A fost găsită fetița dispărută din București! Panică și groază: anchetatorii au crezut că olandezul criminal are…

Publicat: 23/09/2019 | 20:48
A fost găsită fetița dispărută din București! Panică și groază: anchetatorii au crezut că olandezul criminal are…

Fetița de 11 ani, din București, care a dispărut în aceeași zi în care olandezul, suspectul din cazul crimei din Dâmbovița, a venit în România, a fost găsită în Brașov.

Copila, Roberta maria Magdalena, se afla într-o localitate din județul Brașov, acolo unde a și fost depistată de oamenii legii.

Potrivit unor surse judiciare, fata a plecat de acasă cu o sumă mare de bani. ea va fi audiată pentru ca anchetatorii să afle ce s-a întâmplat în aceste zile, în care nu a fost de găsit.

„Minora dispărută se numeşte DUMITRU ROBERTA MARIA MAGDALENA, este în vârstă de 11 de ani şi are următoarele semnalmente: Înălțime: 1,60 m, greutate 95 kg, ten creol, față ovală, păr vișiniu, drept, de lungime medie, ochi negri.

Semne particulare: Deasupra genunchiului drept are două cicatrice reprezentand două inimi.

Obiecte de îmbrăcăminte folosite la data dispariției: Tricou alb cu mânecă scurtă, pantaloni de trening gri, în picioare avea adidași negri.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunțau oamenii legii la data dispariției.

Vineri, Adriana, o copilă de 11 ani, din localitatea Gura Șuții, Dâmbovița, a fost răpită și ucisă de un olandez. Criminalul a plecat din țară, iar luni a murit după ce ar fi intrat cu mașina într-un camion, în Olanda.

 

Citește și...