A fost sau nu otravit parintele Arsenie Boca de catre securisti? Cat a patimit Sfantul Ardealului din cauza „cartitelor” comuniste

Publicat: 08/02/2015 | 16:21

Documente secrete din arhivele fostei Securitati fac lumina cu privire la moartea parintelui Arsenie Boca. CANCAN a intrat in posesia unor marturii tulburatoare care raspund clar la intrebarea “A fost sau nu otravit parintele din ordinul lui Ceausescu?”

In urma unei anchete jurnalistice fara precent, CANCAN DE ODINIOARA a aflat circumstantele reale in care s-a stins Sfantul Ardealului. Dezvaluim, asadar, pentru prima oara, doua rapoarte de urmarire informativa, facute de “cartitele” regimului comunist care il filau zi si noapte pe Arsenie Boca.

Adevarul despre moartea parintelui Arsenie Boca este o noua dezvaluire excceptionala sub
Adevarul despre moartea parintelui Arsenie Boca este o noua dezvaluire excceptionala sub „amprenta” CANCAN DE ODINIOARA!

Mai mult, prezentam IN EXCLUSIVITATE si declaratia unui om care stie TOTUL despre viata parintelui.

Dovezile pe care le-am obtinut noi arata negru pe alb cum a murit Sfantul Ardealului, ce legaturi a avut cu dictatorul si daca a evadat intr-adevar de la Canal, prin… “intrupare, cu duhul”, asa cum il banuiau securistii!

Din 1944 si pana in 1989, Sfantul Ardealului a fost urmarit zi si noapte de catre organele de securitate care slujeau
Din 1944 si pana in 1989, Sfantul Ardealului a fost urmarit zi si noapte de catre organele de securitate care slujeau „Secerei si ciocanului”

Raspunsurile la fiecare dintre aceste intrebari, le puteti afla in exclusivitate doar AICI, pe www.cancan.ro, de la ora 00.00!

 

Citește și...