Ultima oră. Vedeta de la “Insula iubirii” se însoară: “Am impresia că visez, este tot ce…”

Publicat: 24/01/2020 | 23:44

Ionuț Gojman a fost unul dintre cei mai controversați participanți de la „Insula Iubirii”, care, mai apoi, și-a revendicat statutul de ispită. A impresionat telespectatorii prin caracterul frumos pe care l-a arătat în rolul cuceritorului din Thailanda și consideră că experiențele pe care le-a trăit l-au maturizat și a devenit fix ceea ce își dorea: cea mai bună versiune a lui. A trecut printr-o relație care i-a adus mai multe lucruri negative decât pozitive și a aflat târziu că nu știa nici măcar 10% din adevărata viață a femeii de lângă el…!  CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA vă oferă informații de ultimă oră. Vedeta de la “Insula iubirii” se însoară și ne-a oferit declarații în exclusivitate despre marele eveniment.

Ionuț Gojman trăiește pe picior mare și nu se plânge de nimic. Muncește cât e ziua de lungă pentru a avea tot ce își dorește, dar se pare că nu doar pe plan profesional îi merg lucrurile foarte bine. (NU RATA: MIRELA DE LA “INSULA IUBIRII”, ÎN EXTAZ) 

Ionuț Gojman și-a refăcut viața alături de o blondină

După ce a trecut printr-o relație eșuată cu Mirela Banias, femeia despre care a aflat târziu că fusese închisă pentru furt în timp ce era implicată într-o căsnicie, Ionuț Gojman și-a încercat norocul în amor la „Insula Iubirii”. Fiind în postura de ispită, Ionuț a crezut că își va găsi, poate, femeia perfectă, însă s-a întors de pe tărâm thailandez tot singur.

O perioadă, nu a mai vrut să audă de iubire și nici să se implice emoțional în relații. De câteva luni, însă, Ionuț Gojman se iubește cu o tânără blondină din Mureș, pe nume Salvia. Iubita lui Gojman este de profesie hair stylist.

Ionuț Gojman și noua lui iubită, Salvia

„Am trăit suficient în relații pasagere”

Dacă până acum nu mai credea în iubire, în prezent, Ionuț Gojman, emoționat, a făcut pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, primele declarații despre… nuntă! Deși este împreună cu Salvia doar de câteva luni, fostul participant de la „Insula Iubirii” este convins că a găsit femeia visurilor sale și se gândește chiar să-i pună inelul pe deget.

„Relația oficială a început de trei luni aproximativ, de atunci totul decurge foarte frumos, cu foarte multă înțelegere și iubire, am petrecut sărbătorile de iarnă împreună, alături de familie și de cei dragi. Apoi, la început de an, ne-am propus să evadăm într-o vacanță. Totul a evoluat foarte repede între noi, am început să ne facem planuri împreună pentru viitor. Am impresia că visez, este tot ce îmi doream și vreau un viitor frumos împreună, cu ea, pentru că simt tot mai mult că Salvia este aleasa!

Dacă până acum m-am gândit și răzgândit atunci când venea vorba de căsătorie, acum sunt tot mai sigur că urmează să fac acest pas. Consider că am trăit suficient în relații pasagere, iar atunci când un om îți oferă tot ce ai nevoie, de ce să-l lași să scape?”, a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Ionuț Gojman, fostul participant de la Insula Iubirii.

Cu fosta iubită, ca într-o „cușcă”

În sezonul 3 al emisiunii „Insula iubirii”, Ionuț Gojman a devenit celebru alături de Mirela Banias. Încă de la început, cei doi au lăsat să se vadă anumite puncte slabe ale relației lor, iar bruneta nu a ezitat să recunoască, în fața camerelor de filmat, că se îndoiește atât de mult de Gojman, încât îi pune „semne” peste tot, pentru a vedea, mai apoi, dacă a intrat sau nu vreo femeie… la el în casă!

Ionuț Gojman și Mirela Banias

Mirela Banias a fost închisă într-un penitenciar de maximă securitate

În cadrul emisiunii „Insula iubirii”, Mirela Banias a povestit totul despre cel mai negru episod din viața ei. Cu ceva timp înainte de a începe o relație cu Ionuț Gojman, Mirela Banias a fost căsătorită cu un bărbat despre care credea că este tot ce și-a putut dori de la viață. Șocant este faptul că bruneta a mărturisit cum a ajuns să fure din banca pentru care lucra suma de 100.000 de euro, spunând, de asemenea, că a comis furtul pentru că soțul ei avea nevoie de banii respectivi.

Mirela Banias a fost închisă, timp de patru ani, într-un penitenciar de maximă securitate, unde a îndurat condiții greu de imaginat și chiar a ajuns să fie la un pas de moarte, după ce una dintre colegele sale de celulă a vrut să o taie cu un cuțit făcut din conserve. De la o viață de lux, Mirela Banias a ajuns în punctul în care spăla hainele tuturor deținuților și conviețuia alături de șobolani…

„Am fost nevoită să stau aproape jumătate din pedeapsă în regim închis. Am muncit foarte mult să ies de acolo. Am lucrat un an la o spălătorie, am spălat toate hainele la tot penitenciarul. Mă dureau braţele când întindeam… Erau nişte şobolani…”, a explicat Mirela Banias la „Insula iubirii”.

Mirela Banias a trăit momente grele în închisoare

„Eu mergeam de la bancă acasă şi era la televizor episodul nu ştiu cât cu o femeie care i-a dat 80 de lovituri de cuţit iubitului…. Intru în cameră, când mă întorc, una cu un zâmbet… mă aştepta! Şi când am văzut-o mi-am dat seama că ea cea de la televizor. Ea stătea pe masă, râdea şi zice «Dar nu mă cunoşti?»… Mă gândeam că dacă bat în uşă şi strig să mă scoată de aici că ea e criminala, toată perioada o să mă terorizeze.

Mi-a zis că moneda de schimb nu e leu, euro, ca la bancă, ci dacă nu am ţigări nu supravieţuiesc. A făcut o obsesie pentru mine tipa… Îmi zicea «Eu te omor pe tine!», stând la masă, mâncând… Şi am văzut cum a început să-şi facă cuţite din conserve. Toată ziua lucra să-şi facă cuţite. Într-o noapte a vrut să mă atace şi una dintre deţinute a sărit şi s-a bătut cu ea pentru mine. A dat-o cu capul de calorifer… Atunci m-am trezit şi a venit poliţia. A fost foarte greu… Am fost şi bătută”, a mai spus Mirela Banias, despre criminala care i-a fost colegă de celulă și care a încercat să o ucidă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...