Acasă » Trending » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2021.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2021.

De: Madalina Manole 31/10/2021 | 18:24
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna noiembrie 2021.

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar noiembrie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii noiembrie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna noiembrie 2021 se deschide cu Marte proaspăt intrat în zodia Scorpion, zodia sa de domiciliu, de unde-și manifestă puternic energia și pe care o va traversa întreaga lună, alături de Soare, până pe 22 noiembrie, și de Mercur, care va intra aici pe 6 noiembrie și va sta până pe 24 noiembrie. Toate aceste planete vor face aspecte tensionate atât cu Uranus retrograd din Taur, cât și cu planeta limitărilor și lecțiilor, Saturn din zodia Vărsător, ceea ce transformă penultima lună din an într-una foarte tensionată, restrictivă și imprevizibilă și plină de neprevăzut.

Un alt aspect tensionat al perioadei este Luna Plină din zodia Taur, moment însoțit de o Eclipsă de Lună, care poate aduce conflicte și răsturnări de situație, încheierea unor capitole din viața noastră. Nici Luna Nouă din 4 noiembrie, formată în Scorpion, nu este lipsită de momente neașteptate și ne poate stimula să facem schimbări radicale, la care nu ne-am fi gândit.

Luna noiembrie se mai remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Capricorn, pe data de 5 noiembrie. Venus va tranzita Capricornul până în 6 martie 2022, o perioadă foarte lungă, dat fiind că va și retrograda începând cu luna viitoare. Acest tranzit ne cere să fim maturi și responsabili în relațiile noastre și în modul de administrare a finanțelor.

Pe data de 22 noiembrie, Soarele va intra în Săgetător, iar la două zile distanță îl va ajunge și Mercur, ceea ce arată că abia spre finalul lunii se mai detensionează atmosfera, iar noi ne recăpătăm optimismul și entuziasmul.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Berbecii ar trebui să profite de această lună pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul de viață și pentru a o consolida, chiar pentru a o conduce într-o nouă etapă. Paiusnea nu va lipsi, iar Venus în Capricorn îi susține să discute despre statutul social, despre căsătorie, și cei care sunt deja căsătoriți ar trebui să se responsabilizeze mai mult vizavi de perechea de viață. Este o perioadă în care se pot oficializa relații, iar cei singuri pot avea parte de aventuri romantice, însă s-ar putea ca acestea să nu fie de durată, să aibă un iz ascuns sau să aducă dezechilibre emoționale.

Carieră și Bani

Ambițiile profesionale ale celor născuți în zodia Berbec vor crește mult luna aceasta și pot fi dornici de afirmare, de avansare, de îmbunătățirea carierei și imaginii lor, însă vor trebui să fie atenți la cei din jur pe care se bazează sau cu care sunt asociați pentru că pot da naștere tensiunilor. Financiar, nativii sunt sfătuiți să aibă mare grijă la cum își administrează veniturile pentru că pot apărea dezechilibre, mai ales dacă banii lor depind de alții. Eclipsa de Lună poate fi un moment care aduce schimbări financiare neașteptate.

Sănătate

Luna aceasta este foarte probabil ca Berbecii să se confrunte cu dependențe de tot felul și să-și dea seama că unele tipare emoționale sunt toxice pentru ei și le fac rău. Este de preferat să facă tot posibilul să renunțe la obiceiurile nesănătoase și să se îndepărteze de persoanele care le consumă energia și resursele.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Taur

Dragoste

Sectorul relațiilor este foarte activat de planete luna aceasta, iar Taurii sunt îndemnați să-și facă ordine în viața sentimentală. S-ar putea ca nativii să aibă parte de discuții importante, conștientizări și situații neprevăzute care să-i determine la decizii bruște, radicale, și să-i pună pe o nouă direcție de viitor, mai ales că zodia lor este gazda Eclipsei de Lună care aduce răsturnări de situație și schimbări radicale în viața lor. Cei care sunt parte a unui cuplu pot profita de tranzitele prin Scorpion pentru a-și îmbunătăți relația cu partenerul și pentru a vedea care este viitorul lor comun, dacă au sau nu aceleași idealuri. Nativii trebuie să țină cont că multe relații care s-au confruntat cu problemele până acum, se pot încheia în contextul astrologic al lunii noiembrie.

