Acasă » Vedete » Veste cumplită pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară! Bunicii ei, infectați cu coronavirus: ”Cele mai negre clipe!”

Veste cumplită pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară! Bunicii ei, infectați cu coronavirus: ”Cele mai negre clipe!”

De: Cristian Blanuta 12/06/2020 | 14:26

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Ardeal a primit o veste cumplită: bunicii ei au fost infectați cu noul coronavirus! Spune că traversează acum cele mai negre clipe din viața ei.

CITEȘTE ȘI: FINA VLĂDUȚEI LUPĂU LANSEAZĂ UN ATAC NEAȘTEPTAT! CE ARE DE ÎMPĂRȚIT CU ARTISTA? „ÎMI PARE RĂU CĂ NAȘA COPIILOR MEI EȘTI TU”

Georgiana Lobonț, o cunoscută cântăreață de muzică populară din zona Ardealului, trece prin clipe de coșmar, după ce bunicii ei au fost infectați cu coronavirus. Bunica sa a fost externată după două săptămâni de spitalizare, iar bunicul este încă internat la spital. Celebra cântăreață a făcut declarații cutremurătoare despre momentele grele prin care a trecut familia sa!

Georgiana este una dintre cele mai iubite vedete din lumea muzicii populare, frumoasa artistă fiind una dintre cele mai solicitate cântăreațe din zona Ardealului. Din păcate pentru ea, anul acesta a fost unul cumplit. (NU RATA: EA ESTE CÂNTĂREAȚA DE MUZICĂ POPULARĂ CARE A STÂRNIT INVIDIA PRINTRE ARTIȘTI: ”AM FOST UIMIȚI!” VIDEO + FOTO)

Întâi, la începutul anului, ea a fost supusă unei operații de urgență, în Franța, dar, din fericire, recuperarea ei a decurs perfect. Apoi, bunicii ei au fost infectați cu temutul virus „COVID-19”. Artista a povestit despre clipele de coșmar pe care le-a trăit atunci când a aflat. ”De sărbătorile pascale când i-am sunat să le urăm sărbători fericite, am fost pur și simplu șocată pentru că bunica nu mai avea putere să vorbească. Ne-am speriat foarte tare, fiind și starea de urgență și toată această nebunie cu pandemia, plus că ei sunt în vârstă, în jur de 80 de ani amândoi…

Ne-am gândit la ce-i mai rău. Am luat deciza de a suna la ambulanță, ea fiind mai apoi transportată la spital unde i-au fost recoltate probe pentru analize. Acolo a întâmpinat o problemă. Bagajul cu haine i-a dispărut și socrii mei au fost nevoiți să meargă acasă, la țară, unde locuiește bunica, să-i ducă alte haine. Ei au intrat în contact cu bunicul rămas acasă neștiind ce va urma. Când s-au întors de la spital au trecut pe la noi să-și vadă nepoțeii”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Georgiana Lobonț.

Veste cumplită pentru o cunoscută cântăreață de muzică populară! Bunicii ei au fost infectați cu coronavirus.

A fost începutul coșmarului care pare a nu se termina. ”După două zile bunica a primit rezultatele testului de Coronavirus și a fost confirmată pozitiv. Atunci în familia noastră s-a instaurat panica. Cu toții ne-am speriat pentru că nu știam ce va urma, plus că era șansa să ne contaminăm toți. Din acel moment, am intrat cu toții în autoizolare, așteptând cu sufletul la gură să aflăm dacă avem și noi simptome. Între timp și bunicul a fost testat, apoi confirmat cu coronavirus, el fiind și acum în spital, adică de 6 săptămâni.

AFLĂ ȘI: LORA ȘI IONUȚ GHENU ÎNCĂ SUNT BLOCAȚI ÎN BALI! CÂNTĂREAȚA, ÎN LACRIMI DUPĂ CE I S-A ANULAT DIN NOU ZBORUL. „NU MAI POT”

Bunica, după o săptămâna și jumătate a fost testată de două ori negativ,și a fost declarată vindecată. Noi am trecut cu bine peste acele momente, neavând niciunii dintre noi simptome, dar pot să va spun cu toată sinceritatea că am trăit cele mai negre clipe. Am fost speriați, panicați și nu ne venea să credem ce situație trăim. Acum noi suntem bine, dar bunicul chiar dacă au trecut 6 săptămâni este asimptomatic, dar tot pozitiv, iar acum tot ce sperăm este să vină acasă, sănătos, să îl mai pot strânge în brațe”, a mai spus Georgiana Lobonț.

Altfel, pe plan muzical, Georgiana Lobonț a lansat două melodii noi: ”Steaua mea”, o melodie machidonească, veselă și ritmată, și „Fata mea”, o piesă dedicată fetiței sale Irina Maria, în colaborare cu Armin Nicoară.

Georgiana Lobonț, „Prințesa muzicii” populare din Ardeal

Chiar dacă este destul de tânără, Georgiana Lobonț a reușit să intre excelent pe piața muzicală din România, iar numele ei a devenit unul extrem de cunoscut în țara noastră. Oamenii o iubesc pentru muzica pe care o face, dar și pentru faptul că este extrem de modestă și la locul ei. Tânăra artistă are agenda plină de evenimente la care urmează să bucure și să încânte oamenii, iar pentru a le oferi un show pe cinste Georgiana Lobonț și-a făcut formație nouă. Formația este formată din Florin Popîrțac – saxofon, Andrei Bîrte – vioară, Flaviu Spân – keyboard, și Ciprian Caculea – orgă. Mai mult decât atât, e foarte solicitată să facă reclamă la muulte produse datorită popularității ei care tot creste pe zi ce trece pe rețelele de socializare.

„Anul 2020 a venit cu o schimbare pentru ceea ce a însemnat Georgiana Lobonț până acum. Iubesc muzica la cel mai înalt nivel la care se poate ea iubi și pentru asta mi-am dorit să o dăruiesc celor care mă ascultă la o calitate înaltă. Am început o colaborate foarte frumoasă cu o formație foarte puternică din Bistrița. Sunt 4 muzicanți foarte talentați și dornici de a încânta lumea cu toate genurile muzicale, într-un mod cât se poate de profesionist. Le place să facă show cot la cot cu mine și ăsta e atuul nostru, avem aceleași idei.

Sunt și mai mândră de ei pentru că defapt eu i-am unit încă de prima dată. I-am ales pe cei mai buni dintre cei buni, iar ei fiind prieteni s-au bucurat și au răspuns afirmativ provocării mele. Colaborarea noastră, încă de la început s-a dovedit a fi una rodnică pentru că,odată cu postarea pe Youtube a unor live-uri, oamenii au început să le asculte foarte intens și am fost uimiți de vizionările la care s-a ajuns într-un timp foarte scurt, de comentariile super frumoase, fiind vorba, totuși, de niște cover-uri„, a declarat Georgiana Lobonț.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc în proporție de 80%”
Nu s-a mai abținut! A spus cine conduce din umbră cu adevărat România: „Îi cunosc...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...