A înjurat Poliția din Galați pe Facebook, iar acum plătește! Ce amendă uriașă a luat

Publicat: 25/07/2019 | 12:58

Un gălățean care a înjurat Poliția Locală pe Facebook după ce a fost prins, alături de alte două persoane, scoțând bidoane de plastic din gunoaie, a fost amendat cu 1.000 de lei. Și ceilalți doi participanți sunt căutați.

Bărbatul amendat pentru injuriile postate pe rețeaua de socializare este un cunoscut al polițiștilor locali, care tot anul acesta l-au amendat pentru că a băut pe stradă.

De data aceasta, conflictul a pornit după ce o patrulă a Poliției Locale a descoperit mai mulți romi care scoteau bidoane de plastic din tomberoanele stradale. În paralel, polițiștii încearcă să-i identifice pe ceilalți doi bărbați care au scris mesaje calomnioase la adresa agenților.

„O patrulă a Poliției Locale a descoperit, în timpul unei misiuni, mai multe persoane care scoteau pet-uri din tomberoane. Ulterior, pe rețeaua de socializare, trei dintre cei implicați au scris mesaje pe Facebook, au înjurat Poliția Locală. Un bărbat a fost identificat și a fost amendat cu 1.000 de lei. El a mai fost amendat anul acesta cu 200 de lei pentru consum de băuturi alcoolice pe domeniul public. Ceilalți doi sunt în verificări. Am cerut ajutorul Poliției Naționale pentru a-i identifica și vor fi amendați”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale, pentru mediafax.ro.

Polițiștii locali din Galați au mai amendat o persoană pentru injurii pe Facebook. Precedenta contravenție a fost înregistrată în iunie 2017.

Citește și...