Ce a pățit Ioana Filimon la ”Survivor”?! A ”inventat” un accident ca să se retragă de la filmări

Autor: M.B.
Publicat: 10/01/2020 | 23:05

Ioana Filimon, deținătoare a titlului Miss România 2016, era o ”piesă” grea în echipa formată pentru reality-show-ul Survivor de la Kanal D, doar că… Frumoasa de la ”Fermă” s-a retras, din cauza unor probleme medicale. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că motivul ar fi, de fapt, altul, nicidecum cel ”propus” de vedetă. Avem detaliile, în exclusivitate.

„Îmi doresc să-mi demonstrez că sunt o supraviețuitoare și că mă pot descurca în orice situație. Atuurile mele sunt rezistența fizică și psihică, în orice condiții, mai ales că am mai fost pusă în situații destul de dificile și am făcut față cu brio. Îmi este teamă doar de «monștrii» care ies din mine când nu am ciocolată”, declara  Ioana Filimon, entuziasmată, după ce a fost cooptată în echipa ”Suvivor”. (CITEȘTE ȘI: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

Câteva zile mai târziu, i-a anunțat pe șefii postului de televiziune unde va rula emisiunea Survivor că nu se mai pot baza pe ea. S-a întâmplat chiar înainte de Crăciun, când sexoasa de la ”Fermă”  le-a dat lovitura, pentru că ea – o fostă Miss România, care a mai făcut furori într-un reality-show, doar că la o altă televiziune – ar fi adus, cu siguranță, un rating mare. Potrivit surselor noastre, Ioana a avut un motiv personal pentru care nu a mai vrut să apară pe sticlă, alături de ceilalți concurenți, atent selectați.

S-a fotografiat cu mâna în ghips

Pe care nu a vrut să-l divulge, dar a inventat unul: motive medicale, o mână ruptă chiar înainte de Crăciun. De altfel, pentru a fi convingătoare, Ioana a și postat brațul în aparatul ghipsat pe Instagramul ei. „Este adevărat că m-am retras de la Survivor, din cauza problemelor medicale. Din păcate, pentru moment trebuie să mă recuperez timp de trei săptămâni şi am ales să fac acest lucru, departe de Bucureşti. Sănătatea mea e pe primul loc!”, a spus, convingătoare, Ioana. (NU RATA: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, UMILIT ÎN PUBLIC DIN CAUZA UNEI AMANTE: ”I-A DAT DOUĂ PALME ȘI L-A SCUIPAT!”)

Locul Ioanei a fost luat de o fostă membră de la Mandinga

Ioana Filimon nu va mai participa la Survivor

Ioana Filimon se retrage din competiția „Survivor România” din motive medicale, arată un comunicat transmis de Kanal D. În locul acesteia va participa în cadrul show-ului fosta membră a trupei Mandinga, Elena Ionescu. „Curiozitatea, o anumită doză de teribilism şi dorinţa de a-mi testa limitele m-au determinat să intru în această încercare. Sunt optimistă şi abia aştept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană“, a mărturisit aceasta.  (VEZI AICI: JADOR DE LA PUTEREA DRAGOSTEI RISCĂ SĂ FIE ANCHETAT DE POLIȚIE DIN CAUZA UNEI AROGANȚE)

Elena Ionescu s-a alăturat celor nouă vedete şi sportivi care vor face show în Republica Dominicană – Ruby, Asiana Peng, Graţiela Duban, Cristina Şişcanu, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni şi Mihai Onicaş.

Regulile ”Survivor”

Potrivit regulamentului, concurenţii vor fi lăsaţi în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizaţiei. Ei îşi vor construi singuri adăpost şi îşi vor procura hrana. La finele acestor încercări teribile va rămâne un singur câştigător. Concurenţii se vor lupta nu numai cu condiţiile de viață extrem de dure, dar şi cu propriile temeri şi cu percepţia celor din jur. Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...