Acasă » Exclusiv » Propunerea pe care Vadim Tudor i-a făcut-o celui mai experimentat travestit al României. Madame Clarence: ”N-am vrut și am tot lungit-o!”

Propunerea pe care Vadim Tudor i-a făcut-o celui mai experimentat travestit al României. Madame Clarence: ”N-am vrut și am tot lungit-o!”

De: Mihai Popa 03/09/2022 | 23:40

Madame Clarence nu doar că s-a întors, dar a și făcut-o într-un mare stil, cu detalii năucitoare din trecutul celui mai experimentat travestit din România. Un trecut atât de interesant, încât însuși Corneliu Vadim Tudor ar fi vrut să îl transpună într-o carte care să dăinuiască peste generații. În „episodul” trecut al „Întoarcerii lui Madame”, personajul nostru vorbea cu patos despre cei mai în vogă bărbați din spațiul public. Acum, doamna Clarence dezvăluie, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, amănunte năucitoare ale conexiunii pe care a avut-o cu cel care putea deveni președintele României, Corneliu Vadim Tudor!

Recunoscut om de cultură, întemeietorul PRM-ului demonstra ori de câte ori avea ocazia că stăpânește cunoștințe din domenii vaste.

Acest aspect al vieții lui Vadim Tudor s-a întrepătruns cu influența și nevoia de putere de care politicianul dădea dovadă în aparițiile sale. Astfel, fostul senator a ajuns la unul dintre cele mai controversate personaje ale ultimului deceniu, Madame Clarence.

Madame Clarence, detalii neștiute despre legătura cu Vadim Tudor (Foto: CANCAN.RO)

„Am mers la el, ne-am cunoscut și mi-a aflat toată situația!”

Madame Clarence, cel mai experimentat travestit din România, nu se dezice de trecut. Recunoaște că a intrat în contact cu numeroși oameni de renume, pe care nu dorește, însă, nici acum, să îi nominalizeze.

Acest fapt s-a dorit a fi fructificat și de către Corneliu Vadim Tudor, care, deși a publicat zeci de volume de poezii și proză, intenționa să își extindă activitatea de scriitor.

„Negocierile” dintre Clarence și cel supranumit „Tribunul” s-au oprit când travestitul a simțit intențiile lui Vadim Tudor, și anume acelea de a scoate la lumină numele persoanelor cu influență care se perindau într-o lume prohibitivă.

„Am vorbit foarte mult timp cu Vadim Tudor, după apariția mea la Capatos. A fost curios să mă cunoască, știi că el era un om foarte impulsiv.

Am mers la el, ne-am cunoscut și mi-a aflat toată situația și mi-a propus să facă o carte cu toată viața mea. A zis că o sponsorizează el, numai să îi dau detalii, să îi spun, el scria.

Mi-a spus așa: «Ar fi foarte interesant ca un om de la noi care a fost printre primii asumați și mai ales tu, ca vârstă, ai cunoscut foarte multe persoane!». Aș fi vrut să fac, dar ce m-a reținut, n-am vrut și am tot lungit-o, pentru că el voia persoane cu nume”, povestește Madame Clarence pentru CANCAN.RO.

Corneliu Vadim Tudor ar fi dorit să scrie o carte despre viața lui Madame Clarence (Foto: Arhivă)

„De ce să spun eu ce au făcut ei în tinerețe sau ce aventuri au avut?”

„Și voia persoane politice, persoane artistice, din toate mediile voia, dar cu influență. Și atunci eu nu zic că nu am cunoscut asemenea persoane. Am cunoscut, dar ce rost are să le spun? Unii dintre ei au murit, deci sunt lipsiți de apărare, nu mai aveau cum să se mai apere sau ce să zică.

Sau ăștia care sunt, ce rost are, poate și-au făcut o familie, poate au luat alt drum. De ce să spun eu ce au făcut ei în tinerețe sau ce aventuri au avut?

Poate a fost o aventură, poate a fost o plăcere. Mă chema mereu Vadim, chiar mă și ajuta cu ce avea el, câte puțin, un om foarte cu capul pe umeri!”, ne-a mai declarat Madame Clarence.

(NU RATA: CELEBRA MADAME CLARENCE: ”…DANI OȚIL E FOARTE DOTAT…” CEL MAI CUNOSCUT TRAVESTI DIN ISTORIA ROMÂNIEI S-A ÎNTORS ȘI DĂ DIN CASĂ DESPRE ”MICUȚUL PREZENTATOR”! )

„L-am tot dus cu vorba până a dispărut!”

