Acasă » Vedete » Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”

Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”

De: Andreea Voicu 25/08/2023 | 19:59
Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce fostul iubit i-a golit casa: ”M-am săturat să trăiesc în teroare”
Primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce i-au fost luate mai multe bunuri din casă / sursă foto: CANCAN.RO

Loredana Chivu a declarat că trăiește în teroare, după despărțirea de fostul iubit. Blondina s-a trezit cu executorul la ușa apartamentului din Pipera. Au folosit o bormașină, pentru a pătrunde în locuință. Acasă se afla și blondina, speriată și revoltată de toată situația prin care trece. După imaginile apărute în CANCAN.RO, au apărut și primele declarații ale Loredanei Chivu. Iată detaliile mai jos, în articol.

Loredana Chivu nu are liniște din cauza fostului iubit. După ce a ales să pună capăt relației, după mai bine de trei ani, blondina susține că trăiește într-o adevărată teroare. CANCAN.RO v-a arătat, în exclusivitate, momentul în care autoritățile au spart ușa imobilului din Pipera și au pătruns în casa blondinei. (VEZI AICI VIDEO) Speriată și revoltată de cele întâmplate, Loredana Chivu nu a putut înțelege motivul real pentru care îi sunt luate bunurile din locuință. Printr-o asemenea situație a trecut și în casa mamei sale, de la Lungulețu. (VEZI AICI DETALIILE EXCLUSIVEAcum, Loredana Chivu a rupt tăcerea și a vorbit despre perioada dificilă pe care o traversează.

Vezi și FOSTUL IUBIT AL LOREDANEI CHIVU VREA SĂ-ȘI RECUPEREZE CADOURILE CU POLIȚIA! A PLECAT DIN CASĂ CU TELEVIZOARE ȘI TREI URSULEȚI DE PLUȘ

Susține că trăiește în teroare din cauza fostului iubit

Au apărut primele declarații ale Loredanei Chivu, după ce blondina trece printr-o situație dificilă. Blondina a mărturisit că s-a trezit pur și simplu că i se sparge ușa apartamentului din Pipera. La locuința blondinei s-a prezentat executorul, în compania jandarmilor. Momentul a fost filmat. În cadrul unui interviu televizat, blondina a mărturisit că trece printr-o adevărată teroare din cauza fostului său iubit. Este a doua oară când autoritățile vin să îi ridice anumite bunuri. Prima oară a fost în urmă cu o săptămână, obiectele fiind luate din casa mamei sale, de la Lungulețu, județul Dâmbovița.

„M-am trezit cu acești oameni la mine la ușă. Au spart ușa, de fapt, au intrat cu forța, spunând că trebuie să îmi ia mai multe obiecte din casă, mai multe însemnând toate dacă se poate. Trei canapele, două paturi, patru televizoare, un frigider. Asta pentru suma de 690 de milioane vechi. S-au ridicat bunuri cam în valoarea asta de la mama de acasă, două televizoare, niște geci de blană, niște ursuleți. Sunt sătulă de el, m-am săturat să trăiesc în teroare și în tot ceea ce îmi face doar pentru răzbunarea lui doar pentru că el m-a bătut, el m-a amenințat cu moartea.

El a creat toate situațiile astea și tot el se răzbună. Am aflat și eu ulterior, după ce mi s-a întâmplat în Columbia, am aflat ce caracter are această tentativă de bărbat, pentru că el nu e bărbat. Mi-e pur și simplu rușine de tot ceea ce trăiesc și de tot ceea ce mi se întâmplă și simt că mă sufoc și nu știu cum să dau înainte”, a spus Loredana Chivu.

Apartamentul este achitat de blondină, precum și bunurile existente în el

Cu lacrimi în ochi, Loredana Chivu a continuat să mărturisească prin ce calvar trece. Blondina a fost amenințată de fostul partener și nu înțelege motivul pentru care îi sunt ridicate anumite bunuri din casă. Locuința a fost achiziționată prin intermediul unui credit ipotecar. Este luat pe numele blondinei. De altfel, bunurile pe care le avea în casă au fost plătite tot de Loredana, având drept dovadă facturile. Totodată, blondina trăiește cu teamă că ar putea să se întâmple lucruri mult mai rele.

„Nu a existat un proces în sensul ăsta. Nu știu cine a hotărât că eu datorez bani. De banii ăștia au intrat și au făcut tot circul posibil. Sunt amenințată, dacă eu sunt singură în casă și intră 7 bărbați peste mine. (…) Umilințe, el nu acceptă că a fost refuzat de o femeie și că nu pot să stau lângă el, că m-a bătut și că m-a amenințat în fel și chip. M-a terorizat, el așa știe să facă. Am crezut că sunt protejată de lege, pentru că nu am făcut absolut nimic rău. Apartamentul este luat prin credit ipotecar. Luat pe numele meu, plătit de mine, din banii mei. Sunt ale mele, nu mi-a cumpărat nimeni niciun televizor. Sunt ale mele, cumpărate de mine, eu am facturi pe numele meu. De asta nu înțeleg ce se întâmplă.

