Acasă » Vedete » Joshua Castellano, detalii neștiute despre notele de plată din clubul său. Care a fost cea mai mare sumă plătită

Joshua Castellano, detalii neștiute despre notele de plată din clubul său. Care a fost cea mai mare sumă plătită

De: Isabela Popescu 02/06/2022 | 18:56

Preluare de pe canalul de YouTube al lui Codin Maticiuc, podcastul “La mijloc”. Joshua Castellano (56 de ani) a făcut dezvăluri fără perdea, blogger-ul întrebându-l tot felul de lucruri, care mai de care mai piperate. 

Joshua Castellano este originar din Napoli și s-a stabilit în România în anii ’90, moment în care a deschis mai multe localuri și cluburi. Printre numele pe care le-a format, se numără Bamboo, Le Gaga, Divino, Morgano și multe altele.

Afaceristul a fost întrebat e către Codin Matinciuc dacă a avut o notă de plată spectaculoasă într-unul din cluburile sale, acesta enumerându-i chiar niște personaje din lumea mondenă dispuse să achite sume colosale într-un local.
”Notele le făceai înainte, că erau prețurile foarte jos, față de cele din Europa. Știi foarte bine că am muncit ani buni să aduc o sticlă de Moet la 100 de euro, o găsești și acum la 80 de euro în alte cluburi, Te costă 50 de euro la achiziție. România tot timpul s-a denigrat pe partea asta, cluburile au vândut la niște prețuri mai joase. Noi cumpăram băutură mai scumpă ca în Europa și o vindem mai ieftin în cluburi. Nu am înțeles niciodată chestia asta”,a spus  Joshua Castellano.
Codin Maticiuc: Dar primele show-uri din România, au fost făcute aici.
Joshua Castellano: La Bamboo. Eu vindeam foarte multă şampanie. Clubul avea 252 de mese și aveam sticla obligatorie vineri și sâmbătă pe masă. Eu vindeam 600 de sticle de Chivas pe weekend. Am primit cadou, la un moment dat, o sticlă de Dom Perignon de 6 litri, îmbrăcată în aur, era 45.000 de mii. La 30 de sticle pentru lume, mi-a dat mie așa ceva. Am vândut sticla aia de 10 ori. Venea sticla, cu scena respectivă, cu dansatorii, cu 20 de sticle de Dom Perignon lângă, ajungea la masă, se făceau poze, imagini, tot și se șutea sticla.
Codin Maticiuc: Nu îmi vine să cred! Extraodinar!
Joshua Castellano: Ce, acum nu se sutește sticla în alte cluburi? Ajung 10 și se consumă două?
Codin Maticiuc: Cred ca așa nu în procentaj, dar cred ca pleacă 40 de sticle și se mai întorc 20. Stai puțin, să mă lămuresc. Ei plăteau sticlele mici de Dom Perginon, care le rămâneau să le bea.
Joshua Castellano: Și plăteai 5000 de euro chiria, să vină sticla.
Codin Maticiuc: BRomania a făcut un schetch cu așa ceva, eu nu credeam că este real. Hai faceți poză, 5 euro cu poză. Și de astea făcea Joshua în realitate, 5000 pe o sticlă! Până la urmă ce s-a întâmplat cu sticla aia?
Joshua Castellano: A luat foc!
Codin Maticiuc: Asta m-a întristat îngrozitor!
Joshua Castellano: Cel mai bun client, cel mai bun cheltuitor pe vremea respectivă a fost ăla de la Brașov, care acum e la închisoare, Dan Cămârzan, care a omorât-o pe bunică-sa. Un om foarte, foarte deștept, IT-ist.
Codin Maticiuc: Cum a omorît-o pe bunică-sa?
Joshua Castellano: Droguri, o luase razna, a pierdut toți banii. Eu l-am văzut pe omul ăsta, în club, foarte ciudat. El a venit în club, singur cu nevastă-sa, stătea la bar. Și în weekend vine barmanul și îmi arată 60 de milioane. Cum ai făcut banii aștia? ”Șefu, am eu, omul meu!”. La fiecare pahar îi dădea cinci milioane. După ce mi l-a arătat, l-am agățat. L-am trimis să îi ia de acolo și să îl aducă jos, la masă lângă mine. El nu bea decât whisky. Luase sticla de Chivas de 25 de ani. Acum de rușine, că statea la masă la VIP, se uita la meniu și întreabă: care e cea mai scumpă șampanie? Îi dai Cristal. „Adu și tu 3-4 Cristal și dă-le la fete”. El făcea consumație  permanentă, încontinuu, săptămână de săptămână. Cel mai bun client e cel care consumă constant, și 2000 și 3000, dar constant. Cum erai tu (Codin), care consumai constant.
Codin Maticiuc: Noi consumam constant, dar genul vodcă, whisky.
Joshua Castellano: Mai mult mă costa să schimb canapelele, să le tapițez. Omul, fiind așa înalt, se suia direct pe alea. Eu când am deschis Bamboo, canapelele erau superbe. Nimeni nu se urcă pe canapea. Și ăsta, prietenul meu, prieten cu taică-su… Cînd se lua puțin, nu se urca pe șezut, pe spătar, să fie mai înalt, ca să vadă tot clubul!
Codin Maticiuc: Pai era frumos, era spectacol, dar eu nu vedeam scena, nu vedeam nimic. Pe mine mă acopereau niște căluți și trebuia să mă sui și eu pe ceva, să văd spectacolul, că asta făcea spectacol. Revenind la cel mai bun client al tău. Cât cheltuia?
Joshua Castellano: În medie, cheltuia 5-6-7000, chiar și 10000, de fiecare dată. O dată, era lansare Dom Perignon de 3 litri cu argint, 5000 la achiziție. Eu am vândut sticla la 25.000 în seara respectivă, chiar lui.

