Acasă » Exclusiv » ”Hâtz Johnule” și-a activat instinctul patern. Declarații în premieră despre rolul de tată: „Nu voi fi nici dracu pe pământ”

”Hâtz Johnule” și-a activat instinctul patern. Declarații în premieră despre rolul de tată: „Nu voi fi nici dracu pe pământ”

De: Ramona Danciulescu 30/10/2021 | 12:00

Este cunoscut drept unul dintre cele mai haioase personaje din showbiz, dar „caterinca” nu se aplică în toate cazurile! Dorian Popa știe să fie și sincer, iar rolul de tată l-ar schimba complet. Nu o spunem noi, ci chiar el! Domnul „Hâtz” a răspuns la întrebarea: cum va fi, atunci când va avea un copil? Îi va permite să facă tot ce vrea sau va fi un părinte restrictiv? 

Într-un interviu pentru CANCAN.RO, Dorian Popa a povestit cum trăiește pandemia, cum se protejează, ce spune despre rolul de tată, dar și despre încasările de acum și noile sale proiecte.

„Normal că mă sperie virusul”

CANCAN.RO: Cum este pentru tine perioada pandemiei? Te sperie virusul? Cum te protejezi?

DORIAN POPA: La fel cum este pentru toată lumea perioada asta a pandemiei, este un stres și pentru mine. Normal că se acumulează frustrare față de schimbările din viețile noastre și faptul că nu mai suntem la fel de liberi. Suntem, oarecum, îngrădiți. Normal că sunt și eu apăsat de situația asta. Nu pot să dramatizez și să spun că stau în casă și îmi plâng de milă. Simt repercusiunile pandemiei asupra populației și mă deranjează și pe mine.

Știu că am putea fi mai fericiți și mai volubili, mai expansivi, cum îmi place mie. Normal că mă sperie virusul. Mai tare de atât mă sperie inactivitatea și lipsa conectării la reala soluție a oamenilor.

Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri / Sursă foto: Instagram

„Noi și bulgarii tragem trena rochiei Europei”

Mi se pare că suntem așa, la coada trenului, ca să nu mă exprim mai dur de atât. Știu că noi și bulgarii suntem cei care tragem trena rochiei Europei.

Sper să deschidem și noi ochii și să depășim repede această situație pentru că mai nasoale vor fi repercusiunile financiare decât cele legate de lifestyle, pe care noi le vom redobândi. Românii sunt puternici, luptători. Ne vom reveni psihic rapid. Problema e cât de greu ne vom reveni din punct de vedere financiar.

„Toată lumea își dorește social media”

CANCAN.RO: Mulți colegi de-ai tăi se plâng de mari pierderi financiare. Tu obții venituri foarte bune și din social media. Cum ești pe plan financiar? Merge la fel treaba, în pandemie?

DORIAN POPA: Financiar, lucrurile merg foarte bine pentru cei care au știut să sădească, să clădească în domeniul online. Acum, roadele au început să poată fi culese. Mulți nu înțelegeau ce se întâmpla în anii precedenți când unii dintre noi se chinuiau să posteze, să facă un content de calitate și, de ce nu, care să-i și reprezinte.

(NU RATA: DORIAN POPA, PREGĂTIT SĂ ÎȘI FACĂ O NOUĂ INTERVENȚIE ESTETICĂ! ”RENOVARE CUM MI-AM FĂCUT ACUM LA 33 DE ANI…”)

Acum, lumea a înțeles ce înseamnă social media. Toată lumea își dorește social media! Am auzit că sunt mulți oameni din lumea publică ce resimt dificultăți financiare, însă eu n-aș putea să spun asta.

„Cifra mea de afaceri este publică”

Cifra mea de afaceri este publică, pentru că orice firmă cu acte în regulă are situația financiară publică. N-aș putea să mint și să spun că pandemia mi-a adus pierderi financiare. Mi-a adus creșteri ale marjelor de profit, însă mi-aș dori mai mult să se întoarcă zâmbetele, să se întoarcă libertatea și naturalețea oamenilor. Muncă și business facem, important e să zâmbim și să fim fericiți. Și sănătoși, mai presus de orice. Degeaba avem de toate, dacă ne pândește „Covidulescul” la colțul străzii.

CANCAN.RO: Ce proiecte noi ai?

DORIAN POPA: Avem o grămadă de proiecte noi. Unul dintre proiectele de care mă mândresc foarte mult este faptul că, pe site-ul meu, www.dorianpopa.ro, încercăm acum să facem o jucărie de tip „Barbie”, de tip „Ken”, de tip „Action Man”, cum era pe vremea noastră, a generației postcomuniste mai tânără. Îmi doresc să facem această jucărie. Ne pregătim de încă o lună în forță la mall-uri, dacă restricțiile ne permit.

Cartierul Hâtz Residence merge foarte bine, ne pregătim să închidem căsuțele cu termopane, acoperișuri și izolație exterioară pentru a putea să intrăm cum trebuie în iarnă. După care vom intra pe finisaje, totul este bine. Muncim cu Dumnezeu în suflet, ne antrenăm pentru că sportul ne curăță de orele de muncă. Și ne odihnim. O viață simplă înseamnă o viață de succes.

(CITEȘTE ȘI: DORIAN POPA, PRIMELE DECLARAȚII DE PE PATUL DE SPITAL, DUPĂ CE S-A OPERAT LA NAS)

„Nu voi fi nici dracu pe pământ”

CANCAN.RO: Cum crezi că o să fii în postura de tătic? O să fii permisiv sau restrictiv?

