A crezut ca e la camera ascunsa! „M-am cam enervat!” Ce a patit un component al „Generatiei de Aur”!

Publicat: 13/10/2015 | 14:23
A crezut ca e la camera ascunsa! „M-am cam enervat!” Ce a patit un component al „Generatiei de Aur”!

Ionel Ganea s-a enervat dupa ce mai multi apropiati l-au sunat pentru a-i ura "la multi ani", in ciuda faptului ca nu era ziua lui. Totul a fost posibil dupa ce un fan i-a facut cont de facebook si a trecut ca antrenorul este nascut in octombrie.

Ionel Ganea a avut parte de o intamplare care l-a scos din sarite. Actualmente antrenor la divizionara secunda Dunarea Calarasi, fostul atacant al „Generatiei de Aur” a primit, luni, mai multe telefoane de la apropiati, cei care i-au urat… „la multi ani”.

 

Ionel Ganea

 


„M-am cam enervat”

Cum tehnicianul in varsta de 42 de ani este nascut pe 10 august, situatia a devenit destul de neplacuta, mai ales ca telefoanele s-au intensificat. „La inceput am crezut ca e o gluma, insa dupa ce au sunat si altii m-am cam enervat. Mi-au descarcat bateria. Le-am spus ca nu e ziua mea, ca sunt nascut in august”, a declarat Ionel Ganea pentru CANCAN.ro.

 

Ionel Ganea Dana Ganea principala

 

Fostul international a reusit sa afle de la unul dintre cei care l-au sunat despre ce e vorba. Cauza pare a fi un cont pe o pagina de socializare pe care un fan i-a facut-o „Ganezului”, acolo unde suporterul a trecut ca antrenorul este nascut pa 12 octombrie.

 

Ionel Ganea

 

„I-am intrebat de unde stiu ca e ziua mea si mi-au spus ca de pe facebook. Am aflat ca cineva de prin Moldova mi-a facut o pagina. sa stie toata lumea ca nu am nicio legatura cu acest cont”, a spus, intrigat, Ionel Ganea.

 

CITESTE SI: 

 

Zi importanta pentru Ionel Ganea. “Te iubesc!” Cui i-a spus fostul antrenor al Rapidului acest lucru!

Ionel Ganea face orice sacrificiu pentru a-si salva casnicia! Vezi aici de ce este in stare fotbalistul pentru a-si vedea sotia!

 

Ionel Ganea si cei doi copii ai sai: George si Ioana
Ionel Ganea si cei doi copii ai sai: George si Ioana


A avut meci impotriva fiului sau

In urma cu doua etape, Dunarea Calarasi, echipa pregatita de Ionel Ganea, a intalnit Rapidul, formatie la care joaca George, fiul sau. Tanarul atacant in varsta de 16 ani a fost introdus pe finalul jocului, iar din duelul cu tatal sau a iesit invingator, giuletenii reusind sa se impuna la limita.

Ion Margarit

Citește și...