Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Noi ne alegem părinții!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Dialog halucinant între milionarul turc care a chemat-o la el pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. „Eu sunt gangster, nu gigolo ca tine”

Dialog halucinant între milionarul turc care a chemat-o la el pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. „Eu sunt gangster, nu gigolo ca tine”

De: Mircea Tudose 22/11/2020 | 23:43

CANCAN.RO a descoperit dedesubturile ultimei despărțiri dintre ex-prezentatoarea de la Kanal D și afaceristul musculos aflat acum după gratii. În povestea nemaiauzită mai apare, pe lângă Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, milionarul turc Cengiz Şıklaroğlu, care a chemat-o la el, la Istanbul, pe vedetă. Ulterior, turcul ar fi avut o discuție tranșantă cu ex-ul Biancăi, căruia i-ar fi spus, pe șleau, că el este „gangster, nu gigolo”, ca afaceristul din Mediaș, arestat, de curând, într-un mega-dosar de proxenetism și trafic de persoane.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o istorie plină de năbădăi, cum nici în telenovele nu s-a văzut. Presărată cu dispute, bătăi, gelozii și împăcări repetate, relația dintre fosta prezentatoare de la Kanal D și afacerist a ajuns la cote greu de imaginat. La un moment dat, Alex Bodi s-a întâlnit cu fostul pretendent al Biancăi Drăgușanu, deja celebrul turc Cengiz Şıklaroğlu, „ex”-ul Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon.

Cengiz Şıklaroğlu și Alex Bodi ar fi avut o întâlnire de neuitat
Cengiz Şıklaroğlu și Alex Bodi ar fi avut o întâlnire de neuitat

Ceea ce nu se știa este cum au ajuns cei doi bărbați să stea la aceeași masă, cu toate că aspirau, ambii, la inima vedetei TV, unica Bianca Drăgușanu.

Bianca a luat în serios despărțirea de Bodi

În luna septembrie, afaceristul din Mediaș ar fi călcat din nou pe bec, „traducând-o” pe blondă cu veșnica „iubită de rezervă”, Daria Radionova, împreună cu care s-a distrat zile bune la Monaco. La acea vreme, Bianca Drăgușanu a anunțat despărțirea de Alex Bodi, cu mențiunea că totul s-a sfârșit cu adevărat, „placă” pe care o mai auzise toată lumea. Omul de afaceri nu a reacționat și s-a bucurat de șatena din Londra pe Coasta de Azur, în hoteluri de lux și anturaj select.

De data asta însă, blonda era hotărâtă să meargă mai departe, mai ales că lucrurile deja erau stabilite, astfel că a început să-și vadă de viață. Potrivit surselor noastre, Bianca Drăgușanu a răspuns și pretendenților, care o căutau insistent.

Unul dintre bărbații care o plăceau pe divă este tocmai  Cengiz Şıklaroğlu, care a invitat-o la cină, în Istanbul, împreună cu mai mulți prieteni. (VEZI ȘI: IMAGINI ZGUDUITOARE! BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DUPĂ CE BODI A ”TORTURAT-O” EFECTIV 5 ORE! VEDETA ABIA SE MAI ȚINEA PE PICIOARE)

Alex Bodi, disperat să vorbească cu turcul?!

Conform surselor citate, când a auzit de întâlnirea dintre milionar și Bianca, Alex Bodi a părăsit-o instant pe Daria Radionova, lăsând-o în Monaco singură. Musculosul s-a întors la blondă, i-a cerut iertare, după care i-a oferit un inel cu diamante, pe care ea l-a refuzat. Ulterior, Bodi i-a dat acel inel Dariei, după cum CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate.

La scurt timp după împăcarea cu diva, Alex Bodi l-a căutat pe Cengiz Şıklaroğlu și i-a propus să se întâlnească. Ar fi mers chiar în Turcia, dar Cengiz Şıklaroğlu l-a refuzat, pe motiv că n-are ce să discute cu el. (CITEȘTE AICI: NICI BIANCA DRĂGUȘANU NU L-A PUTUT CONSOLA. MILIONARUL TURC PLÂNGE ÎNCĂ DUPĂ “ÎNGERUL” LUI)

O săptămână mai târziu, omul de afaceri din Mediaș ar fi încercat, prin cunoștințe, să ajungă în casa fostului iubit al Otiliei Bilionera și doar așa a reușit. Potrivit surselor noastre, văzându-se la masă cu bărbatul, Alex Bodi l-a întrebat direct dacă are vreo legătură cu Bianca Drăgușanu, iar răspunsul a fost unul care l-a lăsat fără cuvinte pe fostul soț al vedetei. „Eu nu vorbesc despre femei ca tine, eu sunt gangster, nu sunt gigolo, un playboy, ca tine. Dar, pentru informația ta, nu m-am atins de ea”, i-ar fi spus turcul lui Alex Bodi, care ar fi plecat din Istanbul cu coada între picioare.

O lună mai târziu, Alex Bodi ar fi snopit-o în bătaie pe Bianca pentru Daria

Fosta prezentatoare de la Kanal D a fost surprinsă de CANCAN.RO în timp ce se ținea de Alex Bodi, abia mergând, cu fața plină de traumatisme și vizibil rănită. Imaginile au făcut înconjurul mass-media. Tot atunci, noi am dezvăluit că blonda a fost chinuită cinci ore în casa lui Alex Bodi.

