Acasă » Vedete » Vedetele care participă la cel de-al treilea sezon Asia Express, declarații savuroase înainte de a se da startul filmărilor! Noile experiențe le vor schimba viața

Vedetele care participă la cel de-al treilea sezon Asia Express, declarații savuroase înainte de a se da startul filmărilor! Noile experiențe le vor schimba viața

De: Alina Dragusin 14/10/2019 | 13:58

A început numărătoarea inversă pentru vedetele care participă la cel de-al treilea sezon “Asia Express”! Și asta pentru că începând de mâine, 15 octombrie, până sâmbătă, 19 octombrie, ele se vor urca la bordul avioanelor care le va duce în experiența vieții lor. Înainte să se dea oficial, startul filmărilor pentru noul sezon al îndrăgitei emisiuni, toți concurenții au făcut declarații care de care mai savuroase! Un lucru e clar însă: situațiile pe care le vor trăi în timpul show-ului de la Antena 1 le vor schimba viața.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Alex Velea participă singur la Asia Express. De ce rămâne Antonia acasă

Vedetele care participă la al treilea sezon “Asia Express”, declarații savuroase înainte de a se da startul filmărilor

În cursa de la “Asia Express – Drumul Comorilor”, unde premiul cel mare este de 30.000 de euro, s-au înscris 18 vedete: Adda și soțul ei, Cătălin Ionuț Rizea; Maria Buză și Lia Bugnar; Sorin Bontea și Răzvan Fodor; Speak și Ștefania, iubita lui; Nico și Alexandra, fiica ei; Florin Ristei și Dan, fratele său; Alina Ceușan și Carmen Grebenișan;
Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun; Alex Velea și Mario Fresh – acesta din urmă a participat și în ultimul sezon de “Exatlon”. Cel de-al treilea sezon al show-ului se filmează în Filipine, Taiwan și Japonia.

“Pentru noi, «Asia Express» e una din cele mai mari provocări pe care le vom trăi în cuplu. O să ne arate care sunt limitele noastre și cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche. Abia așteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm și poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, au declarat Adda și Cătălin Ionuț Rizea, relatează a1.ro.

“În prima mea tinerețe, mergeam mult pe munte cu cortul în tot felul de expediții. Acum, la a doua tinerețe m-am gândit să încerc și asta. Dacă tot nu m-am mobilizat să merg la sală, în «Asia Express» nu voi avea de ales. În momentul de față, cel mai dificil mi se pare să fac echipă cu Fodor, pentru că am descoperit că avem amândoi aceleași tabieturi…și că ne trosnesc genunchii. Despre spiritul meu de competiție nu vă mai zic, bănuiesc că ați văzut deja ce se întâmplă la «Chefi la cuțite»”, a mărturisit Sorin Bontea.

“Am urmărit show-ul anul trecut și m-a prins foarte tare competiția. Când am primit propunerea de a fi concurent, în prima fază am fost destul de reticent, e în mod clar o experiență solicitantă și deloc ușoară. Am aflat apoi traseul… Filipine este o destinație foarte dragă mie, am fost acolo ca turist și sunt curios să o descopăr și din perspectiva concurentului «Asia Express». În plus, am o vârstă, e posibil ca asta să fie ultima mea călătorie ca backpacker, pentru că apoi o să rămân numai la troler J. Cu Sorin Bontea mă cunosc încă de la începuturile lui în televiziune și de atunci s-a legat o prietenie între noi. El e zodia Pești, eu Rac, suntem compatibili și din punctul ăsta de vedere. Ne-am găsit deja și un nume: «Reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă». Sunt reactoarele alea lăsate în conservare de prin 1992.. Eu zic că ni se potrivește numele J”, a  afirmat Răzvan Fodor.

Lia Bugnar: “Pentru mine Asia Express nu e despre geografie, e despre un drum interior. Dat fiind faptul că sunt alături de prietena mea cea mai bună e și o încercare pentru noi să vedem ce a mai rămas din prietenia noastră. Viața ne-a dat mult de lucru și asta e un bun examen. La noi două, la vârsta asta, imprevizibilul se întâmplă destul de rar. Nu e de ratat ceva ce în mod sigur nu ți se va mai întâmpla. Nu ai dreptul să treci pe lângă o asemenea șansă. În plus, avem atâtea pe cap amândouă încât o să fie perfect să avem o singură misiune”, conform sursei citată mai sus.

Maria Buză: “Pe drumul ăsta interior sunt două locuri și eu stau pe locul șoferului. Și îmi pun și centura!”.

 Lia Bugnar și Maria Buză, concurente la “Asia Express”, sezonul 3 @ a1.ro
Actrițele Lia Bugnar și Maria Buză, concurente la “Asia Express”, sezonul 3 @ a1.ro

Nico: “Asia Express e o experiență unică pe care am vrut s-o trăiesc încă de când am văzut primul sezon. Mă bucur enorm că voi merge alături de fiica mea!”.

Alexandra: “Eu sunt o fire foarte competitivă și sociabilă, iar «Asia Express» este exact despre asta! Competiția din cadrul acestui show este în primul rând una interioară (n.r.: cu mine însămi) și un prilej unic de a socializa cu oameni dintr-un mediu nou, total necunoscut. Sunt convinsă că experiența «Asia Express» mă va face mai puternică și de altfel, cel mai important, va consolida frumoasa relație de prietenie dintre mine și mama”.

“Pentru mine e o nebunie. Gândiți-vă că prin prisma meseriei eu am mereu mâinile curate, sunt tot timpul cu dezinfectantul după mine. Postura asta de backpacker va fi testul suprem!”, a afirmat Alex Abagiu.

“Eu sunt un super fan al emisiunii și numai faptul că particip este o victorie! I-am vorbit atât de mult lui Alex despre Asia Express, încât l-am convins până la urmă să accepte provocarea asta”, a mărturisit Radu Vlăduț, cel mai bun prieten al makeup artistului.

Radu Vlăduț și Alex Abagiu, concurenți în al treilea sezon de la “Asia Express” @ a1.ro
Radu Vlăduț și Alex Abagiu, concurenți în al treilea sezon de la “Asia Express” @ a1.ro

Alina Ceușan: “«Asia Express» e o mare provocare pentru noi, un proiect în care sunt sigură că vom da tot ce avem mai bun. Cred că va fi în același timp o experiență care ne va apropia și mai mult pe mine și pe Carmen… daca e posibil și mai mult (n.r.: râde)”.

“Sunt convins că experiența «Asia Express» va fi cea mai tare de până acum pentru amândoi. În primul rând, cred că avem avantaj, fiind frați, pentru că avem una dintre cele mai mișto relații dintre 2 oameni. Suntem amândoi competitivi și sunt convins că ne vom descurca în orice probă, fie ea fizică sau de îndemanare. Cu dorul de casă să vedem cum stăm… La frate-meu o să fie greu, fiindcă stă departe de familie și de pitica lui de 2 ani, iar la mine va fi greu fără muzică. Dar iau o chitară sau o muzicuță cu noi, să vă arăt cât de bine cântă și frate-meu. În rest, ne vedem, sper, în finală”, a declarat Florin Ristei, potrivit sursei citată mai sus.

Speak: “«Asia Express» este pentru mine o considerabilă ieșire din zona de confort. O să văd exact care-mi sunt limitele și sper să mi le și depășesc. Ca să fiu sincer nu sunt prea nerăbdător să înceapă… Număr zilele și nu știu cum să mai trag de ele, nu dorm bine, visez urât, mâ gândesc la ce-i mai rău, dar totodată știu că îmi fac eu prea multe filme. Mă cam sperie partea de igienă și faptul că trebuie să ne găsim constant cazare. Una peste alta, sunt convins că va fi experiența vieții mele”.

Ștefania: “«Asia Express» înseamnă o mare încercare, dar și o super provocare. Sunt convinsă că vom avea nervii întinși la maximum. Eu, spre deosebire de Ștefan, sunt foarte nerăbdătoare să înceapă cursa, dar cred nu știu încă în ce mă bag. Ce mă sperie în momentul de față e faptul că voi fi ruptă de casă o perioadă și mi-e groază când mă gândesc că nu o să mănânc când am eu chef…și eu am chef non-stop de mâncare J Aaaa, și partea cu lipsa de somn va fi destul de complicată dar… să înceeeeaapă «Asia Express»!”.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...