Unica poză cu mașina criminalului olandez cu care s-a izbit de tir! Johannes Visscher nu a avut nicio șansă în BMW-ul decapotabil

Publicat: 24/09/2019 | 13:40

În presa din Olanda a apărut o singură poză cu mașina criminalului Johannes Visscher în care era atunci când s-a izbit cu viteză de un tir. Bărbatul de 47 de ani nu a avut nicio șansă la viață în BMW-ul decapotabil, care a fost complet distrus în urma impactului violent.

Citește și: Coincidență bizară chiar în ziua uciderii fetiței de 11 ani, din Dâmbovița!

Unica poză cu mașina criminalului olandez cu care s-a izbit de tir

Johannes Visscher, suspect principal în crima din Dâmbovița și căutat atât de poliția română, cât şi de autorităţile olandeze, s-a sinucis ieri, după ce a intrat pe contrasens în mod deliberat și s-a ciocnit violent de un autotren, în timp ce se afla pe un drum din localitatea Escharen. La scurt timp după producerea accidentului rutier, polițiștii din Olanda au confirmat că bărbatul aflat la volanul BMW-ului decapotabil este cel suspectat că a ucis-o pe Adriana Fieraru, fetița de 11 ani de la Gura Şuţii care a fost văzută ultima dată în viață în după-amiaza zilei de vineri, 20 septembrie. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, bolidul în care se afla asasinul a fost făcut praf, iar impactul a fost atât de puternic, încât, el a murit pe loc, au mai anunțat autoritățile olandeze.

Citește și: Ultimele imagini cu el în viață! Cum a fost surprins pe Aeroportul Otopeni ucigașul olandez

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere în ziua crimei, la ora 17:46, olandezul a fost filmat cu autoturismul marca VW Tiguan la intrarea în comuna Produlești, sat Broșteni, dinspre Gura Șuții. Acesta e un semn clar că se îndrepta spre București, plecând de la locul faptei, ieșind la ora 17:53 în DN Găești-Titu, dovadă clară că fata a fost omorâtă în intervalul 17:17 – 17:47. Familia copilei a sunat la serviciul unic de urgență la ora 19:33.

Johannes Visscher a părăsit România sâmbătă, 21 septembrie, la ora 16:55. Bărbatul a fost sunat de polițiști în jurul orei 19:00, dar nu le-a răspuns. Ulterior, el a fost contactat pe WhatsApp de oamenii legii și le-a răspuns mai multor întrebări. Individul le-a spus că se afla la volanul mașinii Volkswagen Tiguan pe care a închiriat-o și că s-a plimbat prin localitatea de unde a dispărut Adriana Fieraru, dar, el a subliniat că nu are nicio legătură cu moartea fetiței.

Olandezul suspectat de uciderea copilei din județul Dâmbovița s-a sinucis pe 23 septembrie, în apropierea orașului Escharen. El a intrat cu mașina în fața unui camion, care venea din contrasens. Johannes Visscher a închiriat un apartament în București, de unde polițiștii au făcut percheziții. El a mai fost de patru ori în țara noastră, în anii 2016, 2017, 2018 și o dată anul acesta. Probele ADN descoperite în locuința închiriată au fost trimise la Institutul Național de Criminalistică pentru a fi comparate cu cele prelevate de pe trupul fără viață al copilei de 11 ani.

Citește și...