Acasă » Exclusiv » “Gangsterul” milionar din Turcia îl bagă în sperieți pe Alex Bodi. “Fii sigur că mâna mea ajunge și la închisoare” + “Dacă spun că voi împuşca pe cineva, o voi face”

“Gangsterul” milionar din Turcia îl bagă în sperieți pe Alex Bodi. “Fii sigur că mâna mea ajunge și la închisoare” + “Dacă spun că voi împuşca pe cineva, o voi face”

De: Beatrice Dumitru 01/12/2020 | 23:45

”Ex”-ul Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon rupe tăcerea! ”Gangsterul” de la Istanbul a vorbit deschis despre ”întâlnirea de taină” pe care a avut-o cu Alex Bodi. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații sale uluitoare. 

La scurt timp după ce, în spațiul public, au apărut câteva imagini de la ”întâlnirea de taină de la Istanbul”, milionarul Cengiz Şıklaroğlu, pur și simplu, a luat foc.

„Războiul” dintre ”gangsterul” de la Istanbul și Alex Bodi este pe departe de a se încheia curând. Disputa pare că a fost alimentată de mărturisirile pe care „fostul” Biancăi Drăgușanu le-a făcut recent din spatele gratiilor, unde se află ca urmare a implicării sale într-un amplu dosar de proxenetism.

Milionarul Cengiz Şıklaroğlu a vorbit fără rezerve despre întâlnirea pe care a avut-o cu controversatul afacerist din Mediaș. Mai mult decât atât, ”ex”-ul Otiliei Bilionera și al Ioanei Filimon a ținut să-i transmită un mesaj lui Alex Bodi, prin intermediul CANCAN.RO.

Cengiz Şıklaroğlu, declarații incendiare

„A ajuns la mine printr-o persoană de onoare”

”În primul rând, nu sunt turc, sunt cerchez (populație din nordul Caucazului, n.r.). Bianca mi-a trimis un mesaj și a luat o cină frumoasă, cu prietena ei Mitza, la mine acasă. Când am aflat că nu se încheiase căsătoria Biancăi, am stat departe de ea. După întâlnirea noastră, s-a împăcat cu Alex. Pe 20 septembrie l-am întrebat pe prietenul nostru comun Ștefan cine este Alex (Bodi, n.r.) şi i-am spus că, dacă Alex va continua să vorbească, o să-l împuşc. (NU RATA: CUI A PLĂTIT ALEX BODI “TAXĂ DE ȘMECHERIE” PENTRU ÎNTÂLNIREA CU „GANGSTERUL” TURC. LA MIJLOC AR FI VORBA DE O SUMĂ COLOSALĂ)

În lumea noastră, toți ştiu că eu, dacă spun că voi împuşca pe cineva, o voi face. Alex nu spune adevărul. El nu a venit pentru nevasta lui la mine, el a venit pentru a nu fi împuşcat de mine. A venit pentru el, nu că îşi iubește soția. Alex s-a gândit la viața lui şi a venit pentru pace. A găsit pe cineva din Germania, care se numeşte Hakan. Nici Alex nu știa cine este acest Hakan. A ajuns la mine printr-o persoană de onoare. Nu voiam să stau la masă cu cineva care era proxenet, dar persoana aceasta de onoare m-a rugat şi am acceptat să vină la mine acasă”, ne-a dezvăluit milionarul Cengiz Şıklaroğlu.

Alex Bodi a mers în Turcia pentru a face pace cu Cengiz Şıklaroğlu

Cengiz Şıklaroğlu, avertisment uluitor pentru Alex Bodi

”Când tu și doi dintre prietenii tăi și toți prietenii mei eram la masă, ați spus să facem fotografii de 50 de ori. Şi v-am spus că, dacă dați fotografiile presei, toată înțelegerea se va termina. Din câte am înțeles, ai devenit bărbat de când ești în închisoare. De ce te-a aşteptat soțul Mitzei în maşină afară? Pentru că nu ştiai ce se va întâmpla înăuntru.

Era singurul român în afară de tine şi a aşteptat afară ca să nu te vadă în situația în care ai fost înăuntru. Ați spus că îi veți da lui Hakan 50.000 de euro comision pentru a face pace cu mine. Când Hakan nu a putut primi comisionul, a dat fotografiile presei. Am toate discuțiile. Rezumatul acestui subiect este că te-ai «zdrobit» rău.

Ai făcut pace dând bani prietenilor tăi, din cauza fricii tale față de bărbatul care s-a întâlnit cu femeia ta. Apoi, când ai intrat în închisoare, ai dat aceste fotografii presei.  Vorbești confortabil pentru că ești în închisoare, dar fii sigur că mâna mea ajunge și la închisoare. Ești un om viclean, acum vorbești ca o privighetoare în închisoare”, sunt cuvintele milionarului din Turcia pentru Alex Bodi, aflat după gratii.

„Eu mi-am câștigat viața nu vânzându-mi femeia, mi-am câştigat-o vărsând sânge”

„Gangsterul” cerchez nu se oprește însă aici. Cengiz Şıklaroğlu se laudă că a făcut închisoare pentru că a înființat o organizație teroristă și îl avertizează din nou pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

„Ești un bărbat care mi-ai putut zice că nu ai nici o problemă cu mine, eu, care m-am întâlnit cu femeia ta. Fii bărbat şi caută pe Google numele tău şi al meu. Eu, la 22 de ani, am intrat la închisoare pentru că am înființat o organizație militară teroristă. Viața mea a fost subiect al multor filme şi seriale şi au fost scrise trei cărți despre ea. Deci eu nu m-am înconjurat de oameni care vând femei niciodată.

Am stat numai cu bărbați adevărați. Eu mi-am câștigat viața nu vânzându-mi femeia, mi-am câştigat-o vărsând sânge. Cine se ia de mine trebuie să se aştepte la consecințe. Anul trecut, era o fată, un model care, tot aşa, a mințit despre mine. Şi câştigase şansa de a participa la Survivor şi i-am luat această şansă din mână. (NU RATA: CE A PĂȚIT IOANA FILIMON LA ”SURVIVOR”?! A ”INVENTAT” UN ACCIDENT CA SĂ SE RETRAGĂ DE LA FILMĂRI)

I-am luat mulți sponsori din mână şi a rămas fără muncă mult timp. Dacă era bărbat, îl omoram. Eu nu bat femei, eu sunt puternic şi zdrobesc persoanele ca tine. În Turcia şi-n Orient toți bogații sunt ocrotiți de mine, eu îi apăr. Toată lumea ştie asta. Despre Bianca şi despre fotografiile acelea eu nu am dat nicio declarație în presă şi toată presa scrie şi vorbeşte fără a mă întreba nimic şi nu este frumos. Fii atent la persoanele de lângă tine, care crezi că îți sunt prieteni. Voi ați stricat înțelegerea şi veți plăti”, a mai declarat Cengiz Şıklaroğlu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Survivor le-a ÎMPĂCAT! Cine sunt vedetele care voiau să se dea în JUDECATĂ înainte să semneze cu PRO TV
Survivor le-a ÎMPĂCAT! Cine sunt vedetele care voiau să se dea în JUDECATĂ înainte să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...