Madame Clarence continuă șirul explicațiilor și dezvăluie, cu lux de amănunte, cum au decurs tratativele pentru întocmirea cărții despre viața celui mai cunoscut travestit român.

„Și l-am tot ținut eu așa, că azi, că mâine, că o să scriu, că o să vin să mai dau detalii. El deja începuse să noteze. Când am intrat la el în birou s-a uitat lung, m-a poftit pe scaun, frumos, politicos, am stat de vorbă, m-a întrebat despre viața mea și mi-a propus: «Ce ai spune dacă eu ți-aș face o carte?».

Am stat puțin pe gânduri, i-am spus «Da, mi-ar plăcea să scoateți o carte!».

Madame Clarence întocmește, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, un top al masculilor pe care îi apreciază (Foto: captură video)
Madame Clarence dezvăluie unde s-au oprit negocierile referitoare la cartea despre viața sa (Foto: captură video)

A doua zi când m-a mai chemat, mi-a explicat despre ce este vorba și a spus că el ar vrea o carte cu conținut mai mare, dar și cu nume din toate domeniile, ce am cunoscut, atunci m-am abținut.

Și l-am tot dus cu vorba, l-am tot dus cu vorba, până când, săracul, a dispărut. Îmi pare foarte rău de el, Dumnezeu să îl odihnească!”, a mai adăugat fosta „muză” a lui Corneliu Vadim Tudor.

(CITEȘTE ȘI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU ZECILE DE MII DE CĂRȚI ALE LUI CORNELIU VADIM TUDOR. „S-AR RĂSUCI ÎN MORMÂNT!”. APROPIAȚII FAMILIEI „TRIBUNULUI” FAC DEZVĂLUIRI ULUITOARE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de o asemenea ofertă IREALĂ
Orașul în care poți închiria o casă cu numai un euro. Cum poți beneficia de...
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
FOTO. Prezentatoarea știrilor sportive, gafăla TV! Ce s-a văzut în direct
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Scaunele mașinii tale pot cauza cancer! Care este substanța toxică folosită în mașinile noi?
Scaunele mașinii tale pot cauza cancer! Care este substanța toxică folosită în mașinile noi?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Tânără de 17 ani, moarte cumplită într-un accident provocat de prietenul ei, în Timiş. Băiatul avea permis de 4 zile şi primise BMW-ul cadou sâmbătă
Tânără de 17 ani, moarte cumplită într-un accident provocat de prietenul ei, în Timiş. Băiatul...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
Actorul din Războiul Stelelor a spus ADEVĂRUL! „Este mai mult un basm...
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
În ce stare se află Florin Piersic în aceste momente. Anunțul medicilor: “Fiecare oră este importantă”
În ce stare se află Florin Piersic în aceste momente. Anunțul medicilor: “Fiecare oră este...
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
Cum îți poți găsi telefonul Android dacă l-ai pierdut. Trebuie să urmezi acești pași
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum să...
VERDICT DUR pentru Simona Halep. A primit vestea chiar în această DIMINEAȚĂ: Nu are cum...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
Bărbatul căruia i s-a făcut primul transplant de rinichi de porc modificat genetic a murit
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în zona de...
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă radical. Ciolacu, anunț în direct la TV: Trebuie să intre în...
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Important pentru toți utilizatorii de Chrome. Google a făcut acum anunțul
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector: clasamentul pe Capitală! Cifre OFICIALE
Miliarde de euro din fonduri UE, ratate de Nicușor Dan și de edilii de sector:...
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia fratelui său. A vrut s-o cucerească şi pe soacra acestuia
Ce poate face acum vedeta care a avut o relaţie de 8 ani cu soţia...
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină...
Câștigătorul Eurovision 2024 este non-binar. Tot ce trebuie să știi despre Nemo
Câștigătorul Eurovision 2024 este non-binar. Tot ce trebuie să știi despre Nemo
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut
Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un...
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai bună perioadă, viața li se schimbă complet
Cinci zodii vor avea cel mai mare noroc în următoarele 6 luni. Vine cea mai...
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste: ”Cât de frumos!”
Locul din România unde ninge abundent. Ninsori ca în toiul iernii și peisaj de poveste:...
×