Acasă » Exclusiv » BREAKING NEWS. Celebrul Gheorghe Gheorghiu și-a executat silit fosta iubită!

BREAKING NEWS. Celebrul Gheorghe Gheorghiu și-a executat silit fosta iubită!

De: I.D. 03/03/2020 | 23:46

E ceva timp de când Mariana Calfa și Gheorghe Gheorghiu s-au despărțit, după o relație de 11 ani, dar resentimentele nu au dispărut… Pictorița l-a acuzat de multe lucruri pe celebrul artist, inclusiv că ar fi vrut s-o omoare. Toate aceste vorbe spuse în vânt au costat-o pe Mariana. S-a ajuns în instanță, iar cântărețul a avut câștig de cauză. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate.

15.000 de lei este suma pe care Mariana Calfa, femeia care pretinde că a avut o relatie cu el timp de 11 ani trebuia, să i-o dea lui Gheorghe Gheorghiu pentru că l-a calomniat, conform unei sentințe finale a Tribunalului București, dar asta nu s-a întâmplat. Așa că tot o instanță a admis executarea silită a celei care i-a fost timp de 11 ani parteneră de viață lui Gheorghe Gheorghiu. (VEZI ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU IOANA GINGHINĂ & IUBITUL SECRET)

„Autorizează creditorul să treacă la executarea silită”

”Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de BEJ COSMIN GABRIEL VARARU GAVRILESCU la cererea creditorului GHEORGHE GHEORGHIU împotriva debitorului CALFA MARIANA. Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3 C.pr.civ, împotriva debitorului CALFA MARIANA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei identificate în titlul executoriu, la care se adaugă cheltuieli de executare, în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentinţa civilă nr. 1377 pronunţată la data de 12.07.2018 în Dosarul nr. 43634/3/2017 de Tribunalul Bucureşti, executorie prin Decizia civilă nr.110A pronunţată la data de 17.09.2019 de Curtea de Apel Bucureşti, în acelaşi dosar.

Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac”, este soluția pe scurt dată de Judecătorie.

Cunoscutul avocat Andrei Lazăr l-a reprezentat pe Gheorghe Gheorghiu în ultimele procese pe care le-a avut și a reușit, cu măiestria-i cunoscută, să le și câștige. (NU RATA: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?! NICIUN REGIZOR NU I-A FILMAT AȘA…)

Avocatul Andrei Lazăr i-a câștigat procesul lui Gheorghe Gheorghiu

Acuzele Marianei Calfa: ”M-a ținut 11 ani și vreau sume mari!”

Mariana Calfa a îndreptat un deget acuzator către Gheorghe Gheorghiu, afirmând că acesta a chinuit-o, a urmărit-o prin oraș și nu dorește decât… bani pentru băutură, deși suferă de diabet. Fosta parteneră de viață a artistului a plecat de la ideea că Gheorghe Gheorghiu dorește să îi ia casa și a declarat, la vremea respectivă, că va dona banii pe care îi va obține de la artist unor case de copii.

„Îl vreau în spatele gratiilor. M-a chinuit. M-a urmărit prin oraş. Peste tot mă urmărea, îmi trimitea oameni pe cap. Are o problemă la cap. E fixat pe mine să-mi ia casa şi să aibă bani să bea, că bea mult alcool. M-a ţinut 11 ani şi vreau sume mari, pe care le voi dona caselor de copii”, afirma Mariana Calfa. (VEZI AICI: DIVORȚ “LA DUBLU” ÎN FAMILIA ANDREEI BĂLAN)

„Mi-a zis odată, hai să mergem în Mexic, cu doi prieteni, care ar fi fost naşii noştri. Vrea să-mi fure castelul. Mi-a zis: tu o să fii răpită de pe stradă! La el în casă făceam treabă, că erau acolo trei bărbaţi… Fiind singura femeie din casă. Mi-a zis: tu o să dispari de pe stradă.

