Acasă » Exclusiv » Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut chef „pe șest” în pandemie: „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașa și ți-o apretează”

Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au făcut chef „pe șest” în pandemie: „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașa și ți-o apretează”

De: Cristian Blanuta 11/12/2020 | 23:21

Spectacol în toată regula au făcut artiștii în plină pandemie de coronavirus! Și nu orișicine, ci chiar celebrii Dan Bittman, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu! Liderul Holograf și ”Vacanța Mare” au cântat de mama focului, la un chef  „pe șest” în pandemie, într-un loc ce seamănă izbitor cu un pub din zona Centrului Vechi, acolo unde ”Garcea” își desfășoară afacerile în domeniul HoReCa. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, filmul ireal.

Dan Bittman avea să stârnească o adevărată furtună după mesajele sale „coronasceptice”. S-a arătat, din start, neîncrezător în tot ceea ce e legat de coronavirus, implicit și în deciziile luate de autorități, așa că a acuzat în stânga și-n dreapta.

S-a conformat, însă, cu masca, pe care a purtat-o regulamentar. Și Mugur Mihăescu a strâmbat din nas în acest sens, cu atât mai mult cu cât el chiar face banii din domeniul pe care pandemia aproape l-a răpus, HoReCa. Radu Pietreanu e doar prieten bun cu ei și… Chef mare aveau să facă cei trei, pe ”șest”, chiar într-un pub.

Radu Pietreanu a dat recital la chitară, dar și vocal, la cheful pe ”șest” alături de Bittman și ”Garcea”

”Nemuritoarele” versuri „Și dacă bucăți de creier sar și te pătează/Îți spală mama cămașă și ți-o apretează” cântate de Radu Pietreanu, care a strunit în același timp și chitara, aveau să le dea imboldul lui Bittman și Mihăescu. Și s-au prins în ”horă”. ”Băi, astea trebuie să rămână undeva”, strigă, în timpul „recitalului”, Dan Bittman, iar Mugur Mihăescu, nimeni altul decât câștigătorul show-ului Masked Singer, îl completează: ”Astea trebuie filmate!”

Urmează o a doua melodie, ceva mai slow, dar actorii strânși în jurul mesei la cheful „secret” din pandemie reacționează la fel de electrizant. Imaginile venite pe celebra adresă [email protected] sunt de-a dreptul savuroase, cu cei trei celebri artiști mișcându-se în voie, așa cum o făcea oricine înainte să se fi auzit de virusul apărut într-o necunoscută, pe atunci, piață din China.

Dan Bittman: ”Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu”

Dan Bittman este unul dintre artiștii care s-a poziționat în contradictoriu cu autoritățile, în privința pandemiei de coronavirus. Chiar la început, când virusul încă nu ”copleșise” România, liderul trupei Holograf a făcut mărturisiri surprinzătoare despre criza provocată de COVID-19, fiind sceptic în această privință.

”E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă și petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm și ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morți și peste 400 de vindecați, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial”, declara atunci Dan Bittman, pentru CANCAN.RO.

Dan Bittman s-a distrat teribil la cheful din pub, alături de amicii lui

Se întâmpla în aprilie, când numărul infectărilor și al deceselor nu era încă înfricoșător. Și când autoritățile impuseseră starea de urgență, pentru a stăvili răspândirea virusului. Șase luni mai târziu, Dan Bittman nu-și schimbase opiniile, deși numărul celor atinși de COVID-19 crescuse de aproape 100 de ori.

”Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente.

Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, spunea Dan Bittman la GÂNDUL LIVE. (CITEȘTE ȘI: DAN BITTMAN NU ADOPTĂ ÎN REALITATE “MODELUL SUEDEZ”. CUM L-AM FILMAT DUPĂ CE ȘI-A TERMINAT ANTRENAMENTUL DE TENIS)

Mugur Mihăescu, strigăt disperat către Guvern

Și Mugur Mihăescu de la „Vacanța Mare”, ulterior politician și afacerist, acuza Guvernul, condus atunci de Ludovic Orban, pentru unele măsuri luate în domeniul HoReCa, din cauza pandemiei de coronavirus. ”Garcea” vorbea de „asasinarea economică a României”.

”Domnule Orban, vă cunosc, ştiu că sunteţi un tip ale cărui intenţii sunt dintre cele mai bune. De aceea, vă rog din tot sufletul meu, opriţi asasinarea economică a României. Ceea ce se întâmplă astăzi, domnule Orban, contrazice orice fel de raport ştiinţific. HoReCa este pe ultimul loc în toate rapoartele ştiinţifice în ceea ce priveşte împrăştierea virusului. (NU RATA: IMAGINI RARE CU DAN BITTMAN. L-AM FILMAT SINGUR-SINGUREL LA O CAFEA CU PARFUM DE TRISTEȚE)

Mugur Mihăescu l-a acompaniat cu vocea pe colegul de la „Vacanța Mare”

Ştiţi bine că atunci când am deschis prima oară restaurantele şi am respectat regulile pe care dumneavoastră le-aţi impus, de bună credinţă, ştiţi bine că în acel moment numărul de cazuri a stagnat, nu era în creştere, ci a explodat odată cu întoarcerea oamenilor din vacanţă, cu începerea şcolilor, a explodat şi mai abitir odată cu ieşirea masivă a electoratului la vot.

Vă felicit pentru rezultatul obţinut, dar ceea ce faceţi dumneavoastră sau dacă daţi girul acestor indivizi care vor să ne asasineze, gândiţi-vă că asasinaţi un milion de oameni care lucrează împreună cu familiile lor, mai mult sau mai puţin, în domeniile afectate.

Un milion de oameni care s-ar putea să voteze pe alţii şi sincer, mie unul nu mi-ar conveni, pentru că mai degrabă prefer nişte ministere care îşi fac treaba, cum este Ministerul Economiei. Opriţi asasinarea HoReCa!”, a fost parte din discursul lui Mugur Mihăescu, într-un filmuleț pe Facebook.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
INTRĂ BANI mai mulți în conturi. Vestea cea mare pentru MILIOANE de români
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...