A fost pusă la zid că s-a operat de sus până jos, acum spune adevărul! A ajuns sau nu Andreea Bănică, la estetician: „Sunt sigură că înțelegeți foarte bine!”

Publicat: 17/01/2020 | 14:11
A fost pusă la zid că s-a operat de sus până jos, acum spune adevărul! A ajuns sau nu Andreea Bănică, la estetician: „Sunt sigură că înțelegeți foarte bine!”

Andreea Bănică a fost acuzată de faptul că a făcut abuz de estetician. Fanii artistei nu-și explică transformările radicale prin care a trecut, iar atunci când o văd schimbată, nu ezită să o atace. Cu toate acestea, nici blondina nu se lasă mai prejos și nu ratează nicio ocazie să pună punctul pe „i”. 

Este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și încă de pe vremea în care făcea parte din trupa „Blondy” alături de Cristina Rus, Andreea Bănică a început să fie divinizată de bărbați. Anii au trecut, iar artista s-a schimbat mult. De la puștoaica din trecut cu sprâncene și buze subțiri, dar și cu un alt stil vestimentar, cântăreața s-a transformat într-o divă! Parcă nici timpul nu poate să-i fie dușman, căci în loc să îmbătrânească, este din ce în ce mai hot!

Dacă unii apreciază ceea ce văd în prezent, alții sunt de părere că vedeta a făcut abuz de vizite la estetician. Imediat după ce Andreea Bănică a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care pare mai…altfel decât în celelalte, fanii au răbufnit. Cu toate acestea, sexy blondina nu a stat pe gânduri și le-a oferit imediat replica, dar și răspunsul la întrebarea care stă pe buzele tuturor: are sau nu operații estetice?

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. 😉 Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. „Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! 🤪” a spus Andreea Bănică, într-o postare făcută pe Instagram.

 

Citește și...