El susține că e drept prejudiciu. Susține că eu, persoană fizică, aș fi împrumutat din firma lui. Niciodată. Eu nu am semnat niciodată un act de împrumut între mine și el. El se dădea drept om de afaceri, venea cu cadouri la mine. Niciodată nu i le-am cerut, după care vine și face înjoseli”, a spus blondina.

Vezi și ”M-A BĂTUT, M-A TERORIZAT! MI-A SPUS: ORI CU EL, ORI MOARTĂ!” DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! CALVARUL PRIN CARE A TRECUT LOREDANA CHIVU ÎNTR-UN HOTEL DIN COLUMBIA

Loredana Chivu: O să mă vedeți probabil moartă și mai și mușamalizează cazul!”

De altfel, blondina a susținut că săptămâna trecută, când au fost ridicate bunuri din casa mamei sale din județul Dâmbovița, acțiunea ar fi fost mai „gravă”. Potrivit primelor declarații ale Loredanei Chivu, blondina se gândește la ce e mai rău, din cauza acțiunilor fostului său partener.

„Săptămâna trecută s-a întâmplat același lucru, un pic mai grav. A fost bruscată. (…) Domnul executor nu ținea cont de sumă. Mă gândesc la ordin de protecție, la plângeri penale, la tot ce se poate, ca să fiu protejată. Nu mai pot să dorm liniștită în casa mea. Nu știe ce șpăgi să mai dea și ce rău să mai facă. O să mă vedeți probabil moartă și mai și mușamalizează cazul!”, a spus Loredana Chivu, la Antena Stars.

Sursă foto: CANCAN.RO

Urmărește Cancan.ro pe Google News
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut parte din echipa Kanal D. Din 2019 a activat în cadrul echipei CIAO. Până în prezent, are la activ peste 9500 de citeste mai mult
Parteneri
Leguma-fruct pe care trebuie să o mănânci ÎN FIECARE ZI de vară, potrivit Mihaelei Bilic. Previne cancerul, infarctul și te ajută să slăbești
Leguma-fruct pe care trebuie să o mănânci ÎN FIECARE ZI de vară, potrivit Mihaelei Bilic....
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Câți amanți a avut, de fapt, celebra Maria Tănase. Deși erau celebri, artista l-a iubit cu adevărat pe unul singur
Câți amanți a avut, de fapt, celebra Maria Tănase. Deși erau celebri, artista l-a iubit...
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui Ebrahim Raisi. Răspunsul americanilor
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
Putin confiscă pe bandă rulantă activele occidentale din Rusia. Lista marilor companii din Vest afectate de decizia Kremlinului
Putin confiscă pe bandă rulantă activele occidentale din Rusia. Lista marilor companii din Vest afectate...
Cum îți dai seama că mașina ta este urmărită prin GPS?
Cum îți dai seama că mașina ta este urmărită prin GPS?
Ucigașul Florentinei, tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita din gelozie, a fost internat la Psihiatrie: „Spunea că aude voci” Vasile Ștefan era dependent de substanțe interzise
Ucigașul Florentinei, tânărul de 24 de ani care și-a ucis iubita din gelozie, a fost...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin Roman. VIDEO
Bătaie în Parlament. Dan Vîlceanu, acuzat că l-a lovit cu genunchiul în nas pe Florin...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
O structură GIGANTICĂ ascunsă în adâncurile spațiului!
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Orașul din România unde se deschide o nouă fabrică. Zeci de locuri de muncă noi vor fi disponibile
Orașul din România unde se deschide o nouă fabrică. Zeci de locuri de muncă noi...
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei. E adorată de români, iar bugetul e unul prietenos
Stațiunea de pe litoralul românesc unde o noapte de cazare costă doar 35 de lei....
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
România este în elita mondială. Nu ne poate întrece nimeni. Suntem pe primul loc
Ştirea momentului, Nu se mai ştia nimic de beizadeaua Victoraş Micula
Ştirea momentului, Nu se mai ştia nimic de beizadeaua Victoraş Micula
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi alegerile sunt amânate
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Ungurii ne dau clasă. Succes imens chiar în inima României. Ce au făcut în Transilvania
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Bătaie în Parlamentul României. I-a spart nasul
Zodia care se va îmbogăți începând cu 15 iunie 2024. Acești nativi vor atrage abundența în viața lor și se vor umple de BANI
Zodia care se va îmbogăți începând cu 15 iunie 2024. Acești nativi vor atrage abundența...
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din partea judecătorilor. Decizia e definitivă
Uitat de lume într-un azil de bătrâni, Irinel Columbeanu a primit o veste uriaşă din...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ipotezele luate în calcul cu privire la prăbușirea elicopterului președintelui Iranului:
Ipotezele luate în calcul cu privire la prăbușirea elicopterului președintelui Iranului: "Puțini vor crede că...
Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment
Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie dus prima oară la biserică
Alimentul pe care e bine să-l dai de pomană de Sfinții Constantin și Elena. Trebuie...
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
×