Carieră și Bani

Taurii fac bani luna aceasta din colaborări și parteneriate, însă trebuie să aibă grijă la gestionarea relațiilor profesionale și să nu devină prea independenți de ceilalți sau să-și dorească schimbări imposibile. Sunt contracte noi care pot apărea, dar și contracte care se pot încheia. Totodată, mare grijă la cheltuieli și la administrarea greșită a bugetului! În unele cazuri, este posibil ca partenerul de viață să aibă probleme cu banii și astfel nativii să se simtă dezechilibrați.

Sănătate

S-ar putea ca în preajma Eclipsei de Lună din Taur, nativii să se simtă mai obosiți și mai agitați și să aibă parte de adevărate crize existențiale, să răbufnească și să intre în conflicte cu cei din jur. Nici Luna Nouă nu va fi mai liniștită, de aceea în noiembrie ar trebui să se odihnească mai mult și mai ales să se relaxeze, să facă mișcare și să fie atenți la dietă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Este o perioadă în care nativii singuri s-ar putea îndrăgosti, însă cel mai probabil, fie sunt lecții pe care le mai au de învățat, fie va fi vorba doar de atracții fizice, pasionale, cu iz aventurier. Cei acre sunt parte a unui cuplu și care până acum au avut parte de dificultăți și neînțelegeri, ar putea să se reapropie de partener acum. Finalul de lună se anunță mult mai bun pentru relații, însă conjuncția planetelor cu Nodul Sud Karmic din Săgetător poate activa tendința nativilor de a repeta anumite greșeli și anumite tipare relaționale toxice. Atenție la infidelitate!

Carieră și Bani

Luna noiembrie este destul de dificilă din punct de vedere profesional. Sectorul muncii este tranzitat de planete și aspectele pe care acestea le fac arată că cei născuți în zodia Gemeni sunt puși la treabă. Nu este deloc exclus ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă acum, dată fiind presiunea prea mare, dar și nemulțumirile salariale. Lucrul în echipă va ajuta foarte mult nativii să nu se suprasolicite și nu ar fi rău dacă ar încerca să mai delege din sarcini.

Sănătate

Tot ce se petrece în plan profesional poate avea impact și asupra stării de sănătate și Gemenii se pot suprasolicita foarte ușor, mai ales că Mercur, guvernatorul lor, va face conjuncție cu Marte, în casa sănătății, aspect care aduce multe tensiuni, agitație și nervi. Este important ca pe parcursul întregii luni să aibă grijă de ei, să se menajeze, să fie atenți la stilul de viață și să aducă schimbări în rutina zilnică. Cel mai important este să se odihnească și să se relaxeze, mai ales în preajma Eclipsei și a Lunii Noi.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Rac

Dragoste

Sectorul sentimental este puternic activat de tranzitele prin Scorpion, dar și de Venus, care intră chiar în sectorul relațiilor, prin urmare se anunță o lună cu trăiri afective intense și chiar tulburătoare pentru nativii  care se lasă pradă geloziilor și suspiciunilor. Este o perioadă favorabilă pentru flirturi, pentru noi povești de iubire, însă este foarte important ca nativii să se asigure că intră în relația care trebuie pentru a nu ajunge dezamăgiți ulterior.În cuplu sunt șanse mari de reapropiere de partener și se pot discuta situații ce vizează viața intimă și bugetul comun.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Rac se bucură de mult simț artistic luna aceasta și au posibilitatea să-și etaleze talentele și latura creativă, fie la locul de muncă, fie în activități independente. Mulți nativi sunt dornici să-și dezvolte un hobby, să-și conducă la un rang superior o pasiune. Nu este exclus să încolțească în mintea lor ideea de a-și schimba locul de muncă și aceasta să devină cu atât mai pregnantă cu cât se îndreaptă către finele lui noiembrie. În acest caz nu ar strica să mai învețe ceva, să caute soluții de reorientare profesională. Financiar, este de preferat să evite speculațiile.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă nativii pot fi emoțional destul de impactați de contextul astrologic al perioadei și pot fi tentați să revină la un viciu. Este important să nu exagereze cu distracțiile și să se odihnească mai mult în preajma Lunii Noi, dar mai ales în preajma Eclipsei de Lună pe care o vor resimți din plin, dat fiind că Luna le este guvernatoare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Leu

