Acasă » Cancan » Război total între Cioacă și familia Elodiei! Băiatul împlinește 18 ani și… “A început să plângă în hohote!” + Ce va moșteni

Război total între Cioacă și familia Elodiei! Băiatul împlinește 18 ani și… “A început să plângă în hohote!” + Ce va moșteni

De: Răzvan Scarlat 23/03/2023 | 23:40

Au trecut 16 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. Între timp, avocata a fost declarată moartă, iar familia ei nu-și găsește liniștea. Durerea e cu atât mai mare pentru Emilia Ghinescu, întrucât nu poate interacționa cu Patrick, nepotul ei, ținut din scurt de familia Cioacă. CANCAN.RO a aflat când s-a produs ruptura definitivă între părți, dar și ce moștenire ar trebui să primească adolescentul. Avem declarații în exclusivitate direct de la sursă.

De când Elodia a dispărut de pe fața pământului, Emilia Ghinescu, mama avocatei, nu mai are liniște și are sufletul distrus de durere. Nu și-a mai văzut nepotul, pe Patrick, de 11 ani! Acesta ar fi fost influențat de familia Cioacă, în special de sora fostului polițist, care ar fi reușit să-l întoarcă împotriva rudelor materne. Reporterii site-ului nr. 1 au luat legătura cu Marinela-Crina Radu, avocat cu experiență de 19 ani în baroul Brașov, care ne-a dezvăluit lucruri de-a dreptul incredibile care te lasă, fără exagerare, cu gura căscată.

Doamnei Ghinescu nu i se permite să comunice cu copilul. Nici prin telefon, prin niciun alt mijloc. Nu i se permite să meargă la ei acasă ca să-l vadă pe copil. Când Patrick era mai mic, prin executorul judecătoresc, doamna Ghinescu a reușit să-l vadă pe copil. După care doamna Ghinescu s-a gândit că este prea mare trauma asta pentru copil. Și a decis să lase copilul să mai crească, poate va conștientiza ce se s-a întâmplat. Doamna Ghinescu l-a crescut de la o vârstă fragedă. În prezent, Patrick nu ține legătura cu familia Ghinescu. A fost influențat negativ de familia Cioacă în privința mamei și a bunicilor pe linie maternă”, ne-a declarat avocata.

(VEZI AICI: MARIUS CSAMPAR, SCANDAL CU CRISTIAN CIOACĂ, DUPĂ GRATII: “DACĂ ĂSTA MAI STĂ ÎN CAMERĂ AZI, EU ÎL BAT!”)

“I-a spus copilului că tatăl său este la închisoare din cauza doamnei Ghinescu”

În continuare, avocata Marinela-Crina Radu ne-a povestit un episod halucinant, care i-au avut în prim plan pe Emilia Ghinescu, nepotul ei, Patrick, și pe sora lui Cristian Cioacă, Anamaria Ene. Ultima întâlnire dintre părți a fost cu scântei, iar momentul șocant s-a aflat de abia acum.

Am fost de față când domna Ghinescu s-a dus la școală să-l vadă pe copil. În acel moment nu era sora lui Cristian Cioacă prezentă, erau doar directorul și doamna învățătoare. Copilașul s-a apropiat de doamna Ghinescu, a luat-o de mână, s-a apropiat cu căpșorul de ea și a întrebat-o: ‘De ce vii la mine câteva zile?’

În momentul în care a fost înștiințată de acest lucru, sora lui Cristian Cioacă a venit la școală și a început să țipe la copil și să-i spună că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare. Și atunci copilul a început să plângă și i-a spus doamnei Ghinescu că nu îi iubește, pentru că tatăl lui este la închisoare din cauza ei. Copilul a fost influențat, nu a știut realitatea. Practic, de când a fost arestat Cristian Cioacă, Patrick nu și-a mai văzut rudele din partea mamei”, ne-a dezvăluit avocata familiei Ghinescu.

Război total între Cioacă și familia Elodiei!
Cristian Cioacă ar fi înstrăinat mare parte din bunurile pe care ar fi trebuit să le moștenească fiul său, Patrick

(CITEȘTE ȘI: CRISTIAN CIOACĂ, DAT ÎN JUDECATĂ! I SE CER DESPĂGUBIRI DE 380.000 DE EURO)

Ce avere ar trebui să moștenească fiul Elodiei

Totodată, CANCAN.RO a aflat și ce avere ar trebui să moștenească Patrick, în momentul în care va deveni major. Problema este că bunurile ar fi fost deja înstrăinate de Cristian Cioacă. La mijloc sunt imobile, dar și mulți, mulți bani.

