A avut un accident casnic si s-a dus de urgenta la spital! Ce au gasit medicii in craniul lui: „Nu am simtit cand a intrat”

Publicat: 07/01/2014 | 13:52

Curatenia de Craciun s-a dovedit a fi, pentru un barbat din China, un motiv sa ajunga la spital. Interesant este ca omul a fost, fara sa isi dea seama, la un pas de moarte.

Barbatul in vasta de 55 de ani a suferit un accident in urma unor reparatii pe care le facea in casa. Fara sa isi dea seama, omului i-a intrat in cap un cui de 8 centimetri, pe care medicii l-au descoperit in urma unei radiografii.

pacient

Abia după ce a început să se simtă rău, Yang Yi Kui a mers la spital. „Cuiul s-a blocat în maşina cu care lucram şi la un moment dat a zburat în capul meu. A făcut o gaură mică în piele, dar nu mi-am dat seama că a străpuns osul şi a intrat în craniu. Am crezut că a ricoşat”, a declarat barbatul, dupa ce medicii i-au scos din cap obiectul strain.

Nu e primul caz

Acesta nu este primul caz in care un pacient ajunge la spital cu obiecte straine in corp. Acelasi lucru l-a patit si o femeie de 61 de ani, tot din China, careia medicii i-au descoperit in gura un bat de bambus pe care il avea de cateva luni si de care nu stia nimic.

C.V.

Citește și...