Acasă » Exclusiv » Irina Tănase, declarații mega-exclusive după despărțirea de Liviu Dragnea: ”Îl iubesc și îl aștept acasă!” Iubita îi transmite un mesaj disperat fostului lider PSD

Irina Tănase, declarații mega-exclusive după despărțirea de Liviu Dragnea: ”Îl iubesc și îl aștept acasă!” Iubita îi transmite un mesaj disperat fostului lider PSD

De: Mihaela Torcea 09/12/2021 | 19:07

Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase este, fără doar și poate, subiectul sfârșitului de an! După ce CANCAN.RO a făcut o serie de dezvăluiri, acum, colegii de la GÂNDUL.RO au obținut, în exclusivitate, declarații ale fostei iubite a ex-liderului PSD. 

În lumina noilor informații apărute pe marginea despărțirii de Liviu Dragnea, Irina Tănase a hotărât să rupă tăcerea și să spună adevărul. În exclusivitate pentru GÂNDUL.RO, (fosta) iubită a politicianului a mărturisit, ca într-o spovedanie, că încă îl mai așteaptă acasă pe Liviu Dragnea și că speră ca acesta să o asculte, pentru ca ea să-și dovedească nevinovăția. Redăm în continuare confesiunea amplă a Irinei Tănase, cu mențiunea că intertitlurile aparțin redacției.

Despărțirea dintre noi a fost bruscă

”Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat și ulterior nu l-am mai putut contacta.

(NU RATA: STENOGRAMELE CARE ARUNCĂ TOTUL ÎN AER! CUM SE FEREAU DE DRAGNEA IUBI-IRINA ȘI PRESUPUSUL AMANT PAUL)

Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment. Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică.

Irina Tănase ar vrea să se împace cu Liviu Dragnea

Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații. Am crezut că persoanele apropiate, prietenii noștri comuni ne sunt alături și că nu sunt capabili de intrigi. Liviu este singurul bărbat pe care îl iubesc. Este singurul pe care l-am iubit în ultimii 8 ani. Nimeni nu a mai avut loc în sufletul meu și, dincolo de orgolii, cred că și el înțelege. Sufăr și bănuiesc faptul că și el este rănit. Nu poți să fii legat de o altă persoană vreme de 8 ani și să nu mai existe nici urmă de atașament.

(VEZI AICI: LIVIU DRAGNEA, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A VĂZUT STENOGRAMELE)

”Sunt la mijloc interese de a ne separa”

N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi. Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.

De altfel, nu este prima oară când se încearcă despărțirea noastră. Noi am traversat și alte momente critice, când Liviu era hrănit cu informații false, când eram prezentată într-o lumină nefavorabilă, dar l-am convins de fiecare dată că nu am nimic de ascuns și că loialitatea este pentru mine o valoare de la care nu mă dezic.

Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!

(CITEȘTE ȘI: PLANUL LUI LIVIU DRAGNEA DUPĂ STENOGRAMELE HALUCINANTE. LA CE TEST VREA SĂ-I SUPUNĂ PE „IUBI-IRINA” ȘI PE PRESUPUSUL EI AMANT)

”Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu!”

Am încercat să-mi amintesc exact fiecare discuție, pe care am avut-o cu vreun alt bărbat, fiecare întâlnire. N-am nimic să-mi reproșez, fiindcă știu că nu i-am greșit. În urmă cu trei luni, am primit informații că ar exista imagini care să mă compromită. Dacă există, rog să fie făcute publice! Dacă m-am întâlnit cu vreun alt bărbat, au fost întâlniri strict inofensive, fără nicio altă conotație. Mi s-a întâmplat să intru în vila lui Codrin Ștefănescu și să rămân acolo două ore, să ies singură de la el. Ar putea fi interpretată și o asemenea întâlnire. Dar Codrin știe ce am discutat atunci și care a fost sensul acelei vizite.