Copilul este unicul moștenitor al Elodiei, deoarece Cristian Cioacă a fost declarat nedemn. Toate bunurile Elodiei ar fi trebuit să intre în masa succesorală și să le moștenească Patrick. Însă Cristian Cioacă, mare parte din aceste bunuri, le-a înstrăinat. Nu a urmărit interesul copilului, ci doar pe al lui. Trebuie să moștenească imobilul unde a avut Elodia cabinetul. Cristian Cioacă l-a înstrăinat, însă, cu act de vânzare-cumpărare.

Plus imobilul unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar și autoturismul soților pe care Cristian Cioacă l-a înstrăinat surorii dumnealui pe o sumă derizorie. Mai este o cotă dintr-un apartament de pe strada Nucului din Brașov. Aici mai adăugam banii care au fost la momentul în care Elodia a fost omorâtă, erau vreo 30.000 de euro în cont. Bijuteriile Elodiei, hainele, pantofii, poșetele… Erau de o anumită valoare și aceste obiecte. Ele ar fi trebuit să intre în masa succesorală de care copilul să beneficieze. Este evident că Cristian Cioacă și familia lui nu au urmărit interesul copilului, ci pe al lor”, a declarat Marinela-Crina Radu.

(NU RATA: FIUL ELODIEI, LOVITURĂ GREA PENTRU CRISTIAN CIOACĂ. CE DECIZIE A LUAT ADOLESCENTUL, LA 15 ANI DE LA DISPARIȚIA MAMEI SALE)

500 de lei pe lună pentru asigurare

Din fericire, Elodia și mama ei i-au făcut lui Patrick o asigurare, de care băiatul ar trebui să beneficieze când va împlini 18 ani.

Doamna Ghinescu și Elodia îi puneau lunar 500 de lei, iar când împlinea 18 ani Patrick să beneficieze de acești bani pentru a urma niște școli bune. Copilul ar putea beneficia și de această asigurare. El ar trebui să beneficieze de toate aceste bunuri, dar mare parte din ele nu mai sunt pentru că, Cristian Cioacă și le-a însușit, le-a folosit în propriul interes. Sau poate le-a păstrat și le va da copilului, noi nu știm”, a concluzionat avocata.

Război total între Cioacă și familia Elodiei!
Emilia Ghinescu este disperată că nu-și poate vedea nepotul din cauza familiei lui Cioacă

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare

În iunie 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte și profanare de cadavre, dar și de violarea corespondenței electronice a soției sale, Elodia Ghinescu. Fostul polițist își execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași. Pe 1 februarie, a sperat că va fi eliberat condiționat, dar magistrații i-au respins cererea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
CUTREMUR de Florii, în zona Vrancea/Ce trebuie să faci în cazul producerii unui seism puternic
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport, un balon cu aer cald și un cinematograf
Cum va arăta M5, superiahtul miliardarilor care se transformă în submarin. Va avea un heliport,...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Persoană înecată în mare, în stațiunea Mamaia. Tragedie de Florii pe litoral
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero. E chiar mai ieftin să îți cumperi o casă nouă
Cât costă, de fapt, manopera pentru un apartament pe care îl renovezi de la zero....
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să le îndepărtezi neapărat de lângă router pentru un internet mai rapid. O să vezi imediat diferența
Obiectele care îți blochează semnalul de la WiFi. Mulți români fac această greșeală. Trebuie să...
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL de la bancă
S-A DECIS PLATA a câte 3.000 de euro pe lună. Banii intră direct ÎN CONTUL...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Anunț istoric pentru cei care au mașini PE MOTORINĂ. Vestea pe care nu o mai auziseră de foarte MULT TIMP
Anunț istoric pentru cei care au mașini PE MOTORINĂ. Vestea pe care nu o mai...
Floarea din România ce nu trebuie ruptă. Riscurile sunt foarte mari
Floarea din România ce nu trebuie ruptă. Riscurile sunt foarte mari
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!
Prințișorul Craiovei, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: Am trăit cu 50 de...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era hărăzit”
Motivul pentru care Paula Seling a vrut să plece definitiv din România: ”Drumul meu era...
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei doi de dragul fiicelor
Andreea Bălan a pus stop scandalurilor cu George Burcea. La ce decizie au ajuns cei...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...