Acasă » Vedete » Artista care a devenit virală își spune povestea pentru CANCAN.RO! Andia: „Simțeam că merg în gol de ceva timp … „

Artista care a devenit virală își spune povestea pentru CANCAN.RO! Andia: „Simțeam că merg în gol de ceva timp … „

De: Mihaela Torcea 27/11/2021 | 16:00

„Sfârșitul lumii” este una dintre piesele care a intrat rapid în preferințele românilor! Vocea Andiei, dar și versurile au „prins” atât de mult, încât piesa a devenit virală, iar posturile de radio au redat melodia în mod obsesiv. Cu toate acestea, puțini sunt aceia care o cunosc pe cea care a strâns milioane de vizualizări într-un timp foarte scurt. CANCAN.RO a stat de vorbă cu artista și a aflat povestea ei!

I-am ascultat prestațiile live în studiourile de radio, am văzut-o în clipurile de pe YouTube, dar cam atât, căci informațiile despre ea sunt destul de puține.

Însă, în exclusivitate pentru  CANCAN.RO, Andia a vorbit despre cine este și cum a fost întreg parcursul ei, până a devenit cunoscută.

CANCAN.RO: Cine este Andia?

ANDIA: Este un om simplu care a fost înzestrat cu o voce frumoasă și face ceea ce îi bucură cel mai mult sufletul: cântă!

CANCAN.RO: Cum ți-ai descoperit pasiunea pentru muzică?

ANDIA: Nu o descoperi, te găsește ea pe tine și tu pur și simplu o conștientizezi la un moment dat. Eu de când eram copil am știut că asta îmi doresc să fac.

CANCAN.RO: Cât de dificil a fost drumul pe care ai pășit până ai atins succesul?

ANDIA: Eu nu consider că am atins încă succesul, în continuare sunt pe acest drum. Dar nu o să mint, nu este cel mai ușor să jonglezi cu viața publică și cea privată, să realizezi că în spatele industriei muzicale este mult mai mult de atât, etc. E un drum anevoios, dar plăcut!

Artista care a devenit virală își spune povestea pentru CANCAN.RO! /Sursă foto: Instagram.com

”Eu am debutat cu muzica populară!”

CANCAN.RO: A existat vreun moment în care ți-ai dorit să renunți la muzică?

ANDIA: Au fost momente când m-am simțit dezamăgită, mai mult decât să am propriu-zis sentimentul de a renunța la muzică. Cred că asta nu aș putea simți niciodată. Pot să spun că am fost uneori descurajată. Îmi amintesc că simțeam că merg în gol de ceva timp, fără a se întâmpla ceva concret și atunci am avut o îndoială, dar lucrurile au revenit rapid pe făgaș.

CANCAN.RO: Sunt foarte mulți artiști care au compus, au cântat în diferite locații, dar nu au avut parte de succes, deși talentul cu care au fost înzestrați era imens. A fost și cazul tău?

ANDIA: Nu, nu am cântat vreodată în pub-uri/band-uri. Ce e „funny” e că eu am debutat pe scenă cu muzica populară, deci de acolo a fost startul meu.

„Nu las comentariile negative să mă afecteze”

CANCAN.RO: Cum a fost să colaborezi cu trupe cunoscute din industria muzicală?

ANDIA: Mișto! Am avut foarte multe de învățat pentru că eu nu aveam așa multă experiență, iar lumea folclorului e total diferită față de muzica ușoară. Am fost și încă sunt un mic învățăcel în ale experienței de scenă.

CANCAN.RO: Ți-a fost frică de ceva anume? Poate de comentariile negative ale oamenilor … Ai avut parte de hate? Dacă da, cum ai depășit acele momente?

ANDIA: Hate a fost, este și va fi întotdeauna. Se spune că nu ai succes dacă nu ai parte și de hate.  Mai sunt câteva comentarii răutăcioase, dar nu le las să mă afecteze, pentru că încerc să mă pun în pielea lor și mă gândesc, oare ce probleme interioare or avea ei, de au timp să lase comentarii răutăcioase pe internet și să-și arate frustrările acolo. Plus, de cealaltă parte, sunt aprecierile și comentariile frumoase care îmi bucură sufletul și îmi dau energia necesară să creez mai mult.

CANCAN.RO: Cum te-ai descrie? Ce te sperie cel mai mult și de unde-ți iei inspirația?

ANDIA: Sunt un om care apreciază un suflet bun, un om care are câteva valori bine înrădăcinate, care mă fac să fiu cu picioarele pe pământ. Cel mai mult mă sperie singurătatea! Inspirația mi-o iau de oriunde, oameni, natură, orașe pe care le vizitez, etc. Depinde ce mă sensibilizează pe mine într-un moment specific al vieții mele.

CITEȘTE ȘI DJ PROJECT CUCEREȘTE TOPURILE MUZICALE CU FIECARE PIESĂ LANSATĂ

” Nu mă așteptam să devin virală într-un timp atât de scurt”

CANCAN.RO: Ești genul de artist care-și compune singur piesele? Dacă da, există piese inspirate din experiențele tale de viață?

ANDIA: Piesele mele sunt scrise de Alex Pelin, alături de care însă, mă aflu mereu în procesul de creație. Trebuie să rezonez cu piesele respective, altfel nu le pot interpreta cu maximă emoție. Deci putem spune că da, piesele sunt inspirate din experiențele trăite de mine.

CANCAN.RO: În ultima perioadă ai devenit extrem de virală pe rețelele de socializare și nu numai. Te așteptai? Ți-ai dorit să spargi topurile și în acest fel?