O să dispari, pentru că o să fii dusă în pădure, să semnezi cu forţa un act de căsătorie, apoi o să mori pe scările castelului. Ca să îmi fure castelul. M-a înşelat, m-a umilit. În loc să mulţumească, stătea cu mine, o femeie mai tânără cu 19 ani decât el! Mi-a făcut vrăji, îmi merge rău de când mi-a adus vulpea asta de pluş! Are diabet şi mai are zile când nu bea. Într-una din acele zile mi-a zis că o să mor”, a mai declarat pictoriţa.

Gheorghe Gheorghiu și fosta lui parteneră au ajuns la judecată

Gheorghe Gheorghiu: ”Are serioase probleme psihice”

În replică, Gheorghe Gheorghiu a susținut, de fiecare dată când a avut ocazia, că totul ar ține doar de dorința de… publicitate a Marianei Calfa.

„Nimic din ce susţine Mariana Calfa nu este adevărat. Toate acuzaţiile care îmi sunt aduse sunt false, din cauza faptului că nu m-a interesat să continui relaţia cu ea. Este o femeie interesată doar de publicitate şi cu serioase probleme psihice. Din pozele postate de ea pe contul de Facebook se vede clar că nu este speriată de pretinsele ameninţări şi totul este, de fapt, un joc pentru presă în scopul obţinerii de publicitate”, a declarat Gheorghe Gheorghiu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Gheorghe Gheorghiu este stabilit în SUA

Gheorghe Gheorghiu s-a născut pe 1 ianuarie 1954, la Braşov, şi este un arhicunoscut cantautor român. Primul contact cu muzica l-a avut la şase ani. A studiat vioara şi, ulterior, chitara, după care a activat, pentru o perioadă, în cadrul Cenaclului ASTRA. În 1975 a participat la primul Festival Naţional de Muzică Folk, unde a obţinut Marele Premiu. (AFLĂ AICI: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

A fost membru al Cenaclului Flacăra până în 1980. A dat concerte în toate oraşele din România, iar după Revoluţie a participat la numeroase spectacole în Israel, Germania, Austria, Belgia, Italia, Canada şi SUA. În prezent, Gheorghe Gheorghiu este stabilit în America, acolo unde susține numeroase recitaluri.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
REȚETA de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Renumitul chef a dezvăluit secretul său
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit o revoltă uriașă
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Cine este, de fapt, micutul  Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa puțin”. Artistul a făcut dezvăluiri emoționate despre micuțul răpus de cancer
Cine este, de fapt, micutul Lucas! Tzancă Uraganu a spus tot: „Vreau să clarific așa...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a actorului?  „Nu se va anula nimic.”
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Fenomenul El Niño SE TRANSFORMĂ chiar sub ochii lumii! Ce înseamnă asta
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
S-a dat lege în România. Închisoare cu executare. Și nu există excepții!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l țină în Lumină!
Doliu uriaș în Joia Mare, în România! S-a dus și el! Ce Om! Dumnezeu să-l...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Sunt reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
INTERDICȚIE pentru șoferii din România. Sunt reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a răspuns obraznic
Hal de spital. După ce le-a fost dat alt copil de la maternitate, doctorul le-a...
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
https://www.gandul.ro/diverse/cat-costa-porumbul-fiert-sau-copt-in-vama-veche-pana-si-acest-simplu-produs-a-ajuns-sa-fie-foarte-scump-20198989
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei doi soți în Italia. Fetițele au fost lăsate acasă
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, decizie radicală înainte de Paște. De ce au plecat cei...
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa unică să-și schimbe viața complet
Singurele zodii care vor avea noroc pe toate planurile în următoarele două luni. Primesc șansa...
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de ani n-a trecut pe acolo!”
Mircea Badea, reacție dură după ”pensionarea” din învățământ a lui Klaus Iohannis: ”Cum? 20 de...