Unde și-a dus Cristian Boureanu iubita în concediu

Publicat: 10/08/2018 | 15:33

Relația dintre Cristian Boureanu și Laura Dincă este foarte serioasă, chiar dacă la început nu le dădea nimeni șanse. A cucerit-o inclusiv cu vacanțe în locuri exotice, însă lucrurile s-au mai schimbat între timp, iar frumoasa blondă nu pare să fie deranjată că iubitul ei nu mai investește atât de mult în vacanțe. 

După ce a plimbat-o prin locuri exotice, Cristian Boureanu a ţinut să-şi impresioneze iubita și cu locuri din ţara noastră. Și e normal, România este renumită datorită peisajelor superbe şi a locurilor minunate. Cristian Boureanu a ales o destinaţie extrem de frumoasă şi de liniştită.

Cazanele Dunării este locul în care Laura Dincă a fost dusă în vacanță pentru a se relaxa şi pentru a se bucura de liniştea naturii. Ideea s-a dovedit a fi una excepţională, asta pentru că Laura Dincă a fost vrăjită de ceea ce a văzut, astfel că le-a arătat şi prietenilor virtuali imagini de vis din vacanţă.

Laura Dincă şi Cristian Boureanu sunt împreună de câţiva ani, iar fostul politician a cerut-o în căsătorie pe iubita sa chiar de ziua ei de naştere. Cristian Boureanu şi Laura Dincă urmează să facă nunta în curând.

Citește și...