A crezut ca este o STRIPTEUZA si a vrut s-o agate! Ce-a patit acest barbat este INCREDIBIL! Toti prietenii au ras de el

Publicat: 30/01/2014 | 09:30
A crezut ca este o STRIPTEUZA si a vrut s-o agate! Ce-a patit acest barbat este INCREDIBIL! Toti prietenii au ras de el

Un barbat din Marea Britanie a fost arestat, dupa ce a iesit beat dintr-un pub si a incercat sa-i faca avansuri unei politiste, convins fiind ca aceasta era de fapt o stripteuza costumata.

Paul Harbord tocmai iesise cu prietenii dintr-un bar din Old Shotton, Durham, cand o femeie ofiter de politie a venit spre ei, sa le atraga atentia ca sunt beti si ca se comporta necuviincios.

Unul din prieteni i-a spus lui Paul ca “urmeaza distractia”, iar tanarul s-a gandit ca femeia care vine spre el este de fapt o stripteuza.

Prin urmare, a inceput sa danseze in fata ei si a incercat s-o pipaie, scrie Daily Mail.

Asa cum era de asteptat, barbatul a fost arestat, insa abia dupa ce a ajuns la sectia de politie si-a dat seama ca nu era vorba de o gluma sau de un joc erotic.

Paul a primit amenda si va fi supravegheata timp de 6 luni. Prietenii lui s-au amuzat insa, razand cu pofta in timp ce amicul lor era dus la sectie, cu catuse la maini.

Tanarul spune ca nu si-a dat seama ce se intampla pentru ca el luase parte la o petrecere costumata si nu si-a dat seama ca femeia este cu adevarat politista.

R.R.