Acasă » Vedete » Miliardarul moldovean o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru! A ”scăldat-o” în Moet, a acoperit-o cu trandafiri, iar ea… Și-a aruncat lenjeria intimă la Paris!

Miliardarul moldovean o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru! A ”scăldat-o” în Moet, a acoperit-o cu trandafiri, iar ea… Și-a aruncat lenjeria intimă la Paris!

De: Diana Măcică 19/09/2022 | 23:40

Bărbații din „lumea bună” se întrec în bogății! Protagonistul serii este nimeni altul decât Gabriel Stati. Pe lângă bogăția de femeie pe care o are lângă el, Anastasia Fotachi, traiul pe care îl duce, dar și pe care i-l asigură partenerei sale este de departe unul faraonic. CANCAN.RO vă prezintă imagini colosale cu viața extravagantă a miliardarilor din Republica Moldova. Îți stă inima în piept, nu glumă! Vorbim de muulte milioane de euro!

Gabriel Stati este un împătimit al cadourilor scumpe pe care i le oferă soției sale, Anastasia Fotachi. De altfel, o răsfață cu vacanțe extravagante și bijuterii ale căror prețuri se ridică la zeci de mii de euro.

Mai mult decât atât, o ține-n puf pe blonda lui Dan Negru, o ”scaldă” în Moet, o acoperă cu trandafiri, iar ea își aruncă lenjeria intimă în clipuri pe TikTok! Noua „aroganță” a cuplului?! Plimbare cu un Rolls-Royce decapotabil în apropiere de Turnul Eiffel.

Anastasia Fotachi își aruncă lenjeria intimă în clipuri pe TikTok (Foto: captură video)

(VEZI AICI: LEGĂTURA NEȘTIUTĂ DINTRE DAN NEGRU ȘI SUPER-MODELUL CARE SE MĂRITĂ CU MOȘTENITORUL AVERII DE 2 MILIARDE €: “AU FOST ANUMITE MOMENTE CÂND…”)

Gabriel Stati îi asigură Anastasiei Fotachi o viață de lux

Fiul lui Anatol Stati se ocupă de extravaganțe încă de la începutul relației pe care o are cu Miss Bikini Moldova 2015 și care datează de mai bine de trei ani. „Prințișorul petrolului” a avut grijă încă de pe atunci ca partenera lui să conducă o mașină „confortabilă” așa că i-a dăruit un automobil de lux, marca Mercedes.

Miliardarul obișnuiește să meargă cu iubita lui în locuri exotice, în vacanțe care costă o avere, după cum vă puteți convinge dacă deschideți GALERIA FOTO+VIDEO incendiară pe care v-am pus-o la dispoziție.

Veți descoperi cum trăiesc miliardarii din Republica Moldova pentru că… obrazul subțire cu cheltuială se ține.

Gabriel Stati și Anastasia Fotachi, în vacanță la Paris / (Sursa: Instagram)

(NU RATA: Gabriel Stati și-a sărbătorit ziua de naștere. Ce ținută sexy a purtat iubita, la petrecerea fastuoasă)

Gabriel Stati, deținătorul unui impresionant parc auto

Fiul lui Anatol Stati este recunoscut pentru viața extravagantă pe care o trăia prin București, în urmă cu câțiva ani. Ca un adevărat milionar, de fiecare dată când pășea în localurile exclusiviste din Capitală, Gabriel Stati era însoţit de mai mulți bodyguarzi.

Totodată, „prințișorul petrolului” nu se dezice de „aroganțe”, așa că este deținătorul mai multor bolizi de lux care valorează, cumulat, peste un milion și jumătate de euro.

Adevărul e că Anastasia Fotachi are de unde alege dimineața când se trezește și are nevoie să iasă să-și rezolve treburile, dar vrea și să facă impresie bună… căci vorbim de “piese grele” pe care le deține soțul.

