Acasă » Exclusiv » Multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin! Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!

Multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin! Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!

De: C. C. 10/04/2020 | 23:11

Mega-dezvăluirea anului în România! În urmă cu mai bine de zece ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz, …nimeni alta decât ”Zâna Surprizelor” . CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate națională, imaginile care dovedesc idila celor doi. (CITEȘTE ȘI: PRIMA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DIAGNOSTICATĂ CU NOUL CORONAVIRUS. A FOST INTERNATĂ DEJA LA ”MATEI BALȘ”!)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret, cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro, a ajuns în atenția publicului după ce, în seara zilei de 9 aprilie, și-a înjunghiat asistenta, iar apoi s-a automutilat.  După această faptă oribilă, un amănunt extrem de important a ieșit la iveală. În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era liberă din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor. (NU RATA: ANDREEA MARIN A FOST CRITICATĂ DUR! VEDETA ESTE ACUZATĂ CĂ ESTE MAI BINE ECHIPATĂ DECÂT MEDICII, ÎMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI)

Imaginile super-exclusive care dovedesc idila!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) a găsit în arhivă imaginile super-exclusive care atestă idila celor doi. Fotografiile, pe care le prezentăm, în exclusivitate – VEZI GALERIA FOTO – au fost realizate pe data de 9 mai 2004.(NU RATA: ILIE NĂSTASE PLANIFICĂ NUNTA ANULUI ÎN IZOLARE: “NE PREGĂTIM, MERGEM MAI DEPARTE! SĂ SCĂPĂM ȘI APOI…”)

În urmă cu mai bine de 10 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu Andreea Marin!

Mihai Tufan, multimilionarul-cuțitar, și Andreea Marin au fost surprinși, la acea vreme, împreună, în Capitală. După cum se poate observa și în imagini, atât ”Zâna Surprizelor”, cât și afaceristul dădeau dovadă de o discreție ieșită din comun. Cei doi s-au întâlnit pe o stradă din București și au stat la o șuetă într-un mod atipic. Mihai Tufan a oprit bolidul de lux pe care-l conducea în dreptul mașinii vedetei, dar nu a coborât de la volan. Andreea Marin a fost cea care coborât din mașina ei și s-a aplecat peste geamul din dreapta al bolidului în care se afla afaceristul. (VEZI AICI: CE OBIECT A MOȘTENIT ANDREEA MARIN DE LA MAMA EI. CHIAR DACĂ SE AFIȘEAZĂ DES CU EL, PUȚINI ȘTIU ÎNTREAGA POVESTE)

Imaginile super-exclusive care dovedesc idila dintre multimilionarul-cuțitar și ”Zâna Surprizelor”

Preț de câteva minute, cei doi au discutat, într-o atmosferă relaxantă, după cum se poate deduce din zâmbetul larg pe care-l afișa vedeta. La finalul întrevederii din trafic cu Andreea Marin, afaceristul s-a îndreptat către un renumit hotel din București, unde a fost întâmpinat cu solicitudine. De cum a parcat în fața hotelului, Mihai Tufan a fost „preluat” de un angajat, care a avut grijă ca afaceristul să nu fie atins de picăturile de ploaie.

Însă relația Andreei Marin cu afaceristul s-a sfârșit extrem de repede. Și asta pentru că businessmanul n-a putut renunța la Ramona, marea iubire, dar și actuala sa soție. (VEZI AICI: DIVORȚUL MULTIMILIONARULUI A FOST SUSPENDAT DE DECRETUL PREȘEDINTELUI IOHANNIS PÂNĂ LA…)

Mihai Tufan, un afacerist foarte discret cu o avere estimată la 70-80 de milioane de euro

Firul evenimentelor din seara tragediei!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.RO) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre cum au decurs evenimentele în seara de 9 aprilie, atunci când multimilionarul și-a înjunghiat asistenta. (VEZI ȘI: AM AFLAT CINE ESTE SEXY-ȘATENA CU CARE SE PLIMBĂ JOE DIN DRUMUL TABEREI. “PERICULOASA” ALINA AR FI „DINAMITAT” DE MAI MULTE ORI LUMEA BUNĂ ȘI…)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Mihai Tufan și angajata lui, Daniela H, au plecat împreună de la locuința afaceristului din Snagov. Între cei dor ar fi apărut mai multe tensiuni din cauza faptului că afaceristul își bănuia angajata că ar fi sustras o sumă de bani din conturile lui. Din câte se pare, discuțiile au continuat și pe perioada deplasării, iar, în contextul scandalului, afaceristul și-ar fi ieșit din minți și ar fi tăiat-o pe femeie, care se afla la volanul mașinii. După ce i-a provocat mai multe plăgi la nivelul toracelui, Mihai Tufan a recurs la un alt gest extrem și ar fi încercat să se sinucidă.

La scurt timp după acest incident, femeia, dar și afaceristul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Femeia înjunghiată a fost dusă la Spitalul Elias, iar multimilionarul cuțitar a ajuns pe mâinile medicilor de la Floreasca. Cu toate că a fost externat, afaceristul a refuzat să coopereze cu anchetatorii. În cursul zilei de vineri, Tribunalul București a emis o ordonanță de arestare preventivă pe numele acestuia. (NU RATA: FOSTUL “IEPURAȘ” PLAYBOY S-A “IZOLAT” LA PISCINĂ. DACĂ E CUMINTE, I SE PUNE ȘI APĂ…)

Mai mult decât atât, conform unor surse din mediul judiciar, anchetatorii care au demarat cercetările la fața locului au descoperit în mașina în care cei doi s-au aflat nu mai puțin de trei cuțite. De reținut că, în contextul stării de urgență, infracțiunile sunt „taxate” cu un spor de doi ani de închisoare.

„În seara zilei de 9 aprilie, prin apel 112 a fost sesizat faptul că o persoană aflată într-un autoturism oprit pe DN1 pare a fi bolnavă sau rănită. La fața locului s-au deplasat polițiști ai Secției 2, dar și ai Brigăzii Rutiere. În autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor.

Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict care a degenerat. La fața locului, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat. Bărbatul a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, a anunțat poliția printr-un comunicat.

Unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică

Mihai Tufan este acționar la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu și Electrocarbon Slatina.

Profit.ro anunța în iulie 2019: „Tufan, unul dintre cei mai cunoscuți comercianți de energie eletrică din România, pregătește actele pentru dezvoltarea unui bloc cu locuințe pe un teren de lângă Ambasada Chinei, o zonă de lux a Bucureștiului. Prin acest proces ar putea crește valoarea terenului la peste 3,5 milioane de euro, potrivit estimărilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...