Acasă » Știri » Povestea fabuloasă a Nataliei. I s-a spus că nu poate rămâne însărcinată, dar a născut 3 copii. Cum a fost posibil

Povestea fabuloasă a Nataliei. I s-a spus că nu poate rămâne însărcinată, dar a născut 3 copii. Cum a fost posibil

De: Oriana Popescu 26/02/2024 | 15:12
Povestea fabuloasă a Nataliei. I s-a spus că nu poate rămâne însărcinată, dar a născut 3 copii. Cum a fost posibil
Natallie kelly alături de Lyra, fiica pe care a purtat-o în pântec pentru o altă familie. Sursa: The Mirror

Natalie Kelly, mamă a trei copii, a reușit să rămână însărcinată în mod natural, în ciuda faptului că a fost diagnosticată cu ovare polichistice. Așa că a decis să ajute alte mămici, pentru a-și îndeplini visul de a avea copii. 

Nataliei, în vârstă de 38 de ani, i s-a spus că are o problemă de sănătate, care o împiedică să poată face copii. Însă, în mod miraculos, a reușit să aibă trei copii pe cale naturală. Astfel, în noiembrie Natalie a dat naștere unui copil perfect sănătos, transformând visul de a avea o familie să devină realitate.

Natalie, asistent didactic voluntar, a decis să ajute și alte mămici care nu pot avea copii, mai ales că si ea a trecut prin același scenariu dureros. Femeiaeste voluntară într-o asociație de mame surogat, care ajută cuplurile să-și întemeieze o familie.

,,Am ajutat la întemeierea unei familii pentru altcineva și asta îmi doream să fac de ani de zile. Este un vis devenit realitate și pentru mine.”, a declarat aceasta potrivit The Mirror.

Cum a aflat Natalie că suferă de o boală, care o împiedica să facă copii

La vârsta de 21 de ani, Natalie a fost diagnosticată cu ovare polichistice -o afecțiune care poate afecta fertilitatea. Doctorii i-au spus că, dacă își dorește copii, trebuie să apeleze la o mamă surogat.

,,Să mi se spună că am nevoie de o mamă surogat pentru a avea o familie a fost devastator, deoarece, chiar și la 21 de ani, știam că vreau să fiu mamă într-o zi.”, a spus aceasta conform sursei menționate anterior.

Câteva luni mai târziu, ea se împăcase cu gândul că nu poate avea copii, când a fost diagnosticată cu melanom malign – cea mai mortală formă de cancer de piele posibilă – după ce o aluniță de pe brațul ei a devenit din ce în ce mai dureroasă. Operația a fost un succes, dar Natalie a fost sfătuită să nu înceapă încă tratamentul de fertilitate.

Când au trecut doi ani, fără nici un semn de revenire a cancerului, Natalie a îndrăznit să spere la o familie. Ea a întâlnit un nou partener cu câteva luni mai devreme și a început să caute o mamă surogat. Spre uimirea ei, însă, a rămas însărcinată pe cale naturală:

,,A fost un șoc atât de mare, nu m-aș fi așteptat niciodată. În ciuda faptului că doctorii mi-au spus că nu voi fi niciodată mamă, eram de fapt însărcinată. În timp ce mă uitam mirată la testul pozitiv, mi-am jurat că într-o zi voi ajuta pe altcineva să aibă un copil”. 

Citește și: PENTRU ISABEL VIAȚA BATE FILMUL. TÂNĂRA A DESCOPERIT CĂ MAI ARE FRATE GEAMĂN MAI MARE CU ȘAPTE ANI DECÂT EA

Cum a ajuns Natalie Kelly să fie mamă surogat

Natalie a trecut prin multe situații cumplite, însă vestea că nu poate fi mamă pe cale naturală a doborât-o cel mai mult și a încercat să se informeze ce presupune a fi o mamă surogat. Însă, Dumnezeu a avut alte planuri cu ea și, după o sarcină fără probleme, s-a născut fiul ei, Archie, acum în vârstă de 12 ani.  După ce le-a avut pe Amber, acum în vârstă de nouă ani, și Chloe, în vârstă de șapte ani – de asemenea, concepute natural – Natalie și-a ținut promisiunea de a-i ajuta pe alții:

,,M-am simțit incredibil de norocoasă să fiu mamă a trei copii. Acum am vrut să dau un pic din acest noroc altcuiva. Am jurat că voi fi o mamă surogat și voi face ca visul altcuiva de a avea o familie să devină realitate – deoarece știam cum este să crezi că nu vei putea fi niciodată părinte.”, a continuat aceasta.

Astfel, ea s-a alăturat organizației Surrogacy UK în martie 2020 și a discutat cu funcționarii publici Matt, în vârstă de 35 de ani, și James, în vârstă de 34 de ani, din Gloucestershire, la un eveniment social. Aceștia erau un suplu tânăr și-și doreau să aibă si un copil:

,,Din momentul în care am început să vorbim, am simțit o conexiune instantanee cu ei. S-au căsătorit în septembrie 2015 și de atunci erau disperați să întemeieze o familie împreună. Așa că m-am oferit să-i ajut și au fost încântați.”

