Gheorghe Turda şi fosta iubită aruncă vorbe grele după despărţire. Ce făcea Nicoleta, în fiecare zi, în toaletă

Publicat: 23/01/2019 | 15:01
Gheorghe Turda şi fosta iubită aruncă vorbe grele după despărţire. Ce făcea Nicoleta, în fiecare zi, în toaletă

Scandalul dintre Gheorghe Turda și fosta sa iubită capătă conotații aproape hilare. Gelozia ar fi principalul motiv care ar fi dus la separarea celor doi, numai că fiecare parte arată cu degetul către cealaltă. Iar subiectul abordat de Gheroghe și de Nicoleta este… telefonul mobil!

Gheorghe Turda spune că Nicoleta era un monument al geloziei, care îi urmărea telefonul chiar și atunci când era în baie. I se reproșa permanent că stă prea mult cu telefonul la ureche, asta în pofida faptului că Nicoleta nu se despărțea de mobil… nici la baie.Tutda insistă asupra ideii că el nu era gelos și nu punea niciodată întrebări incomode referitoare la discuțiile purtate de partenera sa la telefonul mobil.

„Da, m-am despărţit de Nicoleta în urmă cu patru zile. Şi-a luat lucrurile şi s-a mutat în apartamentul ei. Mai are câteva lucruşoare pe aici. Exclud varianta unei împăcări pentru că nu se poate trăi cu ea. Era foarte geloasă, îmi urmărea telefonul şi când eram la baie, îmi răspundea la apeluri. Mă sunau colegi de breaslă, trebuia să le răspund, dar ea îmi reproşa că stau prea mult la telefon. Partea proastă e că mi-a stricat nişte relaţii importante. Ce să zic, eu nu o întrebam pe ea cine o sună, de ce doarme cu telefonul sub pernă sau de ce îl ia şi la toaletă”, a declarat Gheorghe Turda pentru Click!

Nicoleta: ”Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune”

Pe de altă parte, Nicoleta are punctul ei de vedere și îl acuză pe Gheorghe Turda că nu avea ”timp” decât pentru activitatea artistică, neglijând-o ca femeie.

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99 la sută îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea continuu la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţă şi în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie. Eu provin dintr-o familie înstărită, am fost răsfăţată, am dus o viaţă de domniţă şi am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacanţe şi croaziere, ci afecţiune. Ca în orice cuplu, voiam plimbări în oraş, atenţie şi momentele noastre. Noi, în loc de ieşiri în doi, aveam ieşiri publice, la evenimente, la aniversări, şi totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastră ieşire a fost aşa: «Nicoleta, trebuie să mergem la evenimentul lui Cătălin Crişan». Toate ieşirile noastre au fost aşa, iar când stăteam acasă, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasă, aşa cum spune dânsul!”, a spus și Nicoleta Voicu.

Citește și...