Dragoste

Pentru Lei, luna noiembrie vine cu situații mai greu de gestionat în familie și din cauza aceasta s-ar putea să apară și tensiuni cu partenerul de viață, poate chiar ei vor fi cei care vor trebui să aplaneze un conflict între părinți și partener. Cei căsătoriți se pot simți copleșiți de îndatoririle casnice și unul din motive poate fi și faptul că sunt acaparați de sarcinile profesionale. Cei care sunt singuri se pot aștepta la o îmbunătățire a vieții sentimentale spre finalul lunii, când Soarele, planeta lor guvernatoare, le va activa zona iubirii.

Carieră și Bani

În sectorul carierei Leilor va avea loc o Eclipsă de Lună care poate aduce răsturnări de situație, momente de neprevăzut și poate chiar o schimbare radicală. Este important ca nativii să nu acționeze din impuls, ci să fie atenți la ceea ce decid acum, mai ales că Venus intră în sectorul muncii lor și le poate stimula dorința de a munci din plăcere. Deci, dacă nu fac ceea ce le place s-ar putea ca mulți nativi să se reorienteze profesional acum.

Sănătate

Zona emoțională poatet fi destul de dezechilibrată luna aceasta și cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să facă tot posibilul să se înțeleagă pe ei înșiși înainte de orice. Venus îi susține să-și îmbunătățească starea de sănătate și stilul de viață, dar s-ar putea ca totul să plece din interior și aici să fie nevoie de echilibru și vindecare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Venus, planeta iubirii, va activa sectorul sentimental, prin urm,are pentru Fecioare urmează o perioadă în care se bucură de mai multă putere de atracție și mai mare dorință de flirt. Posibil să înceapă noi relații, însă trebuie să aibă grijă în ce intră pentru că ulterior se pot izbi de o realitate care să nu le placă. Cei care sunt în relații de lungă durată pot discuta către finele lunii despre următorul pas, acela de a forma un cămin. Pe de altă parte, tot acum și nativii căsătoriți vor dedica mai multă atenție familiei.

Carieră și Bani

Dat fiind faptul că se află multe planete în sectorul comunicării și rațiunii, s-ar putea ca cei născuți în zodia Fecioară să fie mai certăreți cu colegii în luna noiembrie și mai nemulțumiți de locul de muncă, un alt sector plin de planete. Pentru mulți nativi a venit momentul să analizeze dacă profesional sunt unde trebuie și să spună exact ceea ce-i deranjează și ceea ce-și doresc. Pot să ia decizia de a-și schimba locul de muncă și pot negocia, pot susține discursuri și interviuri importante pentru profesia lor, poate chiar pot fi stimulați să învețe ceva nou, să învețe să-și desfășoare în alt mod sarcinile pe care le au.

Sănătate

Luna noiembrie le cere nativilor Fecioară mai multă mișcare, mai multe plimbări și ieșit în natură. Este o perioadă care le poate aduce tensiuni la nivel mental, nervi, agitație și multe drumuri de făcut, de aceea ar fi bine să caute să se relaxeze mai mult, să stea de vorbă cu persoane în care au încredere și să se descarce de ceea ce-i apasă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Balanță

Dragoste

Luna aceasta poate aduce momente tensionate în relația cu partenerul de viață și nu este exclus ca acestea să aibă legătură și cu banii sau să izbucnească din cauza copiilor și neînțelegerilor privind educația acestora. În cazurile deosebit de conflictuale, Eclipsa de Lună poate aduce o ruptură bruscă sau poate evidenția probleme legate de fidelitate, încredere, respect. Cei singuri nu au șanse prea mari să lege noi relații luna aceasta.

Carieră și Bani

Sectorul financiar este foarte activat de tranzitele planetelor prin Scorpion și cum acestea vor face aspecte tensionate, nativii trebuie să fie foarte atenți la modul în care-și administrează banii, dar și la cum îi câștigă. Pot apărea noi modalități de creștere a veniturilor sau poate fi vorba de o schimbare a locului de muncă pentru unul cu un salariu mai mare. Atenție la pierderi în preajma Eclipsei de Lună. De evitat speculațiile financiare!