ANDIA: Sa fiu virală într-un timp atât de scurt, recunosc că nu mă așteptam. Dar nu pot decât să mă bucur de momentul acesta și să muncesc și mai mult ca să mențin ștacheta proiectului „Andia” cât mai sus mereu.

CANCAN.RO: Ce reacții ai primit din partea oamenilor, în urma prestațiilor live pe care le-ai avut?

ANDIA: Odată ce a devenit virală piesa, comentariile și mesajele au fost pe măsură. Am avut parte de foarte multe mesaje frumoase. Recunosc că așa feedback frumos nu am primit la nicio piesa dintre cele lansate până acum.

Andia a devenit virală cu piesa „Sfârșitul lumii”/ Sursă foto: Instagram.com

CANCAN.RO: Cum privești aceste momente? Ai putea spune că este cel mai de succes punct al carierei tale?

ANDIA: Cariera mea este la început de drum și sunt sigură că vor mai fi multe momente la fel de frumoase și de succes precum acesta.

CANCAN.RO: Te gândești să colaborezi cu cineva anume? Ai vreun idol alături de care ai vrea să urci pe scenă?

ANDIA: Pot să zic că am artiști de care să îmi placă din industrie, dar trebuie să se potrivească piesa pe vocile noastre. Ceea ce vreau eu să spun e că trebuie să găsim formula perfectă din toate punctele de vedere. Ori dacă vorbim de cineva cu care să mă urc pe scenă, ar fi Subcarpați. Îmi doream de dinainte să pătrund în forță în peisajul muzical românesc.

CANCAN.RO: Dacă n-ai fi pășit pe drumul muzicii, ce ți-ar fi plăcut să faci și de ce?

ANDIA: Nimic! Mai am momente când mai stau și mă mai gândesc la ce aș fi putut să mă descurc bine. Ghici ce, nu am găsit nimic!  Cred că în momentul acesta fac ce știu cel mai bine.

CANCAN.RO: Ce ai vrea să știe oamenii care citesc acest articol despre tine?

ANDIA: Că ceea ce fac eu nu mă face cu nimic mai presus decât ei, nu mă face specială, ci doar unică cum toți dintre noi suntem. Urmați-vă visurile, oricât de nebunești ar părea ele!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursă foto: Instagram.com

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
Camping în România. Cât costă o zi cu RULOTA, la munte sau la mare
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și atenția femeilor frumoase
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca romană
Descoperire uimitoare la bordul unei epave vechi de 1.700 de ani. „O delicatesă în epoca...
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Cornel Dinicu a întins masa de Paște pe ruinele Fermei Dacilor! A făcut dezvăluiri emoționante
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor au fost găsite într-un puț adânc de 15 metri
Trei bărbați s-au dus să facă surf în Mexic și după o săptămână cadavrele lor...
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața...
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”. Dezvăluiri fără perdea făcute de interpreta de muzică populară
Cu cine nu ar cânta niciodată Maria Cârneci: „Nu aș accepta niciodată cu unul care...”....
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Se spală rufe azi și în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără el. „Nu cred că îmi mai găsesc echilibrul fără el niciodată. Nu cred.”
Maria Cârneci, destăinuiri emoționante despre pierderea soțului ei. Artista încă nu și-a găsit liniștea fără...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
"Suntem o comună binecuvântată de Dumnezeu!" Fructul cu care localnicii au dat lovitura. Cu cât...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Creează, Repară, Inovează: sculele electrice FĂRĂ FIR Parkside la Lidl
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
Substanță RADIOACTIVĂ, găsită în urina fumătorilor de țigări electronice!
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală: „Vreau să știe lumea...”
La 12 ani de la divorț, Mihai Neșu rupe tăcerea! Adevărul a ieșit la iveală:...
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140% aici
Locul din România care a renăscut cu fonduri europene. Gradul de absorbție a depășit 140%...
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de la UE
Produsul adorat de români care nu va mai avea niciodată același gust. Este directivă de...
Închisoare pe viață, 10 ani fără permis. Legea care i-a speriat pe șoferii români
Închisoare pe viață, 10 ani fără permis. Legea care i-a speriat pe șoferii români
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil. E posibil să rămână la ea!
Despărțire – șoc în showbiz, la doar o zi de când vedeta a adus pe...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la
Vladimir Putin ordonă exerciţii nucleare ca răspuns la "ameninţările" lui Emmanuel Macron
A murit o MARE DOAMNĂ a presei din România. A plecat la Ceruri, spre Lumină
A murit o MARE DOAMNĂ a presei din România. A plecat la Ceruri, spre Lumină
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
Marele secret al checului. Ingredientul care schimbă tot
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se mai practică
Obicei INEDIT în a doua zi de Paște. Singurul loc din România în care se...
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu Nilă
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea,...
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru trei semne zodiacale
Zodiile care vor pierde o persoană dragă până la finalul primăverii. Ce anunță astrele pentru...
Cum se simte acum Florin Piersic. Marele actor rămâne internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca
Cum se simte acum Florin Piersic. Marele actor rămâne internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca
Ce semn a primit Oana Roman de la mama ei în Săptămâna Mare: „Îmi trimite mesaje de pe lumea cealaltă”
Ce semn a primit Oana Roman de la mama ei în Săptămâna Mare: „Îmi trimite...
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului. ”Aveți pământ acolo?”
Părintele Pimen Vlad, adevăruri nespuse despre Gigi Becali. A fost miracol de la Maica Domnului....
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a...