A decis! El este noul antrenor al Simonei Halep: „Modul de antrenament e diferit, voi vedea cum voi face față!”

Publicat: 04/02/2019 | 13:58

Simona Halep (3 WTA) s-a pregătit în ultima săptămână alături de antrenorul Thierry van Cleemput, iar presa belgiană susține că fostul lider mondial WTA urmează să semneze un contract cu antrenorul. Belgianul a venit cu metode noi de antrenament, reușind astfel s-o convingă pe Halep, scrie publicația L’Avenir, și acesta va fi numit antrenor permanent.

Simona Halep a plecat azi cu echipa de Fed Cup în Cehia și a vorbit despre noul ei antrenor: „A fost foarte bine, m-am antrenat bine. Am început colaborarea și o să lucrăm împreună. Sper să fie bine. E ceva nou, ceva diferit și nu o să fie ușor, dar am încredere că o să fie bine.

Modul de antrenament este un pic diferit, personalitatea lui e puțin diferită, dar e o nouă provocare pentru mine și vom vedea cum o să fac față”, a declarat luni Simona Halep, potrivit gsp.ro.

Și Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, s-a implicat în alegerea noului antrenor. Ruzici a primit recomandări foarte bune din partea lui Justine Henin, câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, și a susținut și ea că Van Cleemput este o alegere bună.

Citește și...