Matt și James au mers la o clinică de fertilitate și au folosit o donatoare anonimă de ovule. Astfel că, Natalie le-a purtat-o în pântec pe Lyra, fiica celor doi bărbați:

,,Toți au fost un sprijin uimitor. Lyra a fost dată lui Matt și James pentru îmbrățișarea lor și a fost cel mai uimitor lucru de văzut. Mulți oameni spun că nu ar fi putut face ceea ce am făcut eu și m-au întrebat cum m-am simțit când am dat copilul. Dar nu era a mea ca să o «dau», într-adevăr – am purtat-o doar pentru o pereche de prieteni foarte dragi.”, a explicat Natalie.

Citește și: IDEEA-MINUNE CU CARE ȚI-AI PUTEA SCHIMBA VIAȚA. LAURA A GĂSIT REȚETA SUCCESULUI, CARE O VA AJUTA SĂ ÎȘI FACĂ COPILUL MILIONAR, FĂRĂ CA ACESTA SĂ MUNCEASCĂ VREODATĂ

FOTO: The Mirror

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Oriana Popescu este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL din luna martie 2023. A stuadiat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității București. Încă din ultimul an de citeste mai mult
Parteneri
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
Cel mai iscusit ospătar! Câte farfurii a reușit să ducă acest chelner, dintr-un singur drum
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a făcut doi copii
FOTO. Schimb de partenere sexy între milionari. Unul i-a luat iubita, altul femeia care i-a...
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție împotriva lui Cristi Tănase! S-au căsătorit în octombrie
INCREDIBIL! Cât de frumoasă e Adina Maria, femeia care tocmai a obținut ordin de restricție...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
Rechinul fantomă și Diavolul de mare: Cum arată cele mai noi drone militare subacvatice ale Australiei și Statelor Unite
Rechinul fantomă și Diavolul de mare: Cum arată cele mai noi drone militare subacvatice ale...
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Cât costă noul Hyundai i20 în România. Bate Dacia la preț?
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas s-a stins după o luptă grea cu cancerul
Gestul emoționant făcut de Alina Marymar, după moartea nepotului său: „Luculeață, ți-am luat” Micuțul Lucas...
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
A murit Preotul Gheorghe! Breaking news
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată de faptul că Robi îi conturează imaginea femeii refuzate: „Tot spune că el nu a fost niciodată interesat.”
Robi și Julia, un nou schimb acid de replici în Casa Iubirii! Concurenta este revoltată...
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a făcut anunțul trist în urmă cu câteva ore: „Nu știe nimeni nimic de el”
„A dispărut” Geta Sterp, strigăt de ajutor în mediul online! Sora lui Culiță Sterp a...
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au atacat un bărbat pe stradă şi l-au bătut până l-au omorât:
Un băiat de 16 ani, autorul oribilei crime din Crângaşi. El şi un amic au...
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai întors din concediu?!
BANCUL ZILEI. - Îs supărat, mă, Vasile! - De ce, măi Ioane, că de-abia te-ai...
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
Schimbare notabile pentru WhatsApp. Ce modificări au fost aduse?
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
OBICEIUL sănătos prin care CÂȘTIGI ani întregi de viață!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași: “De la o fată a plecat problema”
Cine sunt autorii crimei din cartierul Crângași: “De la o fată a plecat problema”
Trucul pentru telefoanele Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. E foarte ușor de pus în aplicare
Trucul pentru telefoanele Samsung care face ca bateria să te țină mai mult. E foarte...
UNGURII ne dau lecții. Umilință cumplită pentru toată România
UNGURII ne dau lecții. Umilință cumplită pentru toată România
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe...
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
Trei semne că discuți cu un robot escroc AI
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la un concert
O tânără, parţial paralizată după ce solistul trupei favorite s-a aruncat de pe scenă la...
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să se aplice
OBLIGATORIU în fiecare localitate din România. S-a luat decizia ieri, 14 mai 2024. Trebuie să...
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Ce se schimbă, de fapt, la actele de stare civilă. Unde se vor face digital
Zodiile protejate de DUMNEZEU în luna mai. Astrele anunță câștiguri pe toate planurile!
Zodiile protejate de DUMNEZEU în luna mai. Astrele anunță câștiguri pe toate planurile!
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Are probleme! Calvarul prin care trece omul de afaceri
Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea: Are probleme! Calvarul prin care trece...
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are cu noul bărbat din viața ei
Cristina Cioran are un nou iubit, după despărțirea de tatăl fiicei ei. Ce planuri are...
Cine este Elena Nechifor, femeia care îl sprijină necondiționat pe Mihai Albu în lupta cu cancerul:
Cine este Elena Nechifor, femeia care îl sprijină necondiționat pe Mihai Albu în lupta cu...
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Cui își lasă magnatul miliardele sale
Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Cui își lasă magnatul miliardele sale
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri pe cele aduse din import
Județele din România unde se cultivă puternic fructe exotice. Românii dau bani frumoși în supermarketuri...
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea, dar nu e pentru oricine
Locul din România unde poți avea parte de o experiență unică. Peisajul îți taie răsuflarea,...
×