A făcut spectacol câteva nopți, apoi le-a arătat fanilor cine este nemachiată: ”Mamă, ce cearcăne ai!”

Publicat: 25/10/2018 | 19:28

Cristina Pucean este o clientă fidelă a saloanelor de înfrumusețare, pe care nu le ratează, de câte ori are ocazia. Și o are de munte ori. Dansatoarea preferată a meneliștilor arată, e drept, după vizitele dese la saloane, dar și la cabinetele de chirurgie estetică, bestial.

Totuși, are momente în care chipul ei dă semne de oboseală, după nopți pierdute, la evenimentele la care este initată. De curând, a participat la mai multe acțiuni în Spania, alături de un cunoscut manelist, și a bifat câteva noți ”albe”, care au lăsat urme.

Cristina le-a arătat apoi fanilor poze cu ea fără machiaj.

„După nopți nedormite și nemachiată, să nu mai  zică cineva ceva. Ce e frumos, frumos rămâne / Ești tot mai frumosă pe zi ce trece. Poți să ai câte cercane ai avea, tot amețitor de frumosă ești👏 Și puternică, deși acum tragi pe dreapta… pari obosită. Îți urez multă sănătate în viața ta / Poți să fii cât de obosită ești, că nu are niciun efect. Ești frumoasă oricum, apus de soare.👏😍 /  Mamă, ce cearcăne adânci, oribil!”, au fost comentariile rapide pe care le-a primit.