Un Cadillac Escalade – în valoare de 70.000 de euro, un BMW 760 – în valoare de 75.000 de euro, un Aston Martin DB9 – care costă 170.000 de euro, două Rolls Royce Phantom, unul de culoare roşie şi altul negru – în valoare de 250.000 de euro fiecare, și un Ferrari 599 GTB – cu un preț de 180.000 de euro.

Asta nu este tot, căci lista continuă. Gabi Stati mai deține două Chevrolet-uri, unul Tahoe şi celălalt Suburban – în valoare de 110.000 de euro, cumulate, un BMW 630 – în valoare de 70.000 de euro, dar şi mai multe Mercedes-uri: C200 – în valoare de 55.000 de euro, un E220 – de 60.000 de euro şi un CLS320 – de “numai” 35.000 de euro.

Înșiruirea de mașini nu se oprește aici, căci Stati mai posedă alte două Mercedes-uri Sprinter – doar una costând 17.000 de euro, alte două autoturisme Volkswagen Golf,  dar şi un Ford Transit – care a costat 9.000 de euro,  maşini care sunt, cel mai probabil, folosite în afacerile pe care le are milionarul.

Câteva dintre bijuteriile pe patru roți ale lui Gabriel Stati

(VEZI ȘI: Miliardarul Gabriel Stati, încurajat de masonii de la Chisinau)

Anastasia Fotachi și Gabriel Stati, nuntă demnă de milionari

Faptul că fiul lui Anatol Stati, Gabriel (45 de ani) s-a căsătorit recent cu Anastasia Fotachi (26 de ani) nu mai este un secret. Milionarul în euro o iubește pe blondină de mai mulți ani, însă înainte de ea a curtat mai multe celebrități din showbiz, printre care Andreea Raicu, Lili Sandu, Cristina Rus, Maria Marinescu.

De altfel, Gabriel Stati și Anastasia Fotachi sunt împreună de aproximativ trei ani, iar logodna a venit în anul 2020. Semn că iubirea e mare și trebuia oficializată și cu acte, pe 1 septembrie a fost organizată nunta de lux, la castelul deținut de Gabriel Stati, aflat la periferia orașului Chișinău.

Fiind obișnuiți cu un trai cufundat în milioane de euro, ceremonia bineînțeles că nu s-a lăsat mai prejos, iar Dan Bittman și Marcel Pavel au fost printre cei care au întreținut atmosfera și au ținut oamenii în picioare până în zori.

Anastasia nu este străină de lumina reflectoarelor, ea fiind fotomodel și, mai mult decât atât, a fost desemnată Miss Bikini Moldova 2015. S-a remarcat și ca prezentatoare, alături de Dan Negru, la „Roata norocului”, în Republica Moldova.

Gabriel Stati nu este la primul mariaj. El a mai fost căsătorit cu Natalia Diacov, fiica politicianului Dumitru Diacov. Din iubirea lor s-au născut trei copii. Însă lucrurile n-au mers „ca pe roate”, iar după divorț, fiul lui Anatol Stati a început o poveste de iubire cu Anastasia, mai mică cu 20 de ani decât el.

Urmașul lui Anatol Stati, milionar încă de la vârsta de 22 de ani

Anatol Stati este probabil mândru că fiul îi calcă pe urme. De altfel, și Anatol trăiește o viață faraonică, fiind considerat cel mai bogat om din Republica Moldova. Averea acestuia a fost estimată la două miliarde de euro.

Anatol Stati este fondator, președinte și CEO al companiei Ascom Group încă din anul 1994, având și afaceri în domeniul petrolului în Kazahstan și Sudan.

Iar pentru că „milion cu milion fac mai multe milioane”, Gabriel Stati l-a urmat îndeaproape pe tatăl său, a intrat în business-uri la numai 16 ani posedând, deja, primul milion de dolari la doar 22 de ani.

Gabriel Stati a făcut primul milion de dolari la 22 de ani / (Sursa: Instagram)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. A intrat în presă în anul 2021 lucrând ca reporter/redactor pentru Antena Stars, post de televiziune aparținător al trustului media Intact. Pasionată de astrologie și horoscop, citeste mai mult
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...