Acasă » Știri » SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

SuperCâștigătorii și-au ridicat premiile în direct! Cu un leu pariat, Cardul Superbet i-a SuperPremiat!

De: Alice Zotta 15/10/2020 | 18:56

Moment superspectaculos și superfericit! Marii câștigători ai campaniei Superbet “Cu un leu pariat poți fi SuperPremiat!” și-au ridicat premiile în direct, în agenția Superbet cea mai cunoscută, în prezența lui Ilie Dumitrescu, ambasador de brand Superbet și a realizatorilor SuperLive Show, Lucian Lipovan și Dan Filoti.

SuperSpot vizionat în premieră națională!

Întâlnirea cu Mister i-a impresionat pe toți premianții veniți, aceștia trăind experiența ca pe un premiu suplimentar câștigat! Momentul a fost deschis de vizionarea noului spot Superbet, Hai să fim #SuperSocial! Un îndemn la responsabilitate și la unire în lupta împotriva COVID-19, pentru că doar așa putem câștiga această luptă și ne putem bucura în continuare de pasiunile noastre. Iar pasiunea pentru sport și pariuri se trăiește în premieră în rețeaua de socializare SuperSocial, unică în România! Poți vedea și tu aici varianta extinsă a spotului despre care deja se spune că este cel mai tare din istoria Superbet, o versiune produsă exclusiv pentru mediul online!

SuperEmoțiile creșteau cu fiecare secundă care trecea memorabil!

Indisponibil pentru această ediție specială a fost Gică Craioveanu. Grande a suferit un mic accident, de scuter. Dar va reveni în edițiile următoare ale SuperLive Show! În atmosfera detașată, în așteptarea momentului culminant, acordarea premiilor direct câștigătorilor, Lucian Lipovan și Dan Filoti au pariat pe o cursă de câini. A câștigat câinele lui Dan Filoti (câinele numărul 3, care avea o cotă de 3.25)! Apoi, s-au retrăit într-un scurt montaj cele mai importante momente ale extragerii din 1 octombrie, extragere efectuată tot în cadrul SuperLive Show! Deschide cont online la Superbet.ro și obține bonusul de bun venit care poate ajunge la 1.200 lei plus pachet de 300 rotiri gratuite în 3 superjocuri online ca la aparate!

SuperPremianții au intrat în scenă!

Alin Negreanu din Câmpina a venit pentru a-și primi mountain bike-ul oficial. O bicicletă de competiție personalizată Superbet. “Mulțumesc, Superbet, sunt încântat că sunt aici alături de unul dintre idolii mei. Am venit aici în primul rând pentru Mister și nu neapărat pentru premiu”.

A urmat Ilias Mikael Harrati, un bucureștean care are și origini marocane. Acesta e primul câștig reușit de el la o extragere. A spus că a avut încredere că va câștiga. Mister Ilie i-a zis că el își dorea acest premiu: tableta. Ilias a venit în România la 6 ani. Așadar, îl putem trece la jucători naturalizați. Acum bucureștean, Ilias a vorbit despre părinții lui, pasiunile lui și despre naționala Marocului, o echipă reprezentativă pe care o urmărește.

Florin Cosmin Dobre din Alexandria a venit să ridice superlaptopul. “De obicei n-am noroc la aceste extrageri. Dar acum a fost diferit”. Întrebat de Lucian Lipovan ce-a pariat pe Islanda-România, el s-a lăudat cu un  pariu verde: a mizat pe 1. Evident, a urmat și întrebarea referitoare la Norvegia-România: “Am pariat X2&GG. Sunt mai optimist înaintea meciului acesta”.

În agenție a venit mai apoi Marius Arustei, cel mai emoționat dintre invitații speciali ai ediției de colecție SuperLive Show. Câștigătorul scuterului electric era ușor copleșit de întâlnirea cu premiul, ambasadorul Superbet Ilie Dumitrescu și experții Superbet Lucian Lipvan și Dan Filoti. Marius e parior pe tenis. Evită fotbalul, deși urmărește meciurile din Anglia. “La tenis pariez pe rezultat final. Țin cu Simona Halep. Dar am remarcat-o pe poloneză și am simțit c-o să câștige la Roland Garros”.

Câștigătorul SuperMașinii ne-a spus SuperSecrete

Și s-a ajuns la momentul cel mai important: Alexandru Beniamin Mariș din Arad a venit pentru a-și ridica supermașina câștigată! Cel mai fericit și mai norocos dintre cei peste 100.000 de jucători care și-au făcut Card Superbet și au înscris în promoție biletele pariate între 25 august-30 septembrie.

“Mergeam spre un meci de fotbal cu prietenii pe sintetic. Și nu mi-a venit să cred. Când m-am întors acasă am verificat să fiu sigur că eu chiar am câștigat supermașina din promoție!”, a dezvăluit el.

Chiar dacă vorbise cu Lucian Lipovan, Ilie Dumitrescu și Mihai Mironică – prezenți cu toții la extragerea din 1 octombrie – Alexandru nu a crezut. “Mă așteptam să-mi facă un prieten o glumă. O miștocăreală. Tehnologia a avansat și s-ar putea modifica o voce”.

E posibil să îl vedem pe marele câștigător și într-o postură inedită în viitor. Poate chiar lângă Mihai Leu, ambasador de brand Superbet și multiplu campion de box și raliuri. Ador această mașină. Sunt pasionat de condus și sper să particip la o cursă la un moment dat”.

Întrebat ce a jucat pe meciul anului pentru echipa reprezentativă, SuperCâștigătorul a declarat: Nu am jucat pe meciul României din Islanda. Văzând evoluția noastră acolo am evitat să pariez și azi pe meciul cu Norvegia. Îmi iubesc țara, mi-aș dori să văd echipa noastră în top dar momentan nu se poate”.

Alexandru Beniamin Mariș a primit cheia mașinii și după ce ne-a prezentat sunetul “supercăluților” intrați în puterea câștigătorului marelui premiu, primul din cadrul celui mai amplu program de loialitate lansat în România de o casă de pariuri sportive, toți câștigătorii au făcut o poză de suflet alături de mister Ilie Dumitrescu, SuperAmintire pentru ei toți! Vedem împreună poza fiindcă ea ilustrează acest articol. Poți vede oricând toată premierea și poți vedea toate filmulețele Superbet aici!

Alte 3.000 de premii au fost distribuite în întreaga Românie, câte 3 în fiecare agenție, pe tot parcursul emisiunii pe ecran s-au derulat și poze cu jucătorii premiați în agenții.

Obține și tu cardul Superbet în cea mai apropiată agenție și fii pregătit pentru următoarea SuperPromoție!

Și bucură-te online de noua dimensiune a experienței de joc la Superbet: SuperSocial!

Rețeaua de socializare a pariorilor îți oferă posibilitatea de a comenta orice eveniment sportiv te interesează, te inspiră pentru SuperBilete (fiindcă vezi ce pariază Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu și jurnaliștii de top, experți Superbet), îți dă posibilitatea să te afirmi ca SuperParior și să îți crești baza de urmăritori, devenid tu însuți un star al pariurilor! Instalează gratuit pentru iOs și Android aplicația Superbet și începe aventura pe SuperSocial, accesând butonul Prieteni!

#ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #PARIEMPEBINE #HAISĂFIMSUPERSOCIAL

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...