Acasă » Exclusiv » Alertă pe Otopeni după ce Daria Radionova a aterizat de la Londra. A fost testată anti-COVID și… va fi carantinată în locuința lui Bodi

Alertă pe Otopeni după ce Daria Radionova a aterizat de la Londra. A fost testată anti-COVID și… va fi carantinată în locuința lui Bodi

De: Beatrice Dumitru 25/01/2021 | 23:23
Daria Radionova a primit inelul de logodnă de la Alex Bodi chiar de Ziua Îndrăgostiților

Alex Bodi și sexoasa lui iubită de la Londra n-au putut să stea mult timp departe unul de celălalt. În urmă cu doar câteva ore, viitoarea soție a afaceristului din Mediaș s-a întors pe plaiurile mioritice și, pentru următoarele 8 zile, trebuie să se carantineze alături de acesta. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini și informații de ultimă oră legate de ”aventurile” pe care Daria le-a trăit la sosirea pe Aeroportul Otopeni.

Alex Bodi și Daria Radionova par să fie legați de sentimente extrem de puternice. Sexoasa de la Londra a demonstrat încă o dată cât de mult ține la afacerist. La scurt timp după ce și-a luat ”zborul” către Marea Britanie, Daria Radionova a decis să se întoarcă în România, pentru a fi alături de iubitul ei.

S-a întors la iubitul ei

În urmă cu doar câteva ore, Daria Radionova a pășit, din nou, pe plaiurile mioritice. Îmbrăcată lejer, dar cu un cărucior plin de bagaje, viitoarea soție a lui Alex Bodi a pășit încrezătoare pe porțile Aeroportului Otopeni. Extrem de hotărâtă, Daria s-a îndreptat spre parcare, acolo unde a așteptat-o un șofer.

După ce și-a așezat, cu ajutorul acestuia, bagajele în mașină, Daria i-a cerut să o ducă repede la vila iubitului ei din zona Pipera, acolo unde va fi nevoită să se carantineze pentru următoarele 8 zile. (NU RATA: DARIA RADIONOVA SE DESTĂINUIE ÎN PREMIERĂ)

Daria Radionova a revenit în România

Daria Radionova, peripeții pe aeroport

Viitoarea soție a lui Alex Bodi se pare că a avut parte de mai multe momente neplăcute la întoarcerea în România. Potrivit surselor noastre, unul dintre pasagerii din avionul cu care a călătorit Daria Radionova ar fi prezentat stări de vomă pe parcursul călătoriei din Marea Britane.

După ce aeronava a aterizat la București, se pare că toți pasagerii zborului de la Londra au fost testați pentru noul tip de coronavirus. Din această cauză, toți cei care au venit din Regat au ieșit din aeroport cu o întârziere de aproximativ 50 de minute. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE DARIA RADIONOVA A VORBIT DESPRE EA)

Daria a fost testată anti-COVID și… va fi carantinată în locuința lui Bodi

Daria Radionova, destăinuiri uimitoare

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, viitoare soție a lui Alex Bodi, Daria Radionova, a făcut destăinuiri uimitoare. Sexoasa șatenă a vorbit deschis despre modul în care a cunoscut celebritatea. Daria a venit cu detalii neștiute legate de povestea Mercedesului acoperit cu un milion de cristale Swarovski, care a făcut-o celebră peste noapte în întreaga lume, nu doar în Regatul Unit.

”Tot timpul mi-am dorit ca viața mea să fie privată și nu mi-a plăcut să vorbesc despre mine. M-am născut în Moldova, dar am părăsit-o la vârsta de 15 ani. (VEZI ȘI: CE FACE ALEX BODI ÎN LIPSA DARIEI, PLECATĂ ACASĂ, LA LONDRA, CU AFACERI)

Am vrut să studiez în străinătate și părinții mei m-au trimis la un internat din Marea Britanie. Mi-a plăcut acolo și am decis să îmi continui studiile la Londra. După ce am terminat studiile în domeniul afacerilor și al managementului, mi-am dorit să îmi creez propria linie de haine.

Am fost mereu un om diferit, am propriul meu mod de gândire și de a face lucrurile. Îmi stabilesc țintele și obiectivele și găsesc o modalitate de a le atinge”, ne-a spus Daria.

Daria a fost ajutată de șofer cu bagajele

”Când părinții mei mi-au dăruit un Mercedes de ziua mea, am decis să-l fac unic și să-l acoper cu un milion de cristale Swarovski. Când mașina a fost gata și am scos-o pe stradă, am primit o atenție nebună. Toată lumea a fost șocată și interesată de mașină și de mine, cine sunt și așa mai departe.

S-a întâmplat în urmă cu șase ani. Acel Mercedes mi-a adus faima. Jurnaliști veneau din multe țări pentru a vedea mașina și pentru a mă intervieva. Am decis să folosesc această faimă într-un mod corect și profitabil. Mi-am creat propria linie de îmbrăcăminte. (NU RATA: DARIA RADIONOVA, DESPRE GREUTĂȚILE PRIN CARE TRECE ALEX BODI)

Într-o săptămână, am vândut întreaga colecție online. Apoi am făcut mai multe jachete. Am deschis un mic magazin. Am avut, de asemenea, un mare succes. Prin urmare, mi-am deschis propriul magazin cu 3 etaje. Mi-am extins afacerea și am făcut și jachete pentru bărbați și copii. În acest moment am și un salon de înfrumusețare. A fost întotdeauna visul meu să am unul.

Unde totul este ca într-un basm și în care fetele se pot simți ca niște adevărate regine. Am creat salonul de înfrumusețare «Royale Dolls Beauty». Nimeni, în afară de părinții mei, nu m-a ajutat în această viață. Nu am nevoie de ajutor, dar aș dori să clarific acest lucru. Mulți oameni presupun lucruri diferite. Am realizat multe, iar părinții mei sunt mândri de mine. Asta contează. Nu trebuie să strig cu voce tare și să dovedesc nimic nimănui.

Știu că parcursul meu nu a fost deloc ușor și nu pot decât să le fiu recunoscătoare părinților pentru persoana care m-au făcut să fiu”a mai povestit Daria Radionova, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt, părțile comune de pe scara blocului și nu numai. Ești responsabil pentru ele și riști amenzi uriașe
Legea pe care trebuie să o știe toți proprietarii de apartamente. Care sunt, de fapt,...
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la ofertă și le cumpără fără să se uite pe etichetă
Ce conțin, de fapt, brânzeturile Pilos de la Lidl. Românii abia așteaptă să fie la...
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Răsturnare de situație pentru cei cu TELEFOANE mobile. Au anunțat că este total INTERZIS
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna în aprilie 2022
Die Welt publică acordul de pace pe care Ucraina şi Rusia l-ar fi putut semna...
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va pune în aplicare
Schimbarea care urmează pentru MILIOANE de români. Marcel Ciolacu, anunț astăzi, 27 APRILIE: Se va...
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Românul cu una dintre cele mai scumpe mașini. Puțini au auzit de acest milionar
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani....
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de la înscriere
De ce și-a întrerupt, de fapt, David Popovici studiile universitare, după doar câteva luni de...
Cum își menține silueta Loredana Groza la 53 de ani. La ce a renunțat definitiv: ”Vă sfătuiesc și pe voi”
Cum își menține silueta Loredana Groza la 53 de ani. La ce a renunțat definitiv:...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Zodiac chinezesc pentru duminică, 28 aprilie. Calul află un adevăr important
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni nu are ce să îți facă
Când poți pleca din magazine fără să plătești cumpărăturile. Ești acoperit de lege și nimeni...