Acasă » Exclusiv » Detalii terifiante apar în dosarul ”fratelui” lui Pepe. Victima ar fi putut supraviețui, doar că… I-au strivit capul de caldarâm!

Detalii terifiante apar în dosarul ”fratelui” lui Pepe. Victima ar fi putut supraviețui, doar că… I-au strivit capul de caldarâm!

De: Lucian Căpraru 20/11/2019 | 23:17

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor noi informaţii uluitoare din dosarul în care anchetatorii de la Parchetul Capitalei încearcă să pună cap la cap piesele crimei violente din Piaţa Constituţiei, dosar în care este implicat și Romeo Păun, ”fratele” lui Pepe. Am aflat și care este lista completă a protagoniştilor omorului comis în seara de 29 septembrie 2019 în fața Palatului Parlamentului. (NU RATA: CE AU DESCOPERIT MEDICII LEGIȘTI CÂND AU FĂCUT AUTOPSIA BĂRBATULUI MORT ÎN URMA SCANDALULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Potrivit detaliilor intrate în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, moartea victimei a fost una violentă şi ar fi survenit după o lovitură cruntă cu talpa pe cap. Mai precis, capul bărbatului ar fi fost strivit, pur și simplu, de caldarâm.

Ar fi avut zile, dar nu l-au lăsat să trăiască

Conform unor surse apropiate anchetei, victima Ion Ban a reuşit, într-o primă fază, să supravieţuiască asaltului brutal cu pumni, bâte, spray lacrimogen şi picioare în cap. Ba, mai mult, bărbatul ar fi avut puterea să se ridice parţial şi să se târască metri buni, în încercarea disperată de a scăpa de agresorii care nu se mai opreau.

Ion Ban ar fi parcurs o distanță apreciabilă, de la marginea parcării până aproape de centrul acesteia, în rondul de la Piaţa Constituţiei. (VEZI ȘI: FILMUL COMPLET AL CRIMEI)

Cu toate aceastea, deşi valul de lovituri păruse că ar fi încetat şi că victima aproape scăpase, unul dintre agresori a refuzat să o lase în viaţă. Atacatorul s-a desprins de grup şi i-a strivit capul de asfalt lui Ion Ban.

„I-a aplicat o lovitură cu piciorul în cap, de sus în jos”

Aceste detalii au fost puse cap la cap de anchetatorii bucureşteni după vizionarea a zeci de ore de filmări, dar şi în urma declaraţiilor unor martori, care se regăsesc acum în dosarul instanţei de judecată.

„În urma intervenţiei inculpatului Chivu Nicolae Marian şi a martorului (…), agresorii s-au îndepărtat de victimă, părăsind în grabă locul agresiunii.

În continuare, Ban Ion a reuşit să se ridice şi să parcurgă câţiva paşi înspre interiorul parcării, fiind într-o stare evidentă de tulburare, ca urmare a loviturilor primite, împrejurare în care a mai fost lovit de către o altă persoană din grupul agresorilor, căzând definitiv la pământ.

Imediat, în contextul în care membrii grupului agresorilor se retrăgeau către partea dreaptă a parcării (privind spre Palatul Parlamentului), intenţionând să părăsească locul evenimentelor, numitul Dumitru Relu, zis «Florin» a trecut, în alergare, pe lângă victima Ban Ion – prăbuşită pe asfalt – şi i-a aplicat o lovitură cu piciorul în cap, de sus în jos, comprimându-i violent capul între picior şi asfalt”, se arată în dosar.

Proba cruzimii

Procurorii au o dovadă indubitabilă privind cruzimea celor care l-au ucis pe bărbat şi au prezentat-o judecătorului de drepturi şi libertăţi, căruia i-au cerut să îl aresteze preventiv pentru omor pe Relu Dumitru.

„Potrivit procesului-verbal de vizionare întocmit de către organele de cercetare penală la data de 30.10.2019, la minutul 10.29.45 Camera 1 – Parter 6 îl surprinde pe inculpatul Dumitru Relu fugind prin Piaţa Constituţiei de la stânga la dreapta şi din alergare, calcă violent cu piciorul drept victima pe cap, după care îşi continuă deplasarea, ieşind din câmpul vizual”, se mai arată în dosar. (NU RATA: ”FRATELE” LUI PEPE, REȚINUT ÎN CAZUL CRIMEI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

Cât despre „fratele” lui Pepe, implicarea sa este descrisă cu lux de amănunte de către anchetatori.

„Imaginile video ataşate la dosarul cauzei şi înregistrate de camere de supraveghere amplasate la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au relevat că, după ce Păun Romeo a pulverizat două jeturi de spray lacrimogen înspre victimă, în timp ce aceasta era lovită de Dumitru Florin, zis Claus, numitul Nicoale Geani a lovit-o pe aceasta cu o bâtă, după care a părăsit locul agresiunii”, potrivit unor documente consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Romeo Păun, prieten la cataramă cu Pepe!

Romeo Păun, unul dintre suspecții arestați în cazul crimei din Piața Constituției

Romeo Păun este un apropiat al celebrului artist Pepe. Datorită prieteniei strânse dintre cei doi, pugilistul, care este suspect în cazul crimei din Piața Constituției, este cunoscut în oraș drept „fratele” lui Pepe. (NU RATA: CUM AU ACȚIONAT DE FAPT ”FRATELE” LUI PEPE & COMPLICII ÎN CAZUL MĂCELULUI DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI)

”Era cunoscut ca un bărbat extrem de agresiv și care lovea extrem de tare. Romeo nu avea antecedente penale. Atunci când era la antrenamente, Romeo era un sportiv foarte implicat și își dădea interesul. Se pregătea pentru un meci cu un sportiv din Vâlcea. Anul trecut, la Campionatul Național de Box, a reprezentat Dinamo la categoria 75 de kg. În noaptea crimei din Piața Constituției se pare că a mers cu turma”a dezvăluit o sursă din anturajul lui Romeo Păun, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Șase persoane au fost arestate în cazul crimei din Piața Constituției

Piața Constituției este supravegheată, mai nou, de echipe mixte formate din polițiști de siguranță publică, jandarmi, polițiști rutieri și agenți de la Serviciul Operațiuni Speciale, în anumite intervale orare.

Măsurile vin în urma unei încăierări de proporții care a avut loc în 29 septembrie, când mai multe persoane s-au bătut cu bâte și săbii în fața Palatului Parlamentului. Un bărbat a murit şi un altul a fost rănit în urma conflictului, cazul fiind investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri.

Șase persoane au fost arestate în acest caz. Un număr de 21 de percheziţii domiciliare au avut loc, în 4 octombrie, în Bucureşti, pentru depistarea bărbatului suspectat de uciderea unei persoane în Piaţa Constituţiei.

„În dimineaţa zilei de 4 octombrie, în baza autorizaţiilor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti, au fost puse în aplicare 21 de mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Bucureşti.

După efectuarea percheziţiilor domiciliare menţionate, urmează a fi efectuate audieri la sediul Poliţiei Capitalei de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Omoruri, cu privire la faptele care fac obiectul cauzei”, transmiteau atunci reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. (CITEȘTE ȘI: CRIMA DIN PIAȚA CONSTITUȚIEI. DETALII ȘOCANTE DIN REFERATUL ÎNTOCMIT DE PROCURORI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o arteră de vis
Cea mai frumoasă stradă a Europei e în România. Orașul care se mândrește cu o...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...