Joshua Castellano: Lumea înainte se distra cu mai mult bun gust!”

Un fin observator al vieții de noapte, Joshua Castellano a făcut în urmă cu ceva timp, o analiză a modului în care au evoluat cluburile, distracția și cei ce frecventează localurile de noapte: „E diferită distracția, oamenii dinainte îmbătrânesc și văd distracția de acum total diferit de cum era înainte!

Lumea înainte se distra un pic cu mai mult bun gust, acum e un pic o amestecătură în toate datorită evoluției, datorită comunicării, datorită masochismului uman, în general! Oamenii ar avea nevoie să se întoarcă înapoi acum 15 ani!”, a completat afaceristul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
Bancul zilei | Cum miroase femeia perfectă, de fapt
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a LIPIT de el
Cu ea s-a DISTRAT Pescobar de 1 mai! Cine e Lavinia, BOMBA sexy care s-a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul frumuseții
Câte operații are Sofia Vicoveanca! Artista în vârstă de 82 de ani a dezvăluit secretul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a fost răpus de cancer
Strigăte și urlete de jale la priveghiul lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu care a...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări. Autoritățile au o bănuială despre cum s-a format
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Este păcat dacă speli la mașină în Vinerea Mare? Adevărul, explicat de Părintele Vasile Ioana
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Interdicția intră în vigoare pe 3 Mai. Devine ilegal în România de vineri
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență
Un medic clujean rupe tăcerea despre starea lui Florin Piersic: Manopera este extrem de riscantă....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor pentru Ucraina
Rusia îşi intensifică producţia de armament, după ce Statele Unite au anunţat un nou ajutor...
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Se CONFISCĂ totul. Legea care se aplică în toată România. Românii au interzis
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Cât de grav este Florin Piersic. Medicii au spus adevărul
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin clauzele peste tine!”
Finalistul Zannidache, acuzat că a trișat la Survivor All Stars: „Ai rupt contractul și vin...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Câți bani cere Maria Cârneci pentru a cânta la un eveniment. Suma este surprinzătoare
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de Pensii
Vestea așteptată de toți pensionarii din România. Anunțul de ultimă oră făcut de Casa de...
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a uimit până și pe grătargiu
Câți mici a comandat un singur român la o terasă de 1 Mai. Numărul l-a...