Sănătate

Luna aceasta s-ar putea ca cei născuți în zodia Balanță să simtă că nu sunt fericiți, că nu se pot bucura de ceea ce le oferă viața și pot avea stări emoționale mai apăsătoare, mai ales în preajma Eclipsei de Lună, când pot activa temeri și vicii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Scorpion

Dragoste

Luna noiembrie vine cu tensiuni în relațiile cu ceilalți, mai ales în cuplu și în căsnicie, și asta pentru că nativii se preocupă foarte mult de propria lor persoană sau devin excesiv de autoritari, geloși și suspicioși cu partenerul de viață. Eclipsa de Lună poate aduce rupturi bruște în relații sau, dacă nu va fi cazul unei despărțiri, cu siguranță vor apărea schimbări și răsturnări de situație în viața de cuplu.

Carieră și Bani

Scorpionii au ambiții mari luna aceasta și își doresc să se facă remarcați, să avanseze, să-ți atingă un obiectiv, însă s-ar putea ca responsabilitățile legate de familie, de viața personală să le pună unele piedici. Mai multă grijă în cazul celor care au colaborări pentru că din cauza atitudinii mult prea dominatoarer pot strica relații și pot încheia contracte. Către finele lunii, nativii trebuie să aibă grijă la cum își cheltuie și administrează banii pentru că sunt tentați să-i risipească sau să-i piardă.

Sănătate

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de foarte multă energie, dar și agitațe și nevoie de schimbare, dat fiind că în zodia lor sunt adunate foarte multe planete. Este o perioadă bună să înceapă un nou stil de viață, să se preocupe mai mult de sănătatea lor și să se odihnească corespunzător deoarece au tendința de a se suprasolicita.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Săgetător

Dragoste

Luna aceasta, Săgetătorii nu vor simți prea mult să-și exprime sentimentele și nici să-și exteriorizeze trăirile, preferând, mai ales cei singuri, să stea retrași și departe de flirturi. Situația se va mai schimba către finele lunii, când Soarele și Mercur, guvernatorul relațiilor lor, vor intra în zodia lor și astfel nativii vor fi mai stimulați să se preocupe și de dorințele partenerului. Pe de altă parte, mai poate exista o tendință a nativilor către relații secrete și ascunse, iar dacă sunt parte a unui cuplu ar trebui să aibă grijă la astfel de manifestări pentru că pot ieși la suprafață, alături de alte secrete și dedesupturi relaționale.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de tranzitul lui Venus prin sectorul financiar, aspect care-i ajută să-și crească veniturile. Nativii pot să-și caute un loc de muncă mai bine plătit sau pot să-și ia un job suplimentar, mai ales în preajma Eclipsei de Lună care le poate aduce mult stres și nevoia unei schimbări radicale. Mai multă grijă la relația cu angajații și asociații pentru nativii care au afaceri personale pentru că pot fi trădați, păcăliți, jucați pe la spate.

Sănătate

Tendința de a munci prea mult pentru a câștiga bani îi poate obosi peste măsură pe nativi și s-ar putea ca momentul de Eclipsă de Lună să le aducă un dezechilibru major care să-i stimuleze să-și schimbe stilul de viață și să se preocupe mai mult de sănătate. Nu este exclus ca afecțiuni cronice să se activeze în următoarea perioadă, însă situația se va mai îmbunătăți când Soarele va intra în zodia lor, abia spre finele lunii.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Capricorn

Dragoste

Venus, planeta iubirii și cea care le guvernează acest sector de viață Capricornilor, va intra în zodia lor, prin urmare puterea de seducție va crește și posibilitatea de a începe o nouă relație este mare, însă este nevoie de atenție la alegerile făcute pentru că Venus va retrograda aici în decembrie și s-ar putea ca situația să se schimbe radical. De evitat flirturile între prieteni! În plus, Eclipsa de Lună poate aduce o răsturnare bruscă de situație în viața sentientală a nativilor, dar și în cuplurile de lungă durată unde se pune problema dacă partenerii se mai iubesc sau nu.

