Acasă » Exclusiv » Ultima oră. Vedeta de la “Insula iubirii” se însoară: “Am impresia că visez, este tot ce…”

Ultima oră. Vedeta de la “Insula iubirii” se însoară: “Am impresia că visez, este tot ce…”

De: Ramona Danciulescu 24/01/2020 | 23:44

Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la „Insula Iubirii”, care, mai apoi, și-a revendicat statutul de ispită. A impresionat telespectatorii prin caracterul frumos pe care l-a arătat în rolul cuceritorului din Thailanda și consideră că experiențele pe care le-a trăit l-au maturizat și a devenit fix ceea ce își dorea: cea mai bună versiune a lui. A trecut printr-o relație care i-a adus mai multe lucruri negative decât pozitive și a aflat târziu că nu știa nici măcar 10% din adevărata viață a femeii de lângă el…!  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă oferă informații de ultimă oră. Vedeta de la “Insula iubirii” se însoară și ne-a oferit declarații în exclusivitate despre marele eveniment.

Ionuț Gojman trăiește pe picior mare și nu se plânge de nimic. Muncește cât e ziua de lungă pentru a avea tot ce își dorește, dar se pare că nu doar pe plan profesional îi merg lucrurile foarte bine. (NU RATA: MIRELA DE LA “INSULA IUBIRII”, ÎN EXTAZ) 

Ionuț Gojman și-a refăcut viața alături de o blondină

După ce a trecut printr-o relație eșuată cu Mirela Banias, femeia despre care a aflat târziu că fusese închisă pentru furt în timp ce era implicată într-o căsnicie, Ionuț Gojman și-a încercat norocul în amor la „Insula Iubirii”. Fiind în postura de ispită, Ionuț a crezut că își va găsi, poate, femeia perfectă, însă s-a întors de pe tărâm thailandez tot singur.

O perioadă, nu a mai vrut să audă de iubire și nici să se implice emoțional în relații. De câteva luni, însă, Ionuț Gojman se iubește cu o tânără blondină din Mureș, pe nume Salvia. Iubita lui Gojman este de profesie hair stylist.

Ionuț Gojman și noua lui iubită, Salvia

„Am trăit suficient în relații pasagere”

Dacă până acum nu mai credea în iubire, în prezent, Ionuț Gojman, emoționat, a făcut pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, primele declarații despre… nuntă! Deși este împreună cu Salvia doar de câteva luni, fostul participant de la „Insula Iubirii” este convins că a găsit femeia visurilor sale și se gândește chiar să-i pună inelul pe deget.

„Relația oficială a început de trei luni aproximativ, de atunci totul decurge foarte frumos, cu foarte multă înțelegere și iubire, am petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de familie și de cei dragi. Apoi, la început de an, ne-am propus să evadăm într-o vacanță. Totul a evoluat foarte repede între noi, am început să ne facem planuri împreună pentru viitor. Am impresia că visez, este tot ce îmi doream și vreau un viitor frumos împreună, cu ea, pentru că simt tot mai mult că Salvia este aleasa!

Dacă până acum m-am gândit și răzgândit atunci când venea vorba de căsătorie, acum sunt tot mai sigur că urmează să fac acest pas. Consider că am trăit suficient în relații pasagere, iar atunci când un om îți oferă tot ce ai nevoie, de ce să-l lași să scape?”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ionuț Gojman, fostul participant de la Insula Iubirii.

Cu fosta iubită, ca într-o „cușcă”

În sezonul 3 al emisiunii „Insula iubirii”, Ionuț Gojman a devenit celebru alături de Mirela Banias. Încă de la început, cei doi au lăsat să se vadă anumite puncte slabe ale relației lor, iar bruneta nu a ezitat să recunoască, în fața camerelor de filmat, că se îndoiește atât de mult de Gojman, încât îi pune „semne” peste tot, pentru a vedea, mai apoi, dacă a intrat sau nu vreo femeie… la el în casă!

Ionuț Gojman și Mirela Banias

Mirela Banias a fost închisă într-un penitenciar de maximă securitate

În cadrul emisiunii „Insula iubirii”, Mirela Banias a povestit totul despre cel mai negru episod din viața ei. Cu ceva timp înainte de a începe o relație cu Ionuț Gojman, Mirela Banias a fost căsătorită cu un bărbat despre care credea că este tot ce și-a putut dori de la viață. Șocant este faptul că bruneta a mărturisit cum a ajuns să fure din banca pentru care lucra suma de 100.000 de euro, spunând, de asemenea, că a comis furtul pentru că soțul ei avea nevoie de banii respectivi.

Mirela Banias a fost închisă, timp de patru ani, într-un penitenciar de maximă securitate, unde a îndurat condiții greu de imaginat și chiar a ajuns să fie la un pas de moarte, după ce una dintre colegele sale de celulă a vrut să o taie cu un cuțit făcut din conserve. De la o viață de lux, Mirela Banias a ajuns în punctul în care spăla hainele tuturor deținuților și conviețuia alături de șobolani…

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când întindeam… Erau nişte şobolani…”, a explicat Mirela Banias la „Insula iubirii”.

Mirela Banias a trăit momente grele în închisoare

„Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului…. Intru în cameră, când mă întorc, una cu un zâmbet… mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice «Dar nu mă cunoşti?»… Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze.

Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa… Îmi zicea «Eu te omor pe tine!», stând la masă, mâncând… Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer… Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu… Am fost şi bătută”, a mai spus Mirela Banias, despre criminala care i-a fost colegă de celulă și care a încercat să o ucidă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Încă o plamă grea din partea chinezilor! Au creat cel mai eficient motor din istorie!
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...