(VEZI ȘI: DETALIUL CARE SCHIMBĂ DATELE AMANTLÂCULUI. INFIDELITATEA IRINEI A FOST FABRICATĂ? AL CUI ESTE, DE FAPT, NUMĂRUL DE TELEFON DIN STENOGRAME AL PRESUPUSULUI AMANT)

Durerea mea este că nu pot vorbi cu Liviu, să avem o discuție pe marginea informațiilor apărute. Îi cer doar să mă asculte! Și, după discuția noastră, să ia orice decizie consideră că ar fi oportună. Eu nu îi voi obliga niciodată să mă iubească dacă nu mai are puterea să simtă acest lucru.

El era, oricum, mai gelos din fire

De aproape o săptămână, nu mai pot dormi, nu mai mănânc, nu-mi mai găsesc liniștea. Mă gândesc unde s-a rupt această relație, ce nu am știut să gestionez. Cât s-a aflat în penitenciar, i-am fost alături, eram aproape zilnic la avocați pentru a găsi soluții și l-am apărat public, atunci când alții s-au ferit. Fiindcă l-am iubit și îl iubesc mi-am asumat și critici. Nu a fost confortabil și nici nu este pentru o fată de 29 de ani să fie denigrată, înjurată pe rețelele sociale, în anumite publicații, doar pentru că eram iubita lui Liviu Dragnea. Mi-am asumat totul! M-am trezit într-un ocean de ură, dar fiindcă îl iubesc nu mă dau deoparte.

El era, oricum, mai gelos din fire, motiv pentru care m-am și îndepărtat de foștii mei prieteni, îndeosebi de bărbați. Prieteni, atenție la nuanță, nu iubiți! Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.

Inițial, am crezut că îmi reproșează discuții cu un fost iubit, cel dinaintea relației cu Liviu. Acela este însă căsătorit, are copii și nu am mai vorbit de atunci cu el. Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie.”

Declarația integrală a Irinei Tănase o puteți citi AICI.

Cine deţine informaţii despre despărțirea dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București, acum, înainte de 1 Mai
Cu ce PREȚ se vinde o caserolă cu mici „ca la Dedulești”, în Carrefour București,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Survivor le-a ÎMPĂCAT! Cine sunt vedetele care voiau să se dea în JUDECATĂ înainte să semneze cu PRO TV
Survivor le-a ÎMPĂCAT! Cine sunt vedetele care voiau să se dea în JUDECATĂ înainte să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe covorul roșu
Cele mai spectaculoase ținute de la Gala Premiilor Gopo 2024. Vedetele care au strălucit pe...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut. Înainte era un om bogat
Un bărbat și-a adunat toate lozurile necâștigătoare cumpărate și a calculat câți bani a pierdut....
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin ce intervenție urmează să treacă fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Bianca Comănici, la un pas de operație: „Mă îngrozește gândul. O să arăt diferit”. Prin...
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Florin Piersic, în stare gravă la spital! Detalii de ultimă oră
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi doar acest ingredient și nu te mai poți opri din mâncat
Ce să pui în mâncarea de fasole verde ca să-i dai un gust senzațional. Adaugi...
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega Image
Program supermarketuri de 1 mai 2024. Ce orar au Kaufland, Lidl, Carrefour, Auchan și Mega...
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
UNGURII vor să schimbe regulile în toată Europa. Se PREGĂTEȘTE deja decizia: Trebuie să încetăm
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Alina Sorescu aruncă bomba. Răsturnare de situație: Asta nu s-a întâmplat din senin!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Actorul Gerard Depardieu, eliberat după ce a fost interogat pentru presupuse agresiuni sexuale
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe alb în lege
Se CONFISCĂ mașina. Acest lucru va deveni TOTAL INTERZIS în România: Să scriem negru pe...
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Vanghelie râde de bucătarul Piedone: Peste patru ani o să candideze la Sectorul 2
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”
Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul unui spectacol. Ce i-au descoperit medicii
Florin Piersic, dus de urgență la spital! Marelui actor i s-a făcut rău în timpul...
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să îmi mai scot puțin din…”
Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician. Ce schimbări își va face vedeta: „Să...
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Băutura care te scapă de constipație. E delicioasă și plină de vitamine
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea panourilor fotovoltaice. E obligatoriu în Programul Casa Verde Fotovoltaice
Ce document trebuie să ai ca să-ți deconteze statul cei 20.000 de lei pentru montarea...