Bianca a fost stâlcită în bătaie de Bodi

Cei doi nu au dorit să facă declarații pe marginea subiectului, însă CANCAN.RO a dezvăluit că motivul bătăii a fost Daria Radionova, care tot îl căuta insistent pe Alex Bodi. Acesta ar fi cedat presiunilor și ar fi început să vorbească cu șatena. Bianca a aflat, iar de acolo întregul scandal care s-a soldat cu o luptă fizică, evident inegală. (NU RATA: BODI UMBLĂ “ÎN VÂRFUL PICIOARELOR” PE LÂNGĂ BIANCA. O PLIMBĂ PRIN RESTAURANTE SELECTE ȘI SE ÎNTRECE ÎN GESTURI GALANTE)

Toate bune și frumoase până la sfârșitul lunii octombrie, când Alex Bodi iar ar fi „dublat-o” pe blondă cu Daria. Așa că fosta prezentatoare TV a anunțat, din nou despărțirea.

Afaceristul din Mediaș, săltat de DIICOT

Alex Bodi a venit cu Daria Radionova în țară însă fericirea le-a fost spulberată de DIICOT, care a intrat în casă peste afacerist. Alex Bodi a fost reținut, iar ulterior arestat pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj.

În acest dosar ar fi cântărit greu și declarația fostei soții a afaceristului, Iulia, care l-ar fi „predat” cu probe anchetatorilor, pe motiv că o obliga să practice prostituția în Germania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mircea Tudose a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Cu numeroase citeste mai mult
Parteneri
Apariție incendiară a soției lui Cristi Chivu! Cât de bine arată Adelina la 42 de ani
Apariție incendiară a soției lui Cristi Chivu! Cât de bine arată Adelina la 42 de...
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
FOTO. Imagini hot cu știrista care i-a luat locul fiicei lui Anghel Iordănescu
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
Niculina Stoican, în doliu! Interpreta de muzică populară suferă cumpli de când a aflat
„Ne-au păcălit, jos pălăria!” Cu câteva ore înainte de explozia pagerelor, Hezbollah încă le împărțea membrilor săi
„Ne-au păcălit, jos pălăria!” Cu câteva ore înainte de explozia pagerelor, Hezbollah încă le împărțea...
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru 40 de zile de luptă”
Furie printre propagandiștii ruși după explozia mega-depozitului de muniții. „Rusia a pierdut muniție cât pentru...
Chinezii au lansat în România rivalul Daciei Duster! Preț accesibil și dotări pe care nu le vedem pe SUV-ul românesc - FOTO
Chinezii au lansat în România rivalul Daciei Duster! Preț accesibil și dotări pe care nu...
Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"
Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”
VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta...
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Cât costă trei litri de suc natural din mere româneşti. Ţara noastră, campioană la importul acestor fructe
Cât costă trei litri de suc natural din mere româneşti. Ţara noastră, campioană la importul...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de ficat si a murit de inimă…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnu’ doctor, eu mă tem. Pe vărul meu l-au tratat de...
Review HUAWEI Watch GT 5: Smartwatch elegant cu tastatură integrată și sistemul inovator TruSense
Review HUAWEI Watch GT 5: Smartwatch elegant cu tastatură integrată și sistemul inovator TruSense
JETURI enorme, văzute în spațiu! Ce sau CINE le-a făcut?
JETURI enorme, văzute în spațiu! Ce sau CINE le-a făcut?
„Facem foarte mult sex și doarme...”. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct, la emisiunea lui Măruță
„Facem foarte mult sex și doarme...”. Mădălin Ionescu, declarații incendiare despre Cristina Șișcanu, în direct,...
Ce fel de animal ești, de fapt, în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii. Tabelul care îți explică totul
Ce fel de animal ești, de fapt, în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii....
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei a devenit o prioritate
Gara strategică din România care va fi modernizată. Investiția este una uriașă și reabilitarea ei...
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Te lasă fără bani în cont. Avertisment pentru milioane de șoferi cu card la bancă
Lidia Buble a comis-o iar în trafic! Anul trecut, a fost condamnată după ce a mituit doi polițiști de la Rutieră
Lidia Buble a comis-o iar în trafic! Anul trecut, a fost condamnată după ce a...
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu pot”
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu...
Avertismentul preşedintei Băncii Centrale Europene: Lumea de astăzi seamană cu cea a anilor 1920, de dinaintea crizei şi a războiului
Avertismentul preşedintei Băncii Centrale Europene: Lumea de astăzi seamană cu cea a anilor 1920, de...
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
Se reintroduce oficial serviciul militar obligatoriu. Cine va fi chemat şi câte luni durează
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva cărți
Sorin Bontea, juratul de la MasterChef, n-a prea trecut pe la școală: Am citit câteva...
Orașul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 3400 de euro. Necesită îmbunătățiri
Orașul din România în care poți cumpăra o garsonieră cu doar 3400 de euro. Necesită...
Mai mulți români s-au întâlnit să facă un grătar, dar au auzit un zgomot suspect înainte de a aprinde focul. Ce au descoperit
Mai mulți români s-au întâlnit să facă un grătar, dar au auzit un zgomot suspect...
Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii:
Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor...
Alina Bădic anunță ce se întâmplă cu zodiile în toamnă. Pericolele de care trebuie să se ferească toți oamenii
Alina Bădic anunță ce se întâmplă cu zodiile în toamnă. Pericolele de care trebuie să...
WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie 2024 pe aceste telefoane mobile. Aplicația devine interzisă, vezi dacă și al tău e pe listă. Vești proaste pentru modele Iphone, Samsung, Huawei și LG
WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie 2024 pe aceste telefoane mobile. Aplicația devine interzisă,...
Dan Bittman, părere sinceră despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Nu știu când să se oprească”
Dan Bittman, părere sinceră despre femeile care apelează la operațiile estetice: „Nu știu când să...
×