Acasă » Exclusiv » Dan Bittman nu crede în coronavirus, dar poartă mască. Cum l-am filmat pe liderul Holograf după ce a spus: “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Dan Bittman nu crede în coronavirus, dar poartă mască. Cum l-am filmat pe liderul Holograf după ce a spus: “Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

De: Ramona Danciulescu 22/10/2020 | 23:43

Dan Bittman a devenit cel mai comentat om al momentului, după declarațiile făcute la „Gândul Live”. Chiar dacă nu crede în coronavirus, îndrăgitul cântăreț s-a conformat cerințelor impuse de autorități. CANCAN.RO l-a întâlnit pe liderul trupei Holograf la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat absolut toate regulile sanitare, mai ales de când Bucureștiul a intrat în scenariul roșu.

Dan Bittman și-a spus deschis părerea despre pandemia de coronavirus. După ce a mărturisit la Gândul Live ce crede despre virusul SARS-CoV-2 și măsurile luate de autorități, liderul trupei Holograf a fost întâlnit de CANCAN.RO la cumpărături și la curățătorie, acolo unde a respectat toate regulile impuse în context epidemiologic.

Mai exact, în imaginile pe care CANCAN.RO vi le oferă, în exclusivitate, Dan Bittman se plimbă liniștit, cu mască, în supermarket, dintr-un raion în altul, punând în coșul de cumpărături cele necesare.

Dan Bittman, cu mască la cumpărături

Cu nasul și gura acoperite, liderul Holograf este extrem de atent în jurul său. Chiar dacă a mărturisit că nu crede în COVID, Dan Bittman respectă, totuși, normele impuse de autorități și se conformează acestora, la fel ca orice cetățean responsabil. După o scurtă viztă la raionul de fructe și legume, Dan Bittman a făcut și un ”popas” la raionul cu băuturi, acolo unde ar fi analizat câteva produse. Pesemne că se afla în căutarea aperitivului perfect, artistul a studiat cu mare atenție o sticlă de Martini Fiero.
Chiar dacă nu crede în coronavirus, Dan Bittman a ieșit cu masca la cumpărături

Cu aceeași atitudine lejeră, Dan Bittman a mers, mai apoi, la curățătorie, și-a ridicat hainele și a mers liniștit acasă. Firește, tot cu mască a intrat și pentru a duce la bun sfârșit această activitate și a respectat, din nou, măsurile impuse de autorități, chiar dacă pe multe dintre ele le-a criticat și le-a numit absurde.

„Nu ți se pare că e o manipulare?”

În direct la Gândul Live, Dan Bittman a vorbit despre pandemia de coronavirus, dar și despre faptul că activitatea lui a fost extrem de afectată de tot ceea ce se întâmplă în România.

„Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor. Uitați-vă pe o televiziune concurentă, afirmațiile unui fost deputat, un hoț care vorbește acum despre hoț. (NU RATA: DAN BITTMAN, DECLARAȚII CONTROVERSATE LEGATE DE SITUAȚIA ACTUALĂ DIN ROMÂNIA. „NICI PE VREMEA LUI CEAUŞESCU NU ÎMI RESTRÂNGEA CINEVA DREPTURILE ÎN FELUL ÎN CARE MI SE RESTRÂNG ACUM”)

Dacă ies pozitiv, mă tratez. Un prieten din SUA a stat o săptămână în casă, s-a tratat de COVIDD cu aspirină și i-a trecut. Tuturor ne e teamă, pentru că s-a inventat un dușman invizibil. Ne e frică de moarte. Mâine o să pună pe clanță o chestie ca să o iau. Mă spăl pe mâini, așa am fost învățat.

Eu zic să ne protejăm ca specie, dar să avem mintea la noi, să luăm exemplele coerente și bune. Aici informația nu mai există în România, decât cea care trebuie să fie”, a spus Dan Bittman, la Gândul Live.

„Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID”

Printre multe declarații făcute la Gândul Live, Dan Bittman a punctat că nu mai suportă modul în care trăiesc românii, acum, în context epidemiologic și a spus că și-ar dori să moară din cauza coronavirusului.

Dan Bittman, „regulamentar”, cu masca la cumpărături

(CITEȘTE ȘI: MONICA ODAGIU ȘI DAN BITTMAN ȘI-AU SPUS ADIO! POVESTEA DE IUBIRE A CELOR DOI S-A TERMINAT LA NICI ȘASE LUNI DE CÂND S-AU MUTAT ÎMPREUNĂ)

„E ca la alba neagra. Dar nu am încercat lockdown-ul? Și ăsta e lockdown. E o tâmpenie. Nu am ceva cu Horeca, dar nu asta e problema… Ăia dezinfectează, ai mască. E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte. Stau oamenii în metrou… Trebuiau să fie zeci de mii de morți. Trebuiau să fie căzuți pe stradă oamenii ăia. Dacă e așa un virus letal, dacă e pandemie. La noi nu e cazul. Trebuiau să fie 80 milioane de «duși», sunt un milion.

Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult. Trebuiau făcute zece spitale adevărate, pline de echipamente. Dacă toți dați banii. Oameni care stau să vireze bani din stânga în dreapta. Deja au început să transpară lucrurile astea. Sunt noi structuri care conduc, din care fac parte și români. Vreau să ne putem îmbrățișa, nu prostia asta cu cotul”, a mai declarat artistul, foc și pară.

Bittman, critici dure la adresa Guvernului

Mai mult, Dan Bittman a vorbit și despre Guvern și, mai ales, despre legile impuse în contextul epidemiologic din România.

„Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”, a mai spus Dan Bittman, la Gândul Live.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
Test IQ cu chibrituri | Mutați un singur băț, pentru a corecta 1+6=6
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul este șocant
O celebră influenceră de pe TikTok a fost împușcată mortal în fața casei sale. Motivul...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:
Angajatorii care oferă salarii în România de 2.000 de euro, dar nu găsesc oameni interesaţi:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
Zodiac chinezesc pentru luni, 29 aprilie 2024. Bivolul are nevoie de răbdare
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
GABRIELA FIREA, marea lovitură în politică. RĂSTURNARE de situație, chiar înainte de alegeri
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE PREGĂTEȘTE: Am informaţii de la Ministerul Muncii
Decizia pe care o așteaptă TOȚI ANGAJAȚII din România. Budăi a spus exact ce SE...
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Misterul icoanei de Florii. De ce apare Hristos trist
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate în carieră
”Nu mai ai viață privată, nu mai ai viață personală” Lidia Buble, despre obstacolele întâmpinate...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine...
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări