de lei preț bilet/meci
– 36 de lei DAYPASS la semifinalele Cupei României – miercuri, 17 aprilie
– 70 de lei ALL DAY PASS (Final Four Cupa României & ALL STAR GAME)
– Gratuitate pentru abonații U-BT la meciurile echipei U-Banca Transilvania din Cupa României; abonații ocupă locurile trecute pe abonament.
– Gratuitate pentru copii până la 7 ani
– 50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari și abonați U-BT (la meciurile în care nu joacă U-Banca Transilvania și pot ocupa locurile de pe abonament). Reducerea se aplică doar la casa de bilete de la BTarena.

”Meciul Stelelor” la BT Arena

U-Banca Transilvania  va fi puternic reprezentată la All Star Game-ul care va avea loc pe 19 aprilie, la BT Arena. Șase baschetbalişti vor face spectacol în Meciul Stelelor, în timp ce pe bancă va sta antrenorul principal, Mihai Silvăşan. Este vorba despre Nandor Kuti, Darrin Dorsey, Aleksandar Rašić, Kyndall Dykes, Rolland Török şi Jason Washburn.

În vârstă de 22 de ani, Nandor Kuti este unul dintre cei mai importanţi tineri jucători din România. A câştigat tot ce se putea cu U-Banca Transilvania şi a participat la EuroBasket 2017, cu echipa naţională. De asemenea, s-a regăsit în formaţia tricoloră U20, care a reuşit să cucerească, la Oradea, medalia de aur la Campionatul European. Kuti se află la al doilea All Star Game din carieră, după cel de anul trecut, de la Sfântu Gheorghe.

Darrin Dorsey a semnat cu U-Banca Transilvania în luna decembrie a anului trecut, dar şi-a lăsat rapid amprenta asupra Ligii Naţionale. A bifat 15 meciuri de campionat, înregistrând medii de 9.2 puncte, 3.9 pase decisive şi 3.4 recuperări, alături de 1.1 intercepţii. Fundaşul a mai evoluat în Franţa, Canada, Turcia sau Grecia.

Aleksandar Rašić este unul dintre cei mai importanţi baschetbalişti străini care au ajuns vreodată în Liga Naţională. A participat cu reprezentativa Serbiei la Campionatul Mondial din 2010, iar la nivel de club a luat titlul în Germania, Serbia sau Italia. De asemenea, Aleksandar a pus mâna pe trofeul Ligii Adriatice. În ultima competiţie amintită, a bifat şi o nominalizare la meciul de All Star. Totodată, a jucat în partida  similară din Lituania, iar anul acesta bifează primul All Star Game în România.

Veteran al Ligii Naţionale, Kyndall Dykes nu are nevoie de nicio prezentare. Americanul este cel mai bun marcator al Ligii Naţionale la finalul sezonului regulat, contabilizând medii de 18.1 puncte, 4.5 recuperări şi 3.1 pase decisive. Primul lui All Star Game în Romania a fost acum opt ani, când formaţia noastră a reuşit să îşi adjudece şi campionatul. El a mai oferit spectacol la alte patru ediţii de All Star Game.

Pentru Rolland Török, All Star Game-ul din 2019 va fi al patrulea din carieră. Sportivul a fost pe teren la partidele desfăşurate la Oradea, Sibiu şi Sfântu Gheorghe. Roli a cucerit toate trofeele posibile la U-Banca Transilvania şi este component de bază al naţionalei României.

Jason Washburn a sosit în vara anului trecut la U-Banca Transilvania şi a prins 27 de jocuri în maioul alb negru. Pivotul american are statistici de 13.3 puncte, 5.4 recuperări şi 1.3 assist-uri. Absolvent al colegiului Utah, Jason deţine şi cetăţenie bulgară, fiind declarat, în 2016, MVP al Ligii Balcanice. El a mai câştigat cupa şi campionatul din Kosovo.

Formaţia lui Bobe Nicolescu va fi condusă de pe margine de către Mihai Silvăşan. Ca baschetbalist, Mihai Silvăşan a fost prezent pe teren la precedentele All Star Game-uri desfăşurate la Cluj-Napoca, în 2006 şi 2014. Ca antrenor, Silvăşan a fost la ediţiile All Star Game din 2017 şi 2018.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...