DORIAN POPA: E greu cu Dorian, atunci când va fi să fie în ipostaza de tătic. Cu siguranță voi fi mai strict și mai restrictiv, pentru că așa a fost și mama mea cu mine. Cred că a fost foarte bine în ceea ce privește evoluția mea din punct de vedere al educației. Nu voi fi nici „dracu” pe pământ. Sunt de părere că un copil trebuie să se bucure și de copilărie, și de libertate.

Voi merge pe premisa mamei mele. Dacă îmi aduce rezultate școlare și umane, cu siguranță copilul meu se va putea distra ca la carte, ca orice tânăr.

Dorian Popa spune că nu se teme de imprevizibil / Sursă foto: Instagram

„Sunt un bătrân clasic”

CANCAN.RO: Niciodată nu îți este teamă de lucrurile noi, de noi începuturi. Ești o persoană fără frică de imprevizibil?

DORIAN POPA: Consider că, dacă nu riști, nu câștigi. Întotdeauna am iubit întâietatea. Îmi place să fiu primul care încearcă o idee, care aduce o idee nouă pe piață, mai ales în social media. E o reușită să fii trend setter, să fii tu primul. Pot spune că nu îmi e frică de imprevizibil. Cu bunul Dumnezeu în suflet, niciun lucru nu poate să meargă rău.

CANCAN.RO: Care a fost cel mai frumos moment din viața ta?

DORIAN POPA: Cel mai frumos moment din viața mea a fost cel în care mi-am terminat casa și am reușit să mă mut în ea. E cea mai mare realizare a mea de până acum.

CANCAN.RO: Ce îți place cel mai mult să mănânci și ce faci tu, în timpul liber?

DORIAN POPA: Cel mai mult îmi place să mănânc șnițel cu cartofi prăjiți cu mujdei de usturoi. Îmi place să dorm, să mă odihnesc, sunt un bătrân clasic. Hâtz Johnule!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Test de inteligență | Găsiți cifra 8 în această poză, în maximum 18 secunde!
Test de inteligență | Găsiți cifra 8 în această poză, în maximum 18 secunde!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii...
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin! „A ajuns la fiul lui la spital și a făcut infarct” Unde va fi înmormântat marele actor
Adevărul despre moartea subită a lui Costel Constantin! „A ajuns la fiul lui la spital...
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină...
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere la mare”, în Italia: Nimeni nu m-a păcălit așa până acum
Ce a primit, de fapt, o turistă care a plătit pentru o cameră cu „vedere...
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta pe aceeași stradă
O femeie și-a dat în judecată fostul soț pentru că s-a mutat împreună cu amanta...
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți remedia problema
Ce NU trebuie să faci dacă ai băgat benzină în loc de motorină! Cum poți...
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au murit în accidentul din Vaslui. Pe fundal au răsunat motocicletele
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui George și a Ionelei, cei doi iubiți care au...
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care...
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”
Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire?...
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am...
A rămas fără plămân, după ce a fost operat de cancer, deşi avea TBC. Despăgubiri uriaşe pentru un pacient din Capitală după 9 ani de procese 
A rămas fără plămân, după ce a fost operat de cancer, deşi avea TBC. Despăgubiri...
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar Bulă este cu mâna pe sus
BANCUL ZILEI. Ora de fizică. Profesoara îi întreabă pe elevi de unde vine curentul. Doar...
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Descoperă Cel Mai Ieftin Smart TV Samsung la Dedeman!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
Instrument REVOLUȚIONAR, la un pas de a SCHIMBA LUMEA pentru totdeauna!
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult...
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în...
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la cazare au crescut
Orașul din România care atrage turiști pe bandă rulantă. Hotelurile sunt pline, deși prețurile la...
Marea schimbare de la 1 IULIE. Este măsura pe care o așteptau milioane de români:
Marea schimbare de la 1 IULIE. Este măsura pe care o așteptau milioane de români:...
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Oana Lis, anunț şocant pe Facebook: La mulți ani, amantului meu iubit!
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
Ungaria vorbeşte despre al Treilea Război Mondial. Ce trebuie să evite Occidentul
România, vizată direct de Rusia. Anunțul venit de la Kremlin: Atragem atenţia
România, vizată direct de Rusia. Anunțul venit de la Kremlin: Atragem atenţia
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Pensionarii cu venituri mărite în iunie. Când se va face plata
Câți bani a câștigat Belle după ce a vândut APA în care s-a îmbăiat. Tatăl tinerei este furios, după ce a aflat cu ce se ocupă!
Câți bani a câștigat Belle după ce a vândut APA în care s-a îmbăiat. Tatăl...
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la sapă de lemn! Tribunalul a declarat falimentul
După Irinel Columbeanu şi Alex Rădulescu, un alt milionar român a ajuns la sapă de...
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41 de ani nu mai iese din ținutele mulate
Imagini incendiare cu Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa în Dubai. Bruneta de 41...
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai aveam tată”
Alin Oprea, confesiuni cu lacrimi în ochi: ”Nici nu mă născusem când deja nu mai...
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Soția lui Alin Oprea, devastată de durere. Medana a pierdut o ființă dragă
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene din România
Scamatoria CAROM. Culisele nevăzute ale vânzării celui mai mare depozit de substanțe toxice și cancerigene...
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe pe străzile unui municipiu, să atace animalele din curțile oamenilor și să intre chiar și în case
Județul din România care s-a umplut de urși și șerpi. Au ajuns să se plimbe...
×