Carieră și Bani

Cei născuți în zodia Capricorn sunt mai dornici de afirmare, de legarea unor noi relații profesionale și de expunere în diferite medii și anturaje. Pot fi vizibili și se pot bucura de popularitate și chiar pot începe un nou proiect de grup în preajma Lunii Noi din Scorpion. Însă, nativii trebuie să aibă grijă și la cheltuieli, la investițiile pe care le fac în diferite proiecte sau planuri de viitor pentru că pot întâmpina unele nemulțumiri, chiar restricții financiare neplăcute.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, ba chiar au o stare generală bună, însă s-ar putea ca unele afecțiuni cronice să se facă resimțite către finele lunii, atunci când Soarele le va lumina acest sector și alături va veni și Mercur, guvernatprul sănătății nativilor, dar acestea pot fi preîntâmpinate dacă aduc îmbunătățiri stilului de viață din timp.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Vărsător

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să aibă grijă la tendința prea autoritară pe care o manifestă în relația cu partenerul de viață sau poate că acesta devine prea impunător și astfel apar conflictele. Vor fi și cupluri în care se discută despre oficializarea relației sau schimbarea statutului social pentru femeile Vărsător. Cei singuri au șanse mult mai mari să cunoască pe cineva și să înceapă o nouă poveste de dragoste abia către finele lunii, când Soarele, guvernatorul relațiilor lor, și Mercur, guvernatorul iubirii lor, intră în sectorul vieții sociale. Eclipsa de Lună poate aduce un dezechilibru, o răsturnare de situație în viața de familie.

Carieră și Bani

Sectorul carierei este activat de tranzitele planetare a ale lunii și, în plus, tot aici va avea loc și o Lună Nouă care poate aduce noi începuturi profesionale. Poate fi o perioadă mai tensionată, dar foarte stimulativă pentru nativii care vor să intre pe o altă direcție profesională sau chiar să pornească o afacere personală. Planurile lor de viitor încep să prindă contur acum. Sunt de evitat luptele de putere între nativi și superiori pentru că le pot afecta imaginea și statutul.

Sănătate

Vărsătorii sunt sfăttuiți să înceapă de pe acum să se preocupe de starea de sănătate și să-și îmbunăteșească stilul de viață, să se odihnească corespunzător pentru că Venus îi ajută acum. Ulterior, când va retrograda, poate scoate la suprafață afecțiuni cronice. Eclipsa de Lună poate aduce la suprafață stări emoționale delicate și poate fi o perioadă în care nativii să se simtă dezechilibrați și copleșiți.

Horoscop lunar – horoscopul lunii noiembrie 2021, zodia Pești

Dragoste

Cei născuți în zodia Pești s-ar putea să treacă prin tot soiul de situații în care să-și pună întrebări despre sentimentele lor și despre relația în care se află. Mercur, guvernatorul relațiilor lor, se află în sectorul principiilor de viață, aici unde va avea loc și Luna Nouă. Cum Luna le guvernează iubirea, nu este exclus ca nativii să aibă parte de momente de conștientizare, de trezire la realitate într-un context sentimental. În plus, Eclipsa de Lună poate veni cu răsturnări de situație în plan afectiv și pot lua o decizie radicală privind viața sentimentală sau pot face o schimbare importantă în legătură cu o poveste de iubire. Cei care au relații la distanță pot avea parte de tensiuni și rupturi bruște.

Carieră și Bani

În primele trei săptămâni ale lunii noiembrie, se întrevăd discuții tensionate și probleme ce țin de latura juridică. Nativii sunt sfătuiți să nu devină autoritari cu cei cu care colaborează și să încerce să le asculte sfaturile, maia les dacă alții au mai multă experiență ca ei în anumite contexte. Informațiile care vin luna aceasta pot fi neașteptate, pot să aibă loc dialoguri neprevăzute, răsturnări de situație care țin de acte, deplasări, examene, interviuri, ședințe. Ultima săptămână din lună este mai favorabilă carierei și semnării unor noi contracte profesionale. Mai multă grijă și responsabilitate la bani pentru că pot apărea pierderi bruște și destabilizări de moment.

Sănătate

Peștii trebuie să aibă grijă la universul lor interior pentru că pot fi frământați de prea multe griji, de gânduri și pe alocuri insomnii și s-ar putea să-și activeze unele frici și stări anxioase, ba chiar și afecțiuni de natură cronică. Au nevoie de mai multă odihnă, mai ales că la nivel mental este stresul mare și pot fi peste măsură de obosiți, agitați și neatenți, mai ales în preajma Eclipsei de Lună, când trebuie să fie prudenți și la deplasări.

Sursa foto: Pexels.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...