A doua victimă a pedofilului olandez? Este vorba despre o fetiță de 8 ani din Iași

Publicat: 26/09/2019 | 10:30
A doua victimă a pedofilului olandez? Este vorba despre o fetiță de 8 ani din Iași

A doua victimă a pedofilului olandez?! – cel puțin asta par să indice noile date despre Johannes Visscher, bărbatul care a ucis-o pe Adriana Fieraru. Parchetul General a preluat un dosar cu o fetiţă din Iaşi agresată sexual. Autorul ar fi tot bărbatul de 47 de ani, care s-a sinucis în urmă cu trei zile în Olanda.

Citește și: Noi imagini cu olandezul criminal. Ce truc folosea pedofilul pentru a nu fi urmărit

A doua victimă a pedofilului olandez? Este vorba despre o fetiță din Iași

Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că procurorii Parchetului General vor prelua un dosar de la Iaşi, de agresiune sexuală. Este vorba despre o fetiţă care ar fi fost agresată, în 2016, de un bărbat. Primele indicii arată că ar fi vorba tot de olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Dâmboviţa, arată aceleaşi surse. Fetiţa din Iaşi, urmează să fie audiată. La acel moment, copila avea 8 ani.

Citește și: Unica poză cu mașina criminalului olandez cu care s-a izbit de tir! Johannes Visscher nu a avut nicio șansă în BMW-ul decapotabil

“În iunie 2016 a fost o minoră de 8 ani, din comuna Horleşti, care a fost de agresata sexual de un barbat, dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigaţii Criminale, au făcut tot ce se putea face. Dosarul era cu autor necunoscut. În 2018 s-a solicitat ajutorul populaţiei pentru a afla ce s-a întâmplat. Acum dosarul se afla dosarul se afla la Parchetul General”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

 

Citește și...