Acasă » Vedete » Marina Almășan intervine în scandalul cu Eva Măruță. Prezentatoarea TVR i-a dedicat un editorial. „Nu am fost nicidecum rugată să-i pun o vorbă bună”

Marina Almășan intervine în scandalul cu Eva Măruță. Prezentatoarea TVR i-a dedicat un editorial. „Nu am fost nicidecum rugată să-i pun o vorbă bună”

De: Alexandra Costea 24/01/2024 | 14:18

Marina Almășan intervine în scandalul în care este implicată Eva, fiica soților Măruță. Prezentatoarea de la TVR i-a dedicat micuței actrițe un editorial pe blogul ei personal. Ce părere are jurnalista despre valul de negativitate apărut la adresa protagonistei din „Tati part-time”?

Debutul în lumea filmului al Evei Măruță a declanșat un val de negativism în rândul publicului. Micuța este aspru criticată pentru prestația ei, iar în apărarea ei au sărit mai multe vedete. Printre acestea se regăsesc Dana Rogoz, Marian Godină, Mara Bănică, Serghei Mizil și chiar Irina Margareta Nistor, un critic de film cu o vastă experiență. Marina Almășan intervine în scandalul în care este implicată fiica soților Măruță. Jurnalista de la TVR  îi prevestește un viitor strălucit fetiței, susținând că a moștenit tot ce se putea mai bun de la părinții ei.

Citește și: PREZICĂTOAREA CARE ANUNȚĂ DIVORȚUL ANDREI DE CĂTĂLIN MĂRUȚĂ. CARMEN HARRA CREDE CĂ VEDETELE DE LA PRO TV ÎȘI VOR SPUNE ADIO

Marina Almășan îi ia apărarea Evei Măruță. Ce a scris în editorialul pe care i l-a dedicat

Prezentatoare TVR i-a dedicat Evei Măruță un editorial pe blogul ei personal, acolo unde a mărturisit că a văzut doar secvențe din filmul „Tati part-time”. Jurnalista susține că i-a fost suficient să realizeze că micuța are în față un viitor strălucit. Editorialul are scopul de a contrabalansa valul de critici izbucnit după debutul cinematografic al fetiței în vârstă de 8 ani. Marina Almășan a remarcat la Eva expresivitatea și naturalețea, lucruri care o recomandă din plin pentru un viitor în actorie.

„Nu, n-am văzut filmul, nu, nu am fost nicidecum rugată să-i pun o vorbă bună’. Și oricum, nu sunt omul care să scrie la comandă’! Scriu acest editorial din convingere, scriu ca mamă, ca jurnalist, ca om care se vrea obiectiv.

O urmăresc pe Eva Măruță de ceva vreme, în online. Mărturisesc că am fost curioasă tare să văd ce a rezultat din unirea a doi oameni pe care îi cunosc personal și pe care îi îndrăgesc demult de tot, cam de pe vremea când cocheta, fiecare din ei, cu celebritatea.

Cătălin mi-a fost coleg mai mic în TVR (și n-am contenit să-l felicit pentru curajul de a se fi desprins’, la un moment dat, și de a se fi lăsat pe mâna unor oameni care au știut să-i valorifice talentul), iar despre Andra pot spune că s-a lansat inclusiv în emisiunile mele.

Fetița m-a cucerit din prima! A furat’ de la ai săi tot ce se putea fura mai bun și, suprapus peste farmecul ce amprentează oricum vârsta fragedei copilării, rezultatul a fost magnific: puștoaica talentată foc, dezinvoltă, naturală, guralivă si expresivă prin fiecare gest al său, atât de diferită față de mult mai sobrul său frate mai mare, m-a cucerit cu totul.

Gâgalicea asta o să ajungă mare!’ – mi-am zis atunci, cu flerul pe care cele 3 decenii de televiziune mi l-au hrănit intens… Au trecut nu mulți ani și mi-am confirmat previziunile: Eva Măruță a ajuns între timp o și mai mare vedetuță (diminutivul l-am ales doar pentru rimă, nicidecum pentru a-i diminua meritele!), cucerind, iată si marele ecran”, a scris jurnalista pe blogul ei.

Jurnalista de la TVR este de părere că Eva Măruță va purta mereu povara numelui părinților, în ciuda meritelor și a talentului ei.

„Dar cum mai totdeauna succesele oamenilor vin la pachet cu pizma frustraților din jur, nici juna actriță n-a scăpat de acest nobil sentiment, propriu impotenților și, în general, celor obișnuiți să se înece cu propria ură.

Nu mi-e greu să intuiesc ceea ce simt părinții, citind comentariile veninoase ce însoțesc postările aferente recent lansatului film, în care copila lor talentată își face debutul.

Am văzut destule secvențe din acesta, suficiente pentru a cuantifica gratuitatea reacțiilor pomenite mai sus. Sper, din toată inima, ca toți cei dragi fetiței să blocheze accesul acesteia la răutățile concetățenilor.

Da, Eva Măruță va duce toată viața povara numelui părinților săi și a celebrității lor, chiar dacă aceasta din urmă s-a construit pe talent și muncă de Sisif.(…)’, a mai precizat Marina Almășan.

Citește și: ALEX BOGDAN, REACȚIE FERMĂ ÎN APĂRAREA EVEI MĂRUȚĂ. ACTORUL PRINCIPAL DIN TATI PART-TIME E DEZGUSTAT: ”NE AFECTEAZĂ”

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Cristi Borcea are o „Valentina Pelinel mică”. „Doar că are ochii albaștri”
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf! „Este executat silit pe tot ce are și este în degringoladă”
Prodanca, adevărul despre mașinile „furate” din fața vilei de la Snagov! L-a spulberat pe Reghecampf!...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat mâncare în casă”. Cum s-a schimbat viața artistului de când a devenit faimos
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce primești de la stat dacă descoperi petrol sau gaze în curtea ta sau în terenul de la câmp. Scrie clar în lege, dar puțini români știu=
Ce primești de la stat dacă descoperi petrol sau gaze în curtea ta sau în...
Stațiunea din România care renaște dintre ruine. A fost considerată “perla” balneară a țării, iar turiștii o umpleau până la refuz în trecut
Stațiunea din România care renaște dintre ruine. A fost considerată “perla” balneară a țării, iar...
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un gol imens
România a pierdut cea mai iubită cântăreață de muzică populară. Moartea ei a lăsat un...
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Lege pentru toți șoferii din România. INTERZIS pentru cei care trebuie să facă ITP-ul
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
Buletin furat sau pierdut în străinătate. Procedura de urmat pentru revenirea în țară
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Clipe DECISIVE pentru Florin Piersic! Anunțul medicilor, în urmă cu puțin timp
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
Mesajul astrelor pentru zodii, 11 mai 2024. Noroc pentru Fecioară. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 11 mai 2024. Noroc pentru Fecioară. Schimbare pentru Capricorn
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată România și stă cel mai bine la transport în comun, piste de biciclete și parcări
Cartierul în care e bine să te muți astăzi. E cel mai sigur din toată...
×