Acasă » Exclusiv » Ce au descoperit detectivii puși de Claudia Pătrășcanu să-l fileze pe Bădălău! ”Beat la volan cu un minor în mașină!” + L-a sunat, disperată, și…

Ce au descoperit detectivii puși de Claudia Pătrășcanu să-l fileze pe Bădălău! ”Beat la volan cu un minor în mașină!” + L-a sunat, disperată, și…

De: Cristian Blanuta 16/05/2022 | 13:20

Claudia Pătrășcanu (41 de ani) avea să fie pusă la zid de Gabi Bădălău (34 de ani), imediat după ce se încheia un nou termen din procesul de divorț în care sunt implicați cei doi. A fost, ca de obicei, o amânare. Imediat ce a ieșit din sala de judecată, milionarul a început tirul acuzațiilor la adresa femeii care încă îi este soție. Între altele, că a pus detectivi particulari pe urmele lui. Adevărat! Claudia a recunoscut, însă a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, motivul acțiunii sale, dar și ce a descoperit! Avem detaliile uluitoare, povestite de cântăreața care susține că este acoperită de dovezi irefutabile!

Gabi Bădălău a ”atacat” săptămâna trecută, la scurt timp după ce se încheiase o nouă înfățișare în fața magistraților a lui și a Claudiei Pătrășcanu, aflați de aproape trei ani în proces de divorț.

„A angajat o firmă de detectivi, dar instanța a respins această probă. Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potolește, de ce nu încercăm să avem o relație civilizată și umană și de ce nu putem să fim doi părinți responsabili pentru copii.

Îi cer Claudiei să încerce să ne liniștim, să fie mai umană, să fie mamă și să încercăm să avem naibii o relație sănătoasă pentru copii”, era o parte a discursului de aproximativ 20 de minute al lui Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în proces de divorț de aproape trei ani (Foto: CANCAN.RO)

Motivul pentru care a pus detectivi pe urmele lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a preferat tăcerea, în acele momente. Zilele au curs, iar artista a decis să dea explicații la acuzațiile care i s-au adus. A recunoscut că a pus detectivii pe urmele lui Bădălău, dar a dezvăluit că, la rândul ei, a fost urmărită mult timp de oameni plătiți de soțul ei.

(CITEȘTE ȘI: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU A ”ÎNFLORIT” DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GABI BĂDĂLĂU! A FURAT TRUCUL DE LA MIHAELA RĂDULESCU: ”E FIX CA LA 19 ANI!”)

Mai mult, spune că detectivii ei i-au adus imagini uluitoare, în care Gabi Bădălău s-a urcat băut la volan, ba chiar alături de un minor. Și nu e totul!

”De ce atâta amar pe stimatul domn Bădălău, că i-am pus eu detectivi pe cap, când, de fapt, timp de doi ani, eu am trăit cu ei în spatele meu, cu paparazzi puși de dumnealui și mama dânsului, chiar există probe în acest sens.

Eram urmărită din toate colțurile, încât eram foarte speriată. 

Da, am pus detectivi profesioniști nu pentru a-i urmări viața lui privată sau sentimentală, poate să umble cu cine dorește el.

Am pus detectivi pentru că simt că îmi sunt în pericol copiii. Pe mine mă privește siguranța copiilor și este normal să mi-i protejez. Pentru siguranța copiilor, am pus această echipă de detectivi și pentru a urmări conduita și moralitatea domnului Bădălău”, a fost răspunsul ”liniștit” al artistei.

”S-a îmbătat și a lăsat copiii opt ore într-un birou!”

Avea să se dezlănțuie! Să spună și ce i-au ”predat” detectivii ei cu privire la acțiunile celui vizat, Gabi Bădălău. ”Nu a precizat în interviul dat, în care mă denigrează timp de 20 de minute, despre faptul că echipa de detectivi l-a surprins beat la volan și că în mașina dumnealui era un copil minor. A uitat, probabil, să spună acest aspect extrem de grav. Îi reamintesc eu, căci dumnealui își cam pierde memoria destul de des.

Să-i reamintesc stimatului domn Bădălău că se urcă beat la volan, uneori cu viteza maximă de 280 de km/h?! Acul la maximum, oameni buni, teribilism și inconștiență.

Se știe că petrece nopțile cu persoane de calitate imorală, cu minore de 14-15 ani, în apartamentul dumnealui, iar noaptea se sfârșește cu acte de violență și capete sparte.

Să-i reamintesc domnului Bădălău cum a lăsat copiii singuri în toiul nopții și a fugit de lângă ei? Copiii fiind foarte speriați!

Sau când s-a îmbătat și-a lăsat copiii opt ore într-un birou, unul să doarmă, altul, pe calculator?

Când l-am sunat, abia putea să vorbească, asta s-a întâmplat și a doua zi, după nunta surorii dumnealui, când am fost nevoită să apelez la polițiștii din Bolintin Vale, cărora le mulțumesc pentru că mi-au dus copiii acasă pentru odihnă!

Cu o zi înainte, petrecuseră copiii de la 11 dimineața până la ora două jumate dimineața, fără pic de odihnă, la aceeași nuntă.

Claudia Pătrășcanu spune că s-a săturat să fie denigrată de Gabi Bădălău (Foto: CANCAN.RO)

”S-a răsturnat cu ATV-ul, cu un copil minor”

Acum vă întreb: oare cum ar putea un copil de 5 sau 7 ani să fie apt la școala, la meditație sau pe un teren de fotbal a doua zi? Asta nu poate să înțeleagă domnul Bădălău.

