A fost inventată pătura anti-coronavirus pentru picnic! Vezi cum arată

Autor: A. D.
Publicat: 05/05/2020 | 19:14

După o perioadă destul de grea, în care toată lumea a fost afectată de prezența noului virus, majoritatea țărilor se pregătesc să relaxeze masurile impuse. Astfel, în curând oamenii o să poată ieși din nou din case și se pot bucura de plimbările în par și de întâlnirile cu prietenii.

Însă chiar dacă masurile se vor relaxa asta nu însemnă că oamenii pot reveni la o viață normală. Se mențin unele reguli de distanțare socială și unele măsuri de protecție. Astfel, un designer englez a a venit cu o idee inventivă care să faciliteze întâlnirile dintre oameni, în aer liber. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! O FEMEIE DIN MAREA BRITANIE SUSȚINE CĂ VIRUSUL COVID-19 „I-A SALVAT VIAȚA”)

Acesta a conceput o pătură anti-coronavirus ce poate fi folosită la picnic și care respectă măsurile de distanțare socială. Aceasta poartă numele de „Here Comes the Sun” și permite oamenilor să se întâlnească în aer liber, dar în același timp să și respecte și măsura distanțării sociale care va rămâne în vigoare. (VEZI ȘI: UN BĂRBAT INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS A FUGIT DIN SPITALUL SF. IOAN DIN BUCUREȘTI. PE NUMELE LUI A FOST DESCHIS DOSAR PENAL)

Pătura anti-coronavirus este concepută pentru patru persoane, fiecare ocupant are o anumită porțiune specială, iar între fiecare loc sunt fâșii de material, lungi de doi metri, exact cât ar trebui să fie distanța minimă între persoane.

Designerul Paul Cocksedge a publicat schița păturii pe internet, pentru a putea fi folosită de toată lumea.

 

Citește și...