A ajuns mare vedeta in showbiz, dar putina lume stie de unde a plecat vaduva lui Cornel Fugaru! Trecutul Mirelei Voiculescu

Publicat: 07/07/2015 | 00:08
A ajuns mare vedeta in showbiz, dar putina lume stie de unde a plecat vaduva lui Cornel Fugaru! Trecutul Mirelei Voiculescu

Mirela Voiculescu s-a facut remarcata ca solista pe scena muzicala din Romania anilor de dinainte de Revolutie. Cu toate acestea, cea care a fost sotia regretatului comp[ozitor Cornel Fugaru are o cu totul alta profesie decat cea de cantareata.

Publicul din Romania o stie pe Mirela Voiculescu drept tanara senzuala cu un zambet cuceritpor si o voce extrem de placuta, care ajungea imediat la inimile celor care o ascultau.

Mirela Voiculescu-Fugaru

Ulterior, dupa ce s-a facut remarcata ca artista, Mirela Voiculescu a devenit cunoscuta si drept partenera de viata a regretatului compozitor Cornel Fugaru. Insa, adevarata profesie a Mirelei Voiculescu-Fugaru nu are nicio legatura cu lumea artistica.

Absolventa de Stomatologie

Mirela Voiculescu-Fugaru

Mirela Voiculescu s-a nascut la Arad, intr-o familie de farmacisti. Respectand traditia de familie, ea a dat la Medicina, alegand specializarea Stomatologie. Chiar daca s-a dedicat unei cariere muzicale, Mirela Voiculescu nu a renuntat niciodata la meseria de stomatolog.

Mirela Voiculescu-Fugaru

Chiar si acum, vedeta isi exercita profesia de baza, dar se si ocupa de tinerii care vor sa se impuna in showbiz-ul romanesc.

Mariajul cu Cornel Fugaru, de exceptie

Mirela Voiculescu a avut un mariaj de peste doua decenii cu regretatul compozitor Cornel Fugaru, cel care a ramas fermecat de ea dupa ce a vazut-o la TV. In ciuda diferentei de varsta de 18 ani dintre ei, Mirela Voiculescu si Cornel Fugaru au avut o casnicie de exceptie, de peste 20 de ani, din care a rezultat un baiat, Vlad.

Mirela Voiculescu-Fugaru

Cei doi se intelegeau perfect atat in plan personal, cat si in plan profesional, aparand adesea in duet pe scena. Din pacate, Mirela Voiculescu-Fugaru a ramas vaduva in urma cu patru ani, atunci cand compozitorul Cornel Fugaru a incetat din viata, pe 13 iulie 2011, la varsta de 70 de ani.

CITESTE SI:

Povestea tragica a eroinei din „Ecaterina Teodoroiu”! Destinul actritei s-a frant brusc!

A fost actrita preferata a lui Sergiu Nicolaescu, dar nu se mai stie nimic de ea! Unde a disparut Anda Onesa!

(D.A.)
 

Citește și...