Copiii nu-s adulți, ei au nevoie de un program bine stabilit pentru o creștere frumoasă, program pentru vârsta lor.

Dar de incidentul cu ATV-ul, când s-a răsturnat cu un copil minor, nu-și mai amintește?

Nu respectă programul copiilor, le ia telefonul personal, îl dă pe silent, numai să nu vorbesc cu ei. 

În vacanța de anul trecut nu m-au lăsat să-mi văd copiii, îmi era dor de ei și nu reușeam să știu ceva de ei, pentru că le luaseră telefoanele.

Sunt multe situații grele pe care am încercat să le evit făcându-le publice, suntem într-o instanță și mi-aș fi dorit ca domnul Bădălău să nu iasă și să povestească tot ce se întâmplă acolo, dar îi place la TV și să acuze pe nedrept, dar uită că minciuna are picioare scurte.

Ținând cont de ultimele evenimente grave mediatizate amplu în presă, este evident că domnul Bădălău nu are încă maturitatea și responsabilitatea necesară pentru siguranța copiilor noștri.

(NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU A PIERDUT O CĂRUȚĂ DE BANI DIN CAUZA PROCESULUI CU BĂDĂLĂU! ”LUAM CASĂ PE MALUL MĂRII!” + CONFESIUNEA SOACREI: PA DIVORȚ!)

Probabil, vrea să creeze un circ nou, pentru ca lumea să uite de pățaniile lui.

Nu înțeleg de ce caută circ, de ce nu-i place liniștea, l-aș sfătui să facă ceva cu comportamentul dumnealui, să apeleze la terapii, să se ajute pentru copiii lui și pentru siguranța lor.

În ciuda susținerilor domnului Bădălău că aș vrea să-l decad din drepturile părintești, menționez că eu nu vreau decât să-i atrag atenția asupra responsabilităților părintești pe care le are față de cei doi copii ai noștri”, sunt dezvăluirile Claudiei Pătrășcanu.

”Mă denigrează, mă jignește, mă atrage în circul lui”

Artista și-a spus părerea și cu privire la divorțul care stagnează. A subliniat că nu există cale de împăcare și i-a cerut lui Bădălău să nu o mai jignească.

”Nu există cale de împăcare și degeaba se tot prelungește acest proces. Dacă nu am reușit amical să lămurim anumite lucruri, acum lăsam un complet de judecată.

N-am vrut și nu mi doresc un scandal cu tatăl copiilor mei, deși dumnealui mă denigrează, mă jignește public și face tot felul de acuzații la adresa mea, drept urmare, sunt nevoită să demonstrez punctual și să răspund la fiecare acuzație a domniei sale printr-un comunicat însoțit de probe reale și concrete, scrise și audio, probe depuse și la instanță.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, alături de copiilor lor (Foto: CANCAN.RO)

Cel care își spală rufele în public este domnia sa, cel care dorește să mă atragă în circul lui, cu care, de altfel, presa mondenă este obișnuită datorită conduitei dumnealui. Este conflictual, dă zeci de minute interviuri presei la ieșirea dintr-o sală de judecată cu toate detaliile.

Oamenii cu adevărat inteligenți înțeleg ce urmărește acest domn Gabi Bădălău.

Eu încerc să-mi protejez copiii, familia de evenimentele în care este implicat acest domn.

”Lasă copiii în grija altora”

Ne-am tot lungit, deoarece a cerut o expertiză psihologică pentru copii. După multe ședințe de expertiză a reieșit că băieții nu sunt alienați parental, ba chiar se menționează de către doamna psiholog că cei doi copii spun că, atunci când sunt la tatăl lor, dumnealui nu petrece timp cu ei, deși copiii și-ar dori acest aspect, dar tatăl îi lasă în grija altora.

Mai spun că pe timpul meu domnul Gabi Bădălău, împreună cu toată familia, a avut parte de două vacanțe în străinătate.

Vacanța din Dubai ar fi trebuit să fie vacanța mea cu cei mici, dar din iubire pentru ei și, căutând liniște și înțelegere, am ales ca micuții să petreacă acea vacanță cu toată familia. Tot să fie bine și pace între noi.

Când iese și aruncă acuzații atât de urâte la adresa mea fără ca eu să fac ceva, atunci ar trebui să înțeleagă un lucru, că m-am săturat să fiu elegantă, prea elegantă chiar cu acest distins domn”, a fost mesajul Claudiei Pătrășcanu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Cuvintele din limba română pe care foarte multă lume le folosește greșit. Ce înseamnă “asumat”, de fapt
Cuvintele din limba română pe care foarte multă lume le folosește greșit. Ce înseamnă “asumat”,...
Județul din România cu cele mai multe terenuri agricole. Are un sol foarte fertil și fermierii își doresc să cumpere pământ aici
Județul din România cu cele mai multe terenuri agricole. Are un sol foarte fertil și...
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Mașinile care nu mai trec ITP-ul. Vor pica inspecția tehnică periodică
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Decizie pentru cei care au permis categoria B. Legea a fost promulgată de Iohannis
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se activează în ficat și îl detoxifică”
Mihaela Bilic a dezvăluit cele două legume pe care să le mănânci de Paște: “Se...
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros preparat
Ciorba pe care trebuie să o ai pe masa de